Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Hihi no super będzie.
Tak czy siak. Ja już pisałam że się nie załamię. Ja byłam przygotowana już na @, więc spokojnie. A jak będzie ciąża to znowu będzie zaskoczenie tak jak mnie wczorajszy test zaskoczył.
Mowilam ci juz ze ty masz najwieksze szanse z nas wszystkich
Zycie jest pelne niespodzianek
tylko niekoniecznie tych dobrych czasami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:00
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa jestem tylko czy jeżeli rzeczywiście będzie ciąża to czy coś doktorek by zobaczył w poniedziałek?
Jednak zapowiada się raczej na @, więc poproszę chyba doktorka o jakieś skierowanie na badania, może poznam przyczynę poronienia, zawsze coś, nie?
Miłego dnia!
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dlaczego tak uważasz, że mam największe szanse? Zaszłam szybko, bo za drugim razem, ale od razu skończyło się to poronieniem, więc może coś tam jednak ze mną nie tak?Asha wrote:Mowilam ci juz ze ty masz najwieksze szanse z nas wszystkich

Zycie jest pelne niespodzianek
tylko niekoniecznie tych dobrych czasami 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPod koniec września jedziemy papiery składać... wiemy że będzie ciężko bo ona jest nieobliczalna... No ale wie o tym że wróciliśmy do siebie i podobno rzeźnia jest... powiedziała mu ze ona jest pewna ze ja znudze się takim starcem...Asha wrote:A juz wiadomo kiedy rozwod?
-
Katjaa wrote:Pod koniec września jedziemy papiery składać... wiemy że będzie ciężko bo ona jest nieobliczalna... No ale wie o tym że wróciliśmy do siebie i podobno rzeźnia jest... powiedziała mu ze ona jest pewna ze ja znudze się takim starcem...
Jak bedziecie sie trzymac razem to wszystko przetrwacie
gigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny