Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zaczęłam mierzyć też tempke w pochwie. Z tym, że termometrem z jednym miejscem po przecinku. Zobaczę co i jak. Jeśli nie będę zapomniała tam mierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:24
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
A ja bylam dzisiaj na tych badaniach. Czesc wynikow w poniedzialek a czesc we wtorek. Na razie 3 stowy zostawilam. W poniedzialek zaniose siuski - mam pojemniczek ale rano mnie pognalo i zapomnialam :p i glikemie naczczo i te ft3 i 4 bo dzisiaj zapomnialam. Stresa mam gigantycznego. Naczytalam sie o progesteronie i jak wtedy na ciaze moj byl cholernie niski bo ciazowe normy znalazlam 9-47 a ja mialam 15 (( boje sie teraz sprawdzic znowu bo juz mi glowa puchnie od wszystkiego. Dzisiaj brzuch malpowo boli. Ja robie codziennie w gacie ze strachu. To jest jakas masakra. Jeszcze wczoraj mialam afere z matka ona nic nie wie jeszcze ale cisnienie mi podniosla konkretnie. I moj to samo. Zero wsparcia czuje. Wiem ze on to przezyl mega tez i on sie zlosci na mnie ze ja sie tak stradznie przejmuje bo i tak nic nie zrobie. I w ogole jeszcze ta chora. Kiszka kaszana ;((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 10:27
-
gigsa wrote:Ja zaczęłam mierzyć też tempke w pochwie. Z tym, że termometrem z jednym miejscem po przecinku. Zobaczę co i jak. Jeśli nie będę zapomniała tam mierzyć
No ja bede miec we wtorek termo lepszy...zobaczymy jaka roznica bedziegigsa lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:A ja bylam dzisiaj na tych badaniach. Czesc wynikow w poniedzialek a czesc we wtorek. Na razie 3 stowy zostawilam. W poniedzialek zaniose siuski - mam pojemniczek ale rano mnie pognalo i zapomnialam :p i glikemie naczczo i te ft3 i 4 bo dzisiaj zapomnialam. Stresa mam gigantycznego. Naczytalam sie o progesteronie i jak wtedy na ciaze moj byl cholernie niski bo ciazowe normy znalazlam 9-47 a ja mialam 15 (( boje sie teraz sprawdzic znowu bo juz mi glowa puchnie od wszystkiego. Dzisiaj brzuch malpowo boli. Ja robie codziennie w gacie ze strachu. To jest jakas masakra. Jeszcze wczoraj mialam afere z magka ona nic nie wie jeszcze ale cisnienie mi podniosla konkretnie. I moj to samo. Zero wsparcia czuje. Wiem ze on to przezyl mega tez i on sie zlosci na mnie ze ja sie tak stradznie przejmuje bo i tak nic nie zrobie. I w ogole jeszcze ta chora. Kiszka kaszana ;((
Tulam kochana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypompon wrote:A ja bylam dzisiaj na tych badaniach. Czesc wynikow w poniedzialek a czesc we wtorek. Na razie 3 stowy zostawilam. W poniedzialek zaniose siuski - mam pojemniczek ale rano mnie pognalo i zapomnialam :p i glikemie naczczo i te ft3 i 4 bo dzisiaj zapomnialam. Stresa mam gigantycznego. Naczytalam sie o progesteronie i jak wtedy na ciaze moj byl cholernie niski bo ciazowe normy znalazlam 9-47 a ja mialam 15 (( boje sie teraz sprawdzic znowu bo juz mi glowa puchnie od wszystkiego. Dzisiaj brzuch malpowo boli. Ja robie codziennie w gacie ze strachu. To jest jakas masakra. Jeszcze wczoraj mialam afere z matka ona nic nie wie jeszcze ale cisnienie mi podniosla konkretnie. I moj to samo. Zero wsparcia czuje. Wiem ze on to przezyl mega tez i on sie zlosci na mnie ze ja sie tak stradznie przejmuje bo i tak nic nie zrobie. I w ogole jeszcze ta chora. Kiszka kaszana ;((
-
nick nieaktualny
-
Ja tą tempke mierzona w pochwie będę zapisywać w notatka, a potem zmienię na chwilę pod koniec i zobaczę co i jak
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:W pochwie jest bardziej wiarygodna i tam powinnas mierzyc
Jak teraz zobaczę różnicę to w kolejnym cyklu się przerzuce na marzenie w pochwie rym dokladniejszym, którym mierze teraz w ustachAsha lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Asha ale ty nikogo nie zanudzasz... od tego żebyś się wygadala jesteśmy nawet jakbys miała codziennie nam jeden temat wałkować!!!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny