Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Pisalam do pomponika a pisalam do miki o miki myslalam pisalam do pompon. Kolo miki kraza ciazowe fluje
Dziś mi się śniła jakaś zwariowana akcja z ludźmi których nie znam, ale darłam się do nich "zamknijcie się, ja mam dzieci" hahaha Pierdoli mi się w głowie już haha No ale wstałam, myślę sobie co za dzieci? No ale potem mówię do siebie w duchu "no kurwa mać przecież kiedyś musi się udać"!
Tylko to "kiedyś" mnie wykończy:-(
Idę sprzątać dalej;-)amelia04072006, Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Madre slowa. Wiem ;( latam jak swir sprawdzac czy nie plamie. A myslisz ze robic progesteron ? Niby wtedy gafalyy ze moj hin mowi ze inne rzevzy sa wazniejsze. No i nie wiem. Juz i tak tyle stresu ze szok.
-
mik82 wrote:Wcale bym się nie pogniewała;-)
Dziś mi się śniła jakaś zwariowana akcja z ludźmi których nie znam, ale darłam się do nich "zamknijcie się, ja mam dzieci" hahaha Pierdoli mi się w głowie już haha No ale wstałam, myślę sobie co za dzieci? No ale potem mówię do siebie w duchu "no kurwa mać przecież kiedyś musi się udać"!
Tylko to "kiedyś" mnie wykończy:-(
Idę sprzątać dalej;-)
Nie sprzataj nie warto -
amelia04072006 wrote:Ja bym zrobila. Przeciez daje sie w ciazy leki na podtrzymanie. Progesteron jest najwazniejszy przy zagniezdzaniu ale i potem moze byc niedobor. 30 zl i masz o jedno zmartwienie mniej. Mnie bolal brzuch @ przez prawie cala ciaze a ze jestem szczupla i nie mam za duzo sadelka a do tego niski prog bolu czulam go mocniej. Ja przez tarczyce mialam problemy z donoszeniem wiec cala ciaze bylam na lekach podtrzymujacych. Jak lekarz nie bedzie cie sluchal a bole bede narastaly to zmien gina
No ja biore luteine 2x1. Zrobie ten progesteron w poniedzialek. Moze bedzie okej a jak nie to moze wieksza dawke. Dzieki. Ale to stres. No mowie wam. MASAKRA -
pompon wrote:No ja biore luteine 2x1. Zrobie ten progesteron w poniedzialek. Moze bedzie okej a jak nie to moze wieksza dawke. Dzieki. Ale to stres. No mowie wam. MASAKRA
Jak mysle o tym wszystkim ...co sie zacznie w ciazy to z jednej strony mi sie odechciewa zwlaszcza ze ja tutaj zadnej opieki nie mam do 3 miesiacaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 11:05
-
pompon wrote:No ja biore luteine 2x1. Zrobie ten progesteron w poniedzialek. Moze bedzie okej a jak nie to moze wieksza dawke. Dzieki. Ale to stres. No mowie wam. MASAKRA
-
gigsa wrote:Wiem, że w pochwie lepiej mierzyć, ale ten z dwoma miejscami po przecinku mierzy minute i cichutko pika, że boje się, że go nie usłyszę i za długo lub za krótko bedę trzymała
no za długo to nie jest chyba problem? bo jak dojdzie do temp jaka ma być , to dalej nie pójdzie ja zawsze dłużej trzymam, bo zdarzy mi się przysnąć kilka minutjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no za długo to nie jest chyba problem? bo jak dojdzie do temp jaka ma być , to dalej nie pójdzie ja zawsze dłużej trzymam, bo zdarzy mi się przysnąć kilka minut
dotik lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dzieki czarna! Moze pomecze jutro gina teledonem i dla pewnosci spytam jak nic ie nie poprawi. Niezastapiona Pomeczylanym Ci jeszcze troche. Bo Ty wywod o kosmetykach pisalas a nie zapisalam sobie. Jak zawsze wlasnie na tradzik uzywalam. Wiec odstawilam i oatatnio bylam w drogerii i chyba 30 min sie na lremy gapilam
I nic nie kupilam. Tylko sie zmeczylam. Potrzebuja krem do paszczy i jakis peeling najlepiej. Ale wychodzi mi tak ze we wszystkim jest cos zakazanego. Co ja mam kupic?(