Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Wlasnie nie mam mocy zeby zrobic dzis sie strasznie czuje.. i ta cysta chyba mi bardziej urosla bo bardziej boli .. cholera.. jak nie przejdzie to w przyszlym tyg jade do szpitala..
no to moze lepiej to wyciac w cholere i juz..jak nie ma zagrozenia i jak boli...po co masz sie meczyc tulamRudzia lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No rozumiem ale co jest wazniejsze? Twoje zdrowie, a co by bylo gdyby ci to peklo..no masakra..mus to leczyc kochana
No tak.. to prawda.. no poczekam jeszcze pare dni jak nic sie nie zmieni to jade do szpitala..Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam, ze jak ktoras z was trafi na kwiaty rumianka to bardzo polecam do picia...nie przepadalam nigdy za rumiankiem, ale odkad trafilam na kwiaty to moglabym pic zamiast herbaty...roznica jest niesamowita...naprawde polecam
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Powiem wam, ze jak ktoras z was trafi na kwiaty rumianka to bardzo polecam do picia...nie przepadalam nigdy za rumiankiem, ale odkad trafilam na kwiaty to moglabym pic zamiast herbaty...roznica jest niesamowita...naprawde polecam
ale suszone kwiaty? w zielarskim? i co to daje?
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.