Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem jakie szanse sa przy naturalnym zaplodnieniu, bo sie na tym nie znam, ale ma sens bo przy ineminacji wylapia te najlepsze + twoje nafaszerowane ziolami jajo = dzidziolAsha wrote:Reszte wysle dzisiaj...ale reszta, przy tak chujowych wynikach nasienia juz nie ma znaczenia
mam tylko nadzieje, ze te nowe beda lepsze, bo rzucil palenie i wogole...zobaczymy, bo jak nie to juz wogole nie ma sensu
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Debile...przecież przez tyle czasu to można było go faszerować czym się da i wzmacniać nasienie!!! Tragedia to jest wtedy gdy nie ma plemników wcale, ale jeżeli są i wszystkie martwe to trzeba kurwa znaleźć przyczynę co je do cholery zabija. Piany dostałam na tą popieprzoną służbę zdrowia u Was. Weź mu kup wit C, Salfazin, Androvit, L-Karnitynę (tylko czystą bez zielonej herbaty). Choć mam nadzieję, że obecne wyniki będą dużo lepsze bo Tobie kolejna załamka się nie przyda:-(Asha wrote:Kurwa, mnie rozjebalo jak to zobaczylam na maksa...powiedzieli nam ze w labolatorium wyniki zostaly za pozno odczytane...a teraz zobaczylam ze na czas...i 100% plemnikow martwych

-
wszystkie ? i oni nazawali to dobrymi wynikami? o matkoAsha wrote:Kurwa, mnie rozjebalo jak to zobaczylam na maksa...powiedzieli nam ze w labolatorium wyniki zostaly za pozno odczytane...a teraz zobaczylam ze na czas...i 100% plemnikow martwych

-
amelia04072006 wrote:moj M jest dziwny

nie wiem ile u niego jest milosci a ile wyrachowania i wygody. czesto zastanawiam sie po co to ciagnac
-
amelia04072006 wrote:moj M jest dziwny

nie wiem ile u niego jest milosci a ile wyrachowania i wygody. czesto zastanawiam sie po co to ciagnac
a może on nie potrafi okazywać miłości?
Katjaa lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyJejku Kochana a ja myślałam że Ty z tych szczęśliwych jesteś w związkuamelia04072006 wrote:moj M jest dziwny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:23
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny