X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer czyli usiąść i nic nie robić :p

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki ! :)
    A ja sobie siedze w szkole na kursie :) hihi a ktory mi placa.. jutro jade do szpitala sprawdzic co z ta cysta .. z pracy chyba musze sie zwolnic bo od poniedzialku chce zaczac kurs zawodowy ale boje sie ze jak sie zwolnie to mi nie beda placic za ten kurs :( a nie dam rady pracowac i sie uczyc bo szkola bedzie sie pokrywac z praca :(

Katjaa lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Ty sknero mała ;)
    Wstaję jutro rano, wchodzę na of i widzę zdjęcie Twojego testu. Z dwoma kreseczkami oczywiście :)

aaaaaa! tak jest psze Pani! zrobię co w mojej mocy (znaczy w mocy siku) ;)

Katjaa lubi tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotik trzymam kciuki za test !!! :)

dotik, Katjaa lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Czesc dziewczynki ! :)
    A ja sobie siedze w szkole na kursie :) hihi a ktory mi placa.. jutro jade do szpitala sprawdzic co z ta cysta .. z pracy chyba musze sie zwolnic bo od poniedzialku chce zaczac kurs zawodowy ale boje sie ze jak sie zwolnie to mi nie beda placic za ten kurs :( a nie dam rady pracowac i sie uczyc bo szkola bedzie sie pokrywac z praca :(

Cześć Rudzia!! :)

a co to za kurs?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to świetnie ze ucząc się ci płacą... A powiedz mi dajesz radę wyżyć z tego? Przepraszam jeśli pytanie cie Urazilo...

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie jestem na kursie dla "bezrobotnych" pomimo ze pracuje :P ale mi kazali to przyszlam :P a od poniedzialku chce zaczac kurs na bariste za ktory beda mi placic okolo 7 tys kr na polskie to jakies 3;5 tys zlotych.. :) da sie wyzyc :) jesli bede mieszkac z siostra .. taki mamy plan.. chcemy znalezc mieszkanie takie zebysmy mogly miwskzac razem.. wtedy finansowo lzej i pomoze mi przy dzidzi :)

Iza75 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    aaaaaa! tak jest psze Pani! zrobię co w mojej mocy (znaczy w mocy siku) ;)
    no ja myślę ;)

dotik lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Na razie jestem na kursie dla "bezrobotnych" pomimo ze pracuje :P ale mi kazali to przyszlam :P a od poniedzialku chce zaczac kurs na bariste za ktory beda mi placic okolo 7 tys kr na polskie to jakies 3;5 tys zlotych.. :) da sie wyzyc :) jesli bede mieszkac z siostra .. taki mamy plan.. chcemy znalezc mieszkanie takie zebysmy mogly miwskzac razem.. wtedy finansowo lzej i pomoze mi przy dzidzi :)
    było by super :)

Rudzia lubi tę wiadomość

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

aaaaaa. no to super, że będziesz mieszkać z siostrą:) we dwie raźniej!

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze to wszystko wypali :) na razie martwie sie tylko ta praca.. bo jak przez to mi nie beda placic to ja nie dam rady ..bez pieniedzy.. postanowilam ze musze pogadac z ex o pieniadzach.. jak dobrowolnie nie da na dziecko to pojde do sadu..

Katjaa, dotik, gigsa, Iza75, mik82 lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia to cudownie bardzo się cieszę i trzymam kciuki byś pokazała pewnym ludziom ze sobie świetnie radzisz!!! A z nim nie gadaj tylko odrazu sadownie... bo nawet jak się zgodzi płacić to nie daj Boże w którymś miesiącu się nie wywiaze i będzie ciężko ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 14:09

dotik, Rudzia lubią tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    postanowilam ze musze pogadac z ex o pieniadzach.. jak dobrowolnie nie da na dziecko to pojde do sadu..
    i teraz dobrze gadasz

Rudzia, Iza75 lubią tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Rudzia to cudownie bardzo się cieszę i trzymam kciuki byś pokazała pewnym ludziom ze sobie świetnie radzisz!!! A z nim nie gadaj tylko odrazu sadownie... bo nawet jak się zgodzi płacić to nie daj Boże w którymś miesiącu się nie wywiaze i będzie ciężko ...

noo, powinnaś mieć to na papierze, w razie czego łatwiej będzie wyegzekwować, tak myślę...

Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojde najpierw po porade do prawnika.. zobaczymy co mi poradzi :)

dotik, Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • dotik Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Pojde najpierw po porade do prawnika.. zobaczymy co mi poradzi :)

o to to to! tak Rudzia trzymaj :)

Katjaa, Rudzia, mik82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto się doradzić prawnika... Ja mówiłam po swojej sytuacji gdzie Julii mojej ojciec przestał płacić a zanim sprawa była to zęby w parapet. Teraz ma komornika bo nawet sadownie mając przyznane nie płaci...

gigsa lubi tę wiadomość

• gigsa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katjaa "lubię" za pierwszą część postu

Katjaa lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Warto się doradzić prawnika... Ja mówiłam po swojej sytuacji gdzie Julii mojej ojciec przestał płacić a zanim sprawa była to zęby w parapet. Teraz ma komornika bo nawet sadownie mając przyznane nie płaci...
    A ile Ci już nie płaci ? nie mogą od niego ściągnąć, czy komornik daję radę ?

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W grudniu będzie 2 lata jak mi nie płaci bo uważa że 500 zł miesięcznie na dziecko to zbyt dużo... fundusz alimentacyjny mi płaci a komornik na nim wisi tylko nic mu nie zrobią bo siedzi za granicą a w Polsce nie ma nic swojego...

‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ