Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No to wlasnie o jednej mus sprawdzac bo tak to ona wedruje dookola jak chce i w tej samej pozycji zawsze, bo tylko inaczej sie przekrecisz a ona myk...i juz ze niby wysoko znowu cholera, a ona wcale nie, tylko sciemnia
-
amelia04072006 wrote:a tobie tempka podnosi sie zaraz po owulce czy czekasz jakis czas?
W tamtym miesiacu poczekalam..bo mysle a co tam sie bede wyrywac, ale niedlugo dzien...i tak z zaskoczenia do gory jeb...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:42
-
amelia04072006 wrote:jeb i do dupy. to moze jak ona tak z partyzanta pojdzie w gore to tak szybko nie spadnie
Nie nie jak juz pojdzie...to ty ja musisz wtedy do muru...nawrzucac jej ...i ona nie ma prawa opasc wtedy...slowo ci daje...ja tak robie -
Asha wrote:Nie nie jak juz pojdzie...to ty ja musisz wtedy do muru...nawrzucac jej ...i ona nie ma prawa opasc wtedy...slowo ci daje...ja tak robie
-
Iza75 wrote:no tak kochana, dzis mam 7dc...wczesnie nie? a wykresu nie prowadze, nie mierze temperatur...jakos tak pomału do przodu;-)
Mozesz miec wykres bez tem, same pomiary i testy tylko
A bedziemy widzialy w ktorym dc jestesWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:49
-
amelia04072006 wrote:to ty moze za bardzo sie przykladasz do tego wrzucania jej, ze potem zamiast zielonosci to ty czerwonosc widzisz?
Moze i tak..ale jak jej nie nawrzucam to bede miec wykres jak twoj , musze jej troche nagadac zeby do gory poszlaamelia04072006 lubi tę wiadomość