Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MajkaGdynia wrote:Tam gdzie masz najwieksze okienko powinien byc znak +. Wejdz w to zdjecie i zobacz. Wydaje mi sie, ze cien tego + jest..
Aaa jest jest cien
Ale dziwny testWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:21
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
spadam do pracy, będę zaglądać z doskoku:)
Trzymajcie kciuki żebym się nie udusiła w samochodzie, bo u mnie klimy brakAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ile po owulce powinna sie zamknac szyjka?
Nie wiem ile powinna, ale mi sie zamyka na dzien po owu pozytywnych wtedy jest srednia a nastepny dzien a zamknieta jest kompletnie na 3 dzien zazwyczaj
Jak juz jest wzrost temp sie zamykaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 17:34
-
Asha wrote:Nie wiem ile powinna, ale mi sie zamyka na dzien po owu pozytywnych wtedy jest srednia a nastepny dzien a zamknieta jest kompletnie na 3 dzien zazwyczaj
-
amelia04072006 wrote:hahahhahaha rano bo mam nadzieje ze jak spadnie ta gadzina to @ przyjdzie. ale zazwyczaj sprawdzam wieczorem około 20ej i taka jak wtedy zastanę wpisuję.
No to wlasnie o jednej mus sprawdzac bo tak to ona wedruje dookola jak chce i w tej samej pozycji zawsze, bo tylko inaczej sie przekrecisz a ona myk...i juz ze niby wysoko znowu cholera, a ona wcale nie, tylko sciemnia