Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:podobno nawet do 4 dni po owu moze temperatura nie wzrastac, wiec tym sie pocieszam. z drugiej strony nie mam dupka wiec bede miec okazje sprawdzic jak to z tymi moimi temperaturami jest. jak nic sie nie bedzie dzialo to zamiast na zagniezdzenie bede go brala na wywolanie @.
No ty masz dalej ta szyje nie zamknieta, nie wiem co tam sie u ciebie dzieje ale jakby coe to jeszcze ma czas wzrosnac -
amelia04072006 wrote:reka nie huj nie jest potrzebna
Bo tu sa takie szpitale, ze ja nie jestem pewna co oni mu tam wsadza w ten gips i moze byc kiepskoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:35
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ty masz dalej ta szyje nie zamknieta, nie wiem co tam sie u ciebie dzieje ale jakby coe to jeszcze ma czas wzrosnac
-
amelia04072006 wrote:ale szczyt śluzu już był, wiec już seksik nie pomorze a zresztą już mi się nie chce. zmęczona jestem. ciągnie się to gówno, z każdym dniem są mniejsze szanse a wiem ze następnego cyklu nie będzie. zaczynam mieć doła
To czy bedzie czy nie bedzie to zalezy od ciebie, skoro ten byl taki kiepski to moze daj sobie jeszcze jeden z tym calym dup..cos tam i wtedy bedziesz miala szanse -
amelia04072006 wrote:ty wiesz ze tez o tym pomyslalam ? ale jaja bylby caly czas w gotowosci
I dwa razy grubszy hahaha
Tylko wchodzisz i masz hahahaha
Ale 5555 postow mamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:41
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To czy bedzie czy nie bedzie to zalezy od ciebie, skoro ten byl taki kiepski to moze daj sobie jeszcze jeden z tym calym dup..cos tam i wtedy bedziesz miala szanse
-
amelia04072006 wrote:juz nie:). strasznie przez to wszystko zaniedbałam córkę, ciągle chodzę zestresowana to nie na moje nerwy. zresztą mój mąż ma nadwagę, pali papierosy i nie wiem jak to z jego żołnierzykami jest. do lekarza go nie zaciągnę bo to z tych co myślą ze jak ma spermę to jest gites. nie chce z tego powodu robić awantur, wiec lepiej będzie odpuścić.
Oj szkoda by bylo