Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
piękna beta, gratuluję jeszcze raz:-)shimmer_lip wrote:Beta 431,7 15dpo mam nadzieje ze to nie za duzo i ze bedzie ladnie przyrastac.
-
No rewelacyjna Twoja beta Jak na bliźniaki;-)shimmer_lip wrote:Beta 431,7 15dpo mam nadzieje ze to nie za duzo i ze bedzie ladnie przyrastac.
Asha lubi tę wiadomość
-
A wiecie co ja dziś zakupiłam??? Zioła Ojca Sroki.hahaha Shimmer polecała, laski na innych forach również. A co mi tam? Nie mam nic do stracenia a gin nie kazał się pokazywać wcześniej niż w październiku.
No właśnie shimmer widziałaś jakieś zmiany u siebie jak to brałaś? Jakaś przyspieszona lub opóźniona owulacja albo inny śluz?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A wiecie co ja dziś zakupiłam??? Zioła Ojca Sroki.hahaha Shimmer polecała, laski na innych forach również. A co mi tam? Nie mam nic do stracenia a gin nie kazał się pokazywać wcześniej niż w październiku.
No właśnie shimmer widziałaś jakieś zmiany u siebie jak to brałaś? Jakaś przyspieszona lub opóźniona owulacja albo inny śluz?
No to bedziemy cie ostro obserwowac czy to dziala czy jak
-
bianka wrote:Mik82 a gdzie to kupiłaś? Tak w ogóle to ktoś jeszcze się tym wspomagał? Aj i nie wiecie, czy jak biorę oeparol femina (wiesiołek) to mogę brać przez cały cykl, czy tylko do owu?
Tylko do owu
Shimmer zaszla podobno po tych ziolach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:04
-
No poobserwujemy i zobaczymy A i jeszcze wyczytałam że to z wiarą trzeba brać hahaha Tak Ojciec zaleca;-) No to już dziś wierzę w dwie kreseczki;-)Asha wrote:No to bedziemy cie ostro obserwowac czy to dziala czy jak

Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
A kupiłam wszystkie ziółka w sklepie zielarskim i zapłaciłam 19 zł a wyszło mi tego wiadro tak jak mówiła shimmer Ale zmieszałam na razie po 2/5 porcji a i tak mam litrowy słoik na stole;-)bianka wrote:Mik82 a gdzie to kupiłaś? Tak w ogóle to ktoś jeszcze się tym wspomagał? Aj i nie wiecie, czy jak biorę oeparol femina (wiesiołek) to mogę brać przez cały cykl, czy tylko do owu?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A kupiłam wszystkie ziółka w sklepie zielarskim i zapłaciłam 19 zł a wyszło mi tego wiadro tak jak mówiła shimmer Ale zmieszałam na razie po 2/5 porcji a i tak mam litrowy słoik na stole;-)
A ktora mieszanke kupilas bo jest ich kilka , mozesz tu wrzucic:-) -
hej dziewczyny ja robiłam betę tydzień temu i była 902, a dzisiaj 11405 i już w głowie rodzi mi się myśl, że może moje dwa aniołki chcą razem do mnie wrócić
Asha, mik82, Iza75, amelia04072006, Szania, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki. Znalazlam was. Wpadnę od czasu do czasu zobaczyć co słychać.
Co u małej czarnej. Z fasolka ok?
Widziałam ze martwila się pozamaciczna. A ja jestem po tym temacie wiec byłam ciekawa.
Ja osobiście przy pozamaciczna miałam piękny przyrost do 2500hcg.
Także nie ma reguły.
A co u was. Asha jak u ciebie nowy cykl?
Ja już po zeszłym nie będę mierzyć i cudowac bo strasznie się wtedy wkrecilam i dużą blada:) -
Kupiłam mieszankę nr 3Asha wrote:A ktora mieszanke kupilas bo jest ich kilka , mozesz tu wrzucic:-)
lebiodka (oregano) 50gr
rumianek 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20 gr
A najlepsze jest to że na 3 opakowaniach pisze że wyłącznie do użytku zewnętrznego hihi