Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Beta 431,7 15dpo mam nadzieje ze to nie za duzo i ze bedzie ladnie przyrastac.
-
shimmer_lip wrote:Beta 431,7 15dpo mam nadzieje ze to nie za duzo i ze bedzie ladnie przyrastac.
Asha lubi tę wiadomość
-
A wiecie co ja dziś zakupiłam??? Zioła Ojca Sroki.hahaha Shimmer polecała, laski na innych forach również. A co mi tam? Nie mam nic do stracenia a gin nie kazał się pokazywać wcześniej niż w październiku.
No właśnie shimmer widziałaś jakieś zmiany u siebie jak to brałaś? Jakaś przyspieszona lub opóźniona owulacja albo inny śluz?Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A wiecie co ja dziś zakupiłam??? Zioła Ojca Sroki.hahaha Shimmer polecała, laski na innych forach również. A co mi tam? Nie mam nic do stracenia a gin nie kazał się pokazywać wcześniej niż w październiku.
No właśnie shimmer widziałaś jakieś zmiany u siebie jak to brałaś? Jakaś przyspieszona lub opóźniona owulacja albo inny śluz?
No to bedziemy cie ostro obserwowac czy to dziala czy jak -
bianka wrote:Mik82 a gdzie to kupiłaś? Tak w ogóle to ktoś jeszcze się tym wspomagał? Aj i nie wiecie, czy jak biorę oeparol femina (wiesiołek) to mogę brać przez cały cykl, czy tylko do owu?
Tylko do owu
Shimmer zaszla podobno po tych ziolachWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:04
-
Asha wrote:No to bedziemy cie ostro obserwowac czy to dziala czy jak
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
bianka wrote:Mik82 a gdzie to kupiłaś? Tak w ogóle to ktoś jeszcze się tym wspomagał? Aj i nie wiecie, czy jak biorę oeparol femina (wiesiołek) to mogę brać przez cały cykl, czy tylko do owu?
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:A kupiłam wszystkie ziółka w sklepie zielarskim i zapłaciłam 19 zł a wyszło mi tego wiadro tak jak mówiła shimmer Ale zmieszałam na razie po 2/5 porcji a i tak mam litrowy słoik na stole;-)
A ktora mieszanke kupilas bo jest ich kilka , mozesz tu wrzucic:-) -
hej dziewczyny ja robiłam betę tydzień temu i była 902, a dzisiaj 11405 i już w głowie rodzi mi się myśl, że może moje dwa aniołki chcą razem do mnie wrócić
Asha, mik82, Iza75, amelia04072006, Szania, pompon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki. Znalazlam was. Wpadnę od czasu do czasu zobaczyć co słychać.
Co u małej czarnej. Z fasolka ok?
Widziałam ze martwila się pozamaciczna. A ja jestem po tym temacie wiec byłam ciekawa.
Ja osobiście przy pozamaciczna miałam piękny przyrost do 2500hcg.
Także nie ma reguły.
A co u was. Asha jak u ciebie nowy cykl?
Ja już po zeszłym nie będę mierzyć i cudowac bo strasznie się wtedy wkrecilam i dużą blada:) -
Asha wrote:A ktora mieszanke kupilas bo jest ich kilka , mozesz tu wrzucic:-)
lebiodka (oregano) 50gr
rumianek 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20 gr
A najlepsze jest to że na 3 opakowaniach pisze że wyłącznie do użytku zewnętrznego hihi