Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki zdecydowanie po tych ziolach pierwszy raz w zyciu pikaly mi jajniki na owulacje bo tak to nawet nie wiedzialam czy ja mam czy nie. Mysle ze one nikomu nie zaszkodza a pomoc moga ja w warszawie za te wszystkie ziola zaplacilam 35 zl i wyszlo mi tego wiadro. Polecam jeszcze mi ciezko w to wszystko uwierzyc
Chlop tez sie smieje ze moze blizniaki w sumie bym sie ucieszyla -
Szania wrote:Hej laseczki. Znalazlam was. Wpadnę od czasu do czasu zobaczyć co słychać.
Co u małej czarnej. Z fasolka ok?
Widziałam ze martwila się pozamaciczna. A ja jestem po tym temacie wiec byłam ciekawa.
Ja osobiście przy pozamaciczna miałam piękny przyrost do 2500hcg.
Także nie ma reguły.
A co u was. Asha jak u ciebie nowy cykl?
Ja już po zeszłym nie będę mierzyć i cudowac bo strasznie się wtedy wkrecilam i dużą blada:)
Witaj witaj milo ze wpadlas a u mnie czekanie na owu, ale dziekuje
Z nami bedzie ci razniej i napewno dasz rade -
shimmer_lip wrote:Dzieki zdecydowanie po tych ziolach pierwszy raz w zyciu pikaly mi jajniki na owulacje bo tak to nawet nie wiedzialam czy ja mam czy nie. Mysle ze one nikomu nie zaszkodza a pomoc moga ja w warszawie za te wszystkie ziola zaplacilam 35 zl i wyszlo mi tego wiadro. Polecam jeszcze mi ciezko w to wszystko uwierzyc
Chlop tez sie smieje ze moze blizniaki w sumie bym sie ucieszyla
To moze faktycznie cos na rzeczy...wyslalam ci wiadomosc na priva -
Asha wrote:To moj stary bedzie za, jestem przekonana, gdzie te ziola ??? Hahaha
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:My, iza i pompon w tym samym czasie bedziemy testowac...iza co prawda moze wczesniej, bo ona 7dc jest i juz owulke ma wiec za dwa tygodnie moze juz ale my razem
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
no to jestem dziewuszki, wesoło widzę ale nie doczytam wszystkiego bo dajecie tak czadu z pisaniem. ale to super
jeszcze nie bzykałam bo mój MA zjechac dopiero koło 22-23 wiec czekam jak wariatka. Pewnie za 2 godziny to już w oknie będę sterczec
Asha a może Ty tez powinnas tescika ovu sobie walnac?? skonczyla Ci sie @?
Tak sobie mysle, że w poprzednim cyklu mogłam przegapic owulke (nie robiłąm testów) jesli była tez odrazu po @
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no to jestem dziewuszki, wesoło widzę ale nie doczytam wszystkiego bo dajecie tak czadu z pisaniem. ale to super
jeszcze nie bzykałam bo mój MA zjechac dopiero koło 22-23 wiec czekam jak wariatka. Pewnie za 2 godziny to już w oknie będę sterczec
Tak sobie mysle, że w poprzednim cyklu mogłam przegapic owulke (nie robiłąm testów) jesli była tez odrazu po @Iza75 lubi tę wiadomość
-
bianka wrote:A ja się w tym cyklu nie dam i zatestuję dopiero, jak @ nie przyjdzie;P a ja o ovu posiadamy rozbieżności co do mojej owulacji, więc sama nie wiem kiedy:D
-
Iza75 wrote:no to jestem dziewuszki, wesoło widzę ale nie doczytam wszystkiego bo dajecie tak czadu z pisaniem. ale to super
Tak sobie mysle, że w poprzednim cyklu mogłam przegapic owulke (nie robiłąm testów) jesli była tez odrazu po @
Robilam, jeszcze nie -
Iza75 wrote:jeszcze nie bzykałam bo mój MA zjechac dopiero koło 22-23 wiec czekam jak wariatka. Pewnie za 2 godziny to już w oknie będę sterczec
Juz sobie wyobrazam to warowanie z jezorem na brodzie...w gotowosci...mik82, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość