Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wlasnie...i na glodnego jeszcze...wszystko jedziesz jak na swieta...od firanek, okna , za szafkami, w szafkach, zastawe swiateczna wytargaj i umyl, wloz spowrotem i od nowa
hahahahahahahaha o nie kurwa bo padnemik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Juz to widzialam ...masakra
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:o i wykrakałam, własnie gadałam z męzem i on do mnie,że jak mi sie nie chce podlewac to on siknie jak wróci. To ja mu na to, że siknac toon ma we mnie i ide podlewac.
No to ide ale wróce jeszcze
Nie no mussssss zalac ta trawe hhahaa jak to wam ma przeszkodzic w bzykaniu to paranija jakas...zalewaj zalewaj
-
Asha wrote:Przejebane sa te zalecenia
bianka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Bo wiesz jak poczytać, zlejesz się ze śmiechu to zrelaksowana do wyra na seksik wchodzisz i na luzaka zachodzisz w ciążę wtedy;-) Zero stresu maximum sukcesu:-)
Musze wyprobowac
W jakiej kolejnosci to ma byc?
Sikac, smias luzowac, sex?
Smias, sex,luzowac, sikac?
Sex,sikac, luzowac, smiac?
Sex, smiac, sikac, luzowac?
Jakis pomysl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:06
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Kupiłam mieszankę nr 3
lebiodka (oregano) 50gr
rumianek 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20 gr
A najlepsze jest to że na 3 opakowaniach pisze że wyłącznie do użytku zewnętrznego hihiAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to moze przez drugą dziurke trzeba wlewac nie przez gardlo:)siema laski.
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:My, iza i pompon w tym samym czasie bedziemy testowac...iza co prawda moze wczesniej, bo ona 7dc jest i juz owulke ma wiec za dwa tygodnie moze juz ale my razem
mik82, gigsa lubią tę wiadomość