Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:ale wiesz przynajmniej ze ci interesu nie za kleili . musisz uwazac jak się będziesz bzykać żeby mu krzywdy nie zrobić, bo biedny wyląduje w szpitalu i będzie problem w dni plodne
Wiem wlasnie, ale ja delikatnie nie umiem sie bzykac -
amelia04072006 wrote:ja tez nie umialam ale moje dziecko jest za sciana. nie chce sie tlumaczyc czemu dre jape wiec sie naumiałam
No ja mam to samo teraz, syna, brata i jeszcze jego kolege teraz, masakra i teraz jeszcze zlamana reke...kurwa jak to ogarnac -
Z moją ciążą chyba wszystko ok, ale myślę dużo o Czarnej. Ja miałam kryzys w piątek wieczorem bo stwierdziłam po zdjęciu biustonosza, że piersi przestały mnie boleć i się przeraziłam. Noc z głowy bo się macałam co chwila. Ale zaczęły boleć z powrotem. A w dodatku w sobotę byliśmy na weselu a w środę idę na pogrzeb, bo mama młodej panny umarła, masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:31
-
mimka84 wrote:Z moją ciążą chyba wszystko ok, ale myślę dużo o Czarnej. Ja miałam kryzys w piątek wieczorem bo stwierdziłam po zdjęciu biustonosza, że piersi przestały mnie boleć i się przeraziłam. Noc z głowy bo się macałam co chwila. Ale zaczęły boleć z powrotem. A w dodatku w sobotę byliśmy na weselu a w środę idę na pogrzeb, bo mama młodej panny umarła, masakra.
To bardzo mi przykro tulam kochana ...mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
Co do ciazy, uspokoilas sie juz troche? -
amelia04072006 wrote:kurna ty tylko malego pipinka potrzebujesz? matko
Pipinka???? Ze niby co to? Z czym to sie je?
Mi trzeba tylko sobie pioro w dupe wsadzic i na wystawe pawi pojscWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:34
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Tak, jest ok, idę do gina 19.08. Bety nie robiłam i nie mam zamiaru. Wczoraj nadrabiałam zaległości z "Pierwszych objawow" i widziałam, że panna chciałą umoralniać innych hahah.
To moze gin cie uspokoi jeszce bardziej, powinno byc widac juz cos
Co do wczoraj to mnie konkretnie chciala umoralniac, milo bylo , ale coz -
mimka84 wrote:Tak, jest ok, idę do gina 19.08. Bety nie robiłam i nie mam zamiaru. Wczoraj nadrabiałam zaległości z "Pierwszych objawow" i widziałam, że jakaś panna chciała umoralniać innych hahah.
Asha lubi tę wiadomość