Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:kurna jak wy to robicie ze nigdy do testowania mnie nie bierzecie? poważnie mowie ja w tyjm miesiącu cykl skończę
Hahaha....sorryWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:11
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:matko żebym wiedziała ze tyle się tu dzieje to zostałabym w domu. na placu nuda bylo, więcej nastolatków niż dzieci i trzeba było prosić ta starszyznę, żeby po schodzili z huśtawek . co za matoły
To faktycznie cholota jakas haha
Zamiast pojsc i jakies winko w bramie wypic to na chustawkach siedza, co to sie porobilo z ta mlodzieza dziesiaj hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 20:16
Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Siemka Kolejna zryta dołączyła;-) Będzie się działo haha Prawie jak u Izy o 23;-)
Asha, mik82, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To faktycznie cholota jakas haha
Zamiast pojsc i jakies winko w bramie wypic to na chustawkach siedza, co to sie porobilo z ta mlodzieza dziesiaj hahahaAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ten dziubeczek twój to wrocil juz ze szpitala?
Wrocil bidulek...i nawet mi gipsu nie chca zalozyc...ma jeszcze specjaliste w czwartek widziec ale nie wiem w zasadzie po co, bo sie skonczy na tym samym czyli tabletkach i podwieszaniu reki -
Asha wrote:Wrocil bidulek...i nawet mi gipsu nie chca zalozyc...ma jeszcze specjaliste w czwartek widziec ale nie wiem w zasadzie po co, bo sie skonczy na tym samym czyli tabletkach i podwieszaniu reki