Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Mierze ciągle w ustach tym z dwoma miejscami po przecinku.
Po @ mierzę też w pochwie, ale juz tym z jednym miejscem po przecinku. Dzis w pochwie zmierzyłam tym z dwoma miejscami po przecinku.
Od jutra mierzę w obu otworach tym z dwoma miejscami po przecinku
Ja mierze...w nocy raz...i rano dwoma roznymi termo teraz...tylko sobie zyly podciac -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ja mierze...w nocy raz...i rano dwoma roznymi termo teraz...tylko sobie zyly podciac
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A Mik ....gdzie Mik????? Mik!!!!!!!
Iza, aty co tam dzisiaj, gdzie?????...ale za bardzo gadac nie mogę bo co chwila...kurwa mac!...wpada do mnie jak burza moja wiecie kto zajebista...eeech...
Asha, gigsa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nam to tylko zaklad
dlatego nie chce mierzyc po owu...ale czy mi to wyjdzie
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:siema siema, jestem w robocie, kompa już mam i podglądam Was...czekam na dotik i jej testa nie ukrywam
...ale za bardzo gadac nie mogę bo co chwila...kurwa mac!...wpada do mnie jak burza moja wiecie kto zajebista...eeech...
No witaj kochaniutka...juz myslalam ze ugrzezlas w pociagu gdziec hahaha.....oj jak zajebiscie jak szefowa stoi nad glowa...chyba sie gdzies zatrudnie bo tak tesknie za tym hahahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No witaj kochaniutka...juz myslalam ze ugrzezlas w pociagu gdziec hahaha.....oj jak zajebiscie jak szefowa stoi nad glowa...chyba sie gdzies zatrudnie bo tak tesknie za tym hahahaha
...próbuje wprowadzić nowy zwyczaj tj zamykanie drzwi od pokoju swojego..bo jak się okazuje to nie jest takie oczywiste...i tak ona otwiera a ja zamykam...nachodzę się kurwa 5km dziś za samymi drzwiami...mam nadzieje, ze w końcu ogarnie bo schudnę jeszcze