Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:ja mam taki dla dziecka cosie do czoła przytyka ale on sie raczej nie nadaje hehehe
Nie, taki to chyba nie, musi byc taki do srodka
Nie ma to jak z samego rana zapodac sobie odrobinke rozkoszy hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 22:50
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Czesc nie nadrobie zaleglosci-asha jestes specjalistka w super skrotach ;)poswiecisz sie i napiszesz?
Z gory dzieki.
U mnie nic sie nie dziueje'dzis test owu juz negatywny.nie moge odzalowac wczorajszego braku przytulanek.caly cykl spartaczony grrrrrrrr!!!maz twierdzi ze mamy czas ion niebedzxie sie bzykaslpod dyktando testow itp.ja natomiast sie boje ze czas mi ucieka i bedzie coraz trudniej......((( -
zabka11 wrote:Czesc nie nadrobie zaleglosci-asha jestes specjalistka w super skrotach ;)poswiecisz sie i napiszesz?
Z gory dzieki.
U mnie nic sie nie dziueje'dzis test owu juz negatywny.nie moge odzalowac wczorajszego braku przytulanek.caly cykl spartaczony grrrrrrrr!!!maz twierdzi ze mamy czas ion niebedzxie sie bzykaslpod dyktando testow itp.ja natomiast sie boje ze czas mi ucieka i bedzie coraz trudniej......(((
Najwieksza wiadomosc dnia jest jedna: AMELIA SIE BZYKA !!!!!!!!!!Iza75, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Czesc nie nadrobie zaleglosci-asha jestes specjalistka w super skrotach ;)poswiecisz sie i napiszesz?
Z gory dzieki.
U mnie nic sie nie dziueje'dzis test owu juz negatywny.nie moge odzalowac wczorajszego braku przytulanek.caly cykl spartaczony grrrrrrrr!!!maz twierdzi ze mamy czas ion niebedzxie sie bzykaslpod dyktando testow itp.ja natomiast sie boje ze czas mi ucieka i bedzie coraz trudniej......(((
Asha gdzies zniknęła...
ech ci faceci, moj stęka, że traktuje go jak maszyne...Nie martw się żabka, podejrzewam ze masz o wiele wiecej czasu ode mnie pomyśl sobie, że to tylko 1 cykl, który zaraz sie skonczy -
Z gory dzieki.
No to kiespko...moze mu nie mow kiedy masz owu