Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiedzisz, kierowniczka z ciebie jak sie patrzydotik wrote:ahahahahahaha
dobre! tego, to ja nigdy nie opanuję... dziś teoretycznie powinna być otwarta/średnio otwarta, ale ja różnicy między zamknięta otwarta nie czuję - chociaż zaznaczyłam na wykresie, że średnio jest 
Asha lubi tę wiadomość
-
Kurna tanio. A ja zapomniałam wczoraj kupić to mleczko:-(dotik wrote:mleczko pszczele+pyłek kwiatowy - 48 kapsułek - 20,39zł
Też kupiłam inocudo, kwas i olej z wiesiołka -
amelia04072006 wrote:no wiedzisz, kierowniczka z ciebie jak sie patrzy

się absolutnie nie zgadzam!
amelia04072006 wrote:to chyba malo , nie ?
no chyba tak. jeszcze myślałam nad tym mleczkiem Royal Jelly, widziałam 32 kapsułki za 33zł i tam chyba więcej jest tego mleczka... to nasępnym razem kupię
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
tego royala asha ma. ale kupowalas na necie czy w normalnej aptece?dotik wrote:no chyba tak. jeszcze myślałam nad tym mleczkiem Royal Jelly, widziałam 32 kapsułki za 33zł i tam chyba więcej jest tego mleczka... to nasępnym razem kupię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:16
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:tego royala asha ma. ale kupowalas na necie czy w normalnej aptece?
w internetowej, ja już nie kupuję w normalnych aptekach, bo różnica w cenach jest masakryczna. oczywiście opłaca się, jak kupuje się więcej niż 1 rzecz bo koszty wysyłki. ALE dziś byłam w aptece koło mnie kupić sudafed na katar bo już nie wyrabiam i z ciekawości zapytałam, ile kosztuje vita-miner prenatal - pan do mnie 24zł - a teraz zamówiłam za 11zł ...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dawaj namiarydotik wrote:w internetowej, ja już nie kupuję w normalnych aptekach, bo różnica w cenach jest masakryczna. oczywiście opłaca się, jak kupuje się więcej niż 1 rzecz bo koszty wysyłki. ALE dziś byłam w aptece koło mnie kupić sudafed na katar bo już nie wyrabiam i z ciekawości zapytałam, ile kosztuje vita-miner prenatal - pan do mnie 24zł - a teraz zamówiłam za 11zł ...
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

cholera

a co bylo wczoraj ? cos mi umknelo ?