Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
O ukochaną teściową chodzi.... ale nie chciałam pisać tu o co chodzi, bo wiadomo, że nie tylko Wy możecie to przeczytać.amelia04072006 wrote:matko
a co bylo wczoraj ? cos mi umknelo ?
Ogólnie jest do dupy i wczoraj chodziłam tylko i ryczalam ze złości. Z mężem jest ok, ale ta. ... to bym udusiła ze złości. Jak sytuacja się nie zmieni albo ja nie postawie na swoim to zaprzestaje starań o dziecko -
dotik wrote:teraz akurat kupowałam w aptekagemini.pl, ale wcześniej wszystko na ceneo sprawdzam:D taki sknerus mak-kwacz ze mnie

w gemini tez robie zakupy i maja faktycznie zajefajne ceny. z moja sasiadka zbieramy zamowienie i mamy przesylke za darmo. zreszta przesylka kosztuje cos kolo 12 zl wiec tez tragicznie nie jest. oszczędności trzeba szuk, zeby pozniej na pampersy bylo
dotik, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Amelia ja rozumiem że Wy też moowilyscie o Cudzie no ale jak się wspieramy nie wypada mówić ktoś bo przykro..
Hej dotik :*
no tak, ale wiesz, Asha z pamięcią nie do końca, więc trzeba przymknąć oko
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
gigsa wrote:O ukochaną teściową chodzi.... ale nie chciałam pisać tu o co chodzi, bo wiadomo, że nie tylko Wy możecie to przeczytać.
Ogólnie jest do dupy i wczoraj chodziłam tylko i ryczalam ze złości. Z mężem jest ok, ale ta. ... to bym udusiła ze złości. Jak sytuacja się nie zmieni albo ja nie postawie na swoim to zaprzestaje starań o dziecko
a Wy z nią mieszkacie, czy macie bliskie kontakty 3stopnia codziennie?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
gigsa wrote:O ukochaną teściową chodzi.... ale nie chciałam pisać tu o co chodzi, bo wiadomo, że nie tylko Wy możecie to przeczytać.
Ogólnie jest do dupy i wczoraj chodziłam tylko i ryczalam ze złości. Z mężem jest ok, ale ta. ... to bym udusiła ze złości. Jak sytuacja się nie zmieni albo ja nie postawie na swoim to zaprzestaje starań o dziecko
aaaaaaaaaaaaaaa, tak teraz sobie przypominam. pamiętam, tez co wczesniej mówiłaś. psa jej kupcie i to jeszcze takiego, zeby jak z nim pójdzie na spacer to , zeby przegonil ja przez pol miasta to jej sie odechce. ty zycie sobie planuj i nie patrz na zolze. ona swoje przezyla a przed toba cale zycie. -
katja sorry, ale asha ma wieksze problemy niz pamietanie z imienia co kto napisal. mozna byloby jej oszczedzic zlosliwosci.Katjaa wrote:Amelia ja rozumiem że Wy też moowilyscie o Cudzie no ale jak się wspieramy nie wypada mówić ktoś bo przykro..
Hej dotik :*
mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Mieszkamy sami. Jakbym miała z nią mieszkać to by NAS nie byłodotik wrote:a Wy z nią mieszkacie, czy macie bliskie kontakty 3stopnia codziennie?
-
Córkę i ona też jest w podobnej teraz sytuacji do naszej.amelia04072006 wrote:kasuj, nie bede cytowac. w morde, a ona ma jeszcze jednego syna, nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 10:43
-
nick nieaktualny
-
Dziś musimy coś postanowić i czeka nas rozmowadotik wrote:Gigsa... współczuję
niefajna sytuacja. ale może da się to wszystko jakoś pogodzić ? -
Też to mówiłam. Albo pokój studentce wynająć. Zawsze to coś. A nie wieczne zerowanie na kimś i jeszcze obwinianie wszystkich za swoje błędyamelia04072006 wrote:ja pierdole. ja rozumiem wspomoc ale inwestowac cala kase to przegiecie. niech idzie do parcy, chociazby dzieci pilnowac a nie wymagac od was takich zeczy
-
Tylko 100? Za to wszystko? Dawaj namiar na aptekę!!dotik wrote:a ja w aptece internetowej nakupowałam cudów na przyszły cykl (inocudo, salfazin, mleczko pszczele z pyłkiem, olej z wiesiołka i vitaminer prenatal) i stówka poszła
w poniedziałek/wtorek do lab: lh, fsh, estradiol.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH