ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jakbym właśnie czytała o sobie z tym serduszkowaniem, źle się dzieje, tak być nie powinno.
Maria szok! A po wykresie widać jakby owulacja była, czyli jednak nie ma co wierzyć w te temperatury do końca. Jednak te monitoringi powinno się robić i wszystko sprawdzać❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Maria- dlatego ja wierze glownie monitoringom, polecam je absolutnie każdemu.
Na cały rok w normalnych warunkach mogą się zdarzyć cykle bezowulacyjne- jeden lub dwa i jest to normalne podobno, także oby to właśnie było tak u Ciebie!
Szona- człowiek nad kiblem 😂😂😂Salome, szona lubią tę wiadomość
-
Sylwia współczuję, że wyszły takie niespodzianki, ale całe szczęście że endomenda niewielka. To daje nadzieję, że się uda niebawem :*
Ja mam cały czas coś do roboty, nie wyrabiam na zakrętach. Dzisiaj jeszcze idziemy na siłownię, pierwszy raz, więc może być zabawnie :p
Pochwalę się Wam suknia do sesji ciążowej która szyje:) PS. Sorki za burdel!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31f9397e9286.jpgPati96, Salome, Magduullina, Malgonia, moni05, Iseko, Nikodemka, Cabrera, Ania_85_, agge, eemmiilliiaa, okularnica91, DzulkaJ, Ochmanka, syllwia91, Karolina, szona, MonikA_89!, Malinaa90, Mama_Zuzia, aeiouy, Sasanka55, Kittinka83, Madziandzia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Sylwia współczuję, że wyszły takie niespodzianki, ale całe szczęście że endomenda niewielka. To daje nadzieję, że się uda niebawem :*
Ja mam cały czas coś do roboty, nie wyrabiam na zakrętach. Dzisiaj jeszcze idziemy na siłownię, pierwszy raz, więc może być zabawnie :p
Pochwalę się Wam suknia do sesji ciążowej która szyje:) PS. Sorki za burdel!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31f9397e9286.jpgIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape, piękna suknia 😍
W ogóle chciałabym wam napisać cos konstruktywnego ale w ogóle mam młyn w pracy po tym urlopie i mętlik w główie po wczorajszej rozmowie z lekarzem. Nie wiem, od których badan zacząć, co zrobić najpierw chciałabym żeby to już było za mną.
W oczekiwaniu na rozwój wydarzeń lekko postymuluje się clo, bo zostało mi jeszcze 1,5 opakowania w marcu dzięki temu doszło do owulacji.
Sasanko, co u ciebie wyślij jakiś drinkowo -płazowy widoczekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 12:07
Magduullina, aeiouy, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
alis132 wrote:a co do ksiezycowego kalendarza co znacza te na czerwono x5 albo nie na czerwono x4 ))
-
Iza suknia jest boooska😍😍 totalnie w moim stylu😁
Izape_91, Magduullina lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Nuch, faktycznie jest dużo lżej jak ma się co robić, a ostatnio nie mogę narzekać na brak zajęcia, człowiek wtedy nie myśli o bzdurach:)
Nuch, Ania_85_, aeiouy lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Izape - skad jestes? Cudna suknia! Jesli kiedys potrzebowalabys zdjec swoich dziel, to jestem do uslug
szona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Izape - skad jestes? Cudna suknia! Jesli kiedys potrzebowalabys zdjec swoich dziel, to jestem do uslug
Magduullina, Angelika1313 lubią tę wiadomość
Maria jaki pakiet w diagnostyce wykupilas, bo ja tez mam zrobic hiva, hcv, a także różyczek itd ale znalazłam tylko samo hiv albo pakiet ciężarnych na różne infekcje za 250 zł gdzie dodatkowo jest tez toksoplaoza i cytomegalia, które i tak chciałam zrobić.
A czy moja normalna ginekolog moze mi zrobic wymaz aż na chlamydie? Muszę tez usg piersi zrobic. I w sumie to nie wiem jaki lekarz sie tym zajmujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 12:43
-
Elfia ja poszłam do gina na NFZ z wymazowka i mi pobrała wymaz na chlamydieStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
ElfiaKsiężniczka wrote:Maria jaki pakiet w diagnostyce wykupilas, bo ja tez mam zrobic hiva, hcv, a także różyczek itd ale znalazłam tylko samo hiv albo pakiet ciężarnych na różne infekcje za 250 zł gdzie dodatkowo jest tez toksoplaoza i cytomegalia, które i tak chciałam zrobić.
A czy moja normalna ginekolog moze mi zrobic wymaz aż na chlamydie? Muszę tez usg piersi zrobic. I w sumie to nie wiem jaki lekarz sie tym zajmuje
Sama sobie ten pakiet stworzyłam W sumie nawet nie sprawdziłam, czy jest już jakiś gotowy, bo to zawsze by było taniej.
Ginekolog powinna to ogarnąć. Mnie to kosztowało 270zł. A usg piersi to chyba kto inny, ale skierowanie od gina właśnie.ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria, myślę że to bardzo dobry plan. Trzymam kciuki, aby już teraz wszystko poszło z górki, i też myślę że to tylko ten cykl mógł być bezowulacyjny. Podobno czasem się takie zdarzają
Salome lubi tę wiadomość
-
A ja dziś wkraczam w drugi trymestr niby ten najlepszy, a lepiej wcale się nie czuję 😂
Nadal nie śpię, nadal rzygam, w dodatku boli mnie głowa już czwarty dzień, a rano tak mi sie kręciło w głowie, że musiałam się położyć.
Jakby tego było mało, to córka chora, wczoraj od 4 rano nie spałyśmy (dzięki temu pierwsze rzyganie zaliczyłam już wtedy, w kucki, z córką płaczącą na kolanach 🙈🙈)
No i do tego wszystkiego jeszcze moja mama, która nadal ledwo się rusza. Dziś trochę lepiej, ale wczoraj było bardzo kiepsko.
A, zapomniałam. Mamy zanieczyszczoną wodę bakterią ecoli, więc do wszystkiego trzeba wozić wodę, bo tą z kranu nawet rąk nie można umyć 😪😪 żyjemy jak w średniowieczu.Salome, Malgonia, okularnica91, Pati96, Iseko, szona, MonikA_89!, Malinaa90, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Agge, teraz na pewno będzie duuużo lepiej! To już ostatnie nieprzyjemności!
Przykro z powodu sytuacji z mamą, ale chyba powinna być już poprawa?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Agge, teraz na pewno będzie duuużo lepiej! To już ostatnie nieprzyjemności!
Przykro z powodu sytuacji z mamą, ale chyba powinna być już poprawa? -
nick nieaktualny