ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nuśka91 wrote:Cześć dziewczynki ❤️
Ja chwilowo niestety nie nadążam Was nadrabiać, bo w pracy ogarniam stażystów i praktykantów a po pracy staram się coś zdziałać w kierunku rozwoju swojej firmy więc nie jest łatwo.
Poza tym u mnie dobrze ze zdrowiem itp tylko z czasem jak zwykle krucho...
Napiszcie mi proszę czy któraś z Was rozważała opcje odkupienia ode mnie tego wyjazdu do Łeby? Nie mam siły wracać wszystkich stron do tyłu, a jutro sobie zobaczę jeśli mi napiszecie nie lub tak ☺️
Niestety dalej nie możemy sprzedać. Kilka osób pytało ale nikt się ostatecznie nie zdecydował. A mi się po prostu chce wyć jak sobie pomyślę, że właśnie byłabym sobie nad morzem. Mojemu mężowi mija właśnie bezsensownie urlop, a ja zapierdzielam w pracy...
Pozdrawiam Was cieplutko, dbajcie o siebie 😘 Jak tylko będę miała możliwość to będę czytać co u Was 😘
Ja pytałam znajomych, ale niestety klops a my nie mamy urlopu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanko, juz się nie mogę doczekac! Powoli kompletuje rzeczy na wyjazd. I w ogole nie mogę się doczekać, bo tp moja pierwsza podroz samolotem 😁
Didatkowo tuz po powtocie mam wizytw w klinice. Maz zbadali sobie jyz gr krwi, ja tez. Dodatkowo zrobilam anty TPO i anty TG. Jeszcze mi kilka badań zostalo do zrobienia.
Mama Zuzia, sliczna dziewczynka 😍Sasanka55, Malinaa90, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szona baw się dobrze i odpocznij!
Madziandzia trzymam kciuki ✊
Miłego dnia Kochane!Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
U mnie boli podbrzusze, szyjka nisko, dalej się okaże... @nie przychodz:(
szona lubi tę wiadomość
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualny
-
Kochane mam wyniki przeciwciał anty tpo i tg, anty TPO 11 IU/ml
Anty TG >10 IU/ml
Czy to sa dobre wyniki, bo nie potrafią się z tego wyniku rozeznac. -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Ejjj ktoras z was nie wspomne sobie kto pisal i plodnych w ktorych sie urodzila a wypadaja plodne ktora to te fazy ksiezyca o to mi chodzi.... Bo posprawdzalam synkow i sie zgadza! Teraz tez now.... Kurde.. cos w tym jest!
To na początku wątku, na 2 stronie Sandra pisała i wystawiła linki Tez sprawdzałam córce i tez sie zgadza hahahaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Miska - to tak, jak u mnie Brzuch i cycki bola coraz bardziej, szyjka nisko... Na nic nie licze, chcialabym tylko, zeby @ byla laskawa, bez potwornego bolu..
Miska _a lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:u mnie już by wypadało zatestować, ale ... boję się
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny
Mama_Zuzia, dziekuje :* Fakt, nie moglam sobie wymarzyc bardziej wyrozumialej szefowej Twoj byl strasznym burakiem Ludzie nie przestaja mnie zadziwiac
Madziandzia, zadna niedomoga, zadne policystyczne! Trzymam kciuki, by to po prostu byla implantacja :* Niech nic Cie nie zalewa
Pati, kciuki za wyniki :*
Moni dziekuuuuje za straszaki :*
Szonka, cudownego wyjazdu :*
MonikA, i ja nie cierpie podpasek, ale teraz niestety musze ich uzywac... Wiesz, ze Ty niedlugo tez bedziesz z nimi chodzic? I to takimi grubasnymi wlasnie jak pampers, zaraz po porodzie No ale spoko, masz jeszcze kilka miesiecy, by sie z ta mysla oswoic
Izape, oj tak, szanuje ja
Magduullinka dziekuje
Syllwia, przykro mi
Nuska, ja niestety nie dam rady 2 razy wyjechac w najblizszym czasie Moze sprobuje kogos jednak namowic... Popytam :* Tule mocno
Elfia, super 😘 mega wypoczniecie i oczyscicie glowy Na pewno bedzie cudownie
Alis, kurde, stop!!! Nie zaluj! Nie mysl o tym i nie stresuj sie. Takich przypadkow jak ja, jest naprawde bardzo malutko. Mowilam Ci, zebys zbadala bete, czy spadla zupelnie, bo mialas cos w wyniku histopatologicznym, co mnie zaniepokoilo (zwyrodnienie wodniczkowe kosmkow chyba, no nie?), ale skoro lekarz uznal, ze jest ok, to sie nie boj :* Jestes dopiero 7dpo, jezeli to Cie uspokoi, idz na bete, by zobaczyc, ze na razie jest zero Dopiero za kilka dni wzrosnie w nowej ciazy :* Mysle, ze przez tyle miesiecy, gdyby beta sie utrzymywala, czulabys to, takze spokojnie
Milego dnia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 07:29
moni05, Madziandzia, MonikA_89!, szona, Magduullina, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny