ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, dziękuje za odpowiedz 😘
U mnie jest tak, ze najpierw kobieta wchodzi sama. Czy w ciąży czy bez. Jest wywiad/rozmowa, badania, cytologia, a później, na samym końcu usg, na które się pyta czy kogoś wołam. Dopochwowe było w kiecce, wiec nie widać zupełnie nic, za parawanem. Chłop widzi jedynie ekran, lekarza i mnie od pasa w górę. Lekarz pokazuje na ekranie co trzeba, potem ja idę się ubrać, jest osobne pomieszczenie w gabinecie do przebierania. Usg jest na leżance, nie na samolocie. Wiec dlatego nic w tym dziwnego u mnie 😊Magduullina, Malinaa90, Ania_85_, Iseko, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dzulka, Miska - naprawde obiecujaco to wszystko u Was wyglada Nie kusi Was, zeby wczesniej zatestowac?
Ja dzis nie sikam, bo zapomnialam kupic wczoraj testu. Moze i lepiej, mam dzis mnostwo pracy, niepotrzebnie zepsulabym sobie humor. U mnie temperatura taka sobie, z dnia na dzien coraz nizsza o 0,01 stopnia, przedokresowy bol brzucha coraz silniejszy, a cycki...cycki to mi chyba odpadnaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Małgonia super, że już w domku to teraz odpoczywaj! Przypomnij mi kiedy USG? I do kiedy urlop?
Dziewczyny ja to mam szczęście haha, po drodze na upuszczenie krwi na proga minęłam mojego lekarza, który przyjmuje w mieście 60 km dalej :p no i czekam na wyniki! Zaraz zacznę odświeżanie 😂
U mnie wykres constans 37 :p nuda i flaki z olejem.
Okularica, ja myślę że nam się zaraz worek z II rozwiąże 😄
Poza tym dziwna rzecz.... W ostatnim cyklu pod koniec cyklu wyskoczyła mi na ustach taka krostka dziwna, myślałam że to opryszczka, a teraz znowu w tym samym momencie cyklu znowu praktycznie w tym samym miejscu. Nie wiem co to jest...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 07:59
Magduullina, DzulkaJ, Malinaa90, szona, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Usg mam w srode 18.30. Urlop jeszcze dzis i na 3 dni wracam do pracy.
Coraz bardziej mysle, ze i tak nie utrzymam tej ciazy w tajemnicy, bo mimo ze sniadanie bylo pyyyyyszne (w poprzednuej ciazy mialam mega ssanie na kanapki z zoltym serem. Myslalam, ze w tej nie, a jak zobaczylam ser to az slinotoku dostalam), ale niestety jak tylko cos zjem to mnie mdli. A najgorzej to jest po piciu.
Ogolnie to w czwartek rano i tak beda wszyscy wiedziec bo albo trafie do szpitala albo wezme choc ten tydzien czy dwa (choc akyrat nie wiem czy i dla nich nie lepuej bym wziela zwolnie ie a oni zaczeli szukac kogos na zastepstwo), ale moja byla "przyjaciolka" jest tak niezyczliwa, ze serio mam jakies obawy ze jak sie dowie to mi bedzie zle zyczyc i takie tam..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94bf588d04ee.jpg
Siklam zeby sie troche uspokoic. Testowa wyszla szybciej niz kontrolna. A ja mam ladne kreski na pamiatkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 08:11
Magduullina, DzulkaJ, aeiouy, Kingulla, ElfiaKsiężniczka, moni05, Niecierpliwa..., okularnica91, Iseko, Irvine90, Pati96, 5ylwian, Arashe, szona, Nuch, agge, Angelika1313, Salome, Karolina, Ania_85_, MonikA_89!, Agamk, Melissa93, malamisia, Madziandzia, eemmiilliiaa, Szczesliwa_mamusia, Sasanka55, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Malgonia piękny tescik pamiątkowy! Mam nadzieję, że spokojniejsza jesteś teraz
Nikodemko boje sie, że będzie biel i się mega rozczaruje, ale kusi bardzo bo temperatura tak wysoko i się podnosi zamiast spadać.
Miesiączka w niedzielę powinna planowo zagościć, myślę, że poczekam spokojnie te 2 dni jeszcze 😁 ale przez myśl mi przeszło żeby iść na betę, bo w sumie 8dpo miałam teoretycznie ten spadek implantacyjny to dzisiaj 12dpo już powinno coś być
Brzuszek nie boli tylko cycki mocniej i zmęczona chodzę
Czy któraś miała z Was taki wykres jak ja, a okazało sie, że to nie ciąża? Na stronie udostępniony bo ten tutaj w ikonce nie jest w całości i jest przesuniętyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 08:15
Malgonia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Usg mam w srode 18.30. Urlop jeszcze dzis i na 3 dni wracam do pracy.
Coraz bardziej mysle, ze i tak nie utrzymam tej ciazy w tajemnicy, bo mimo ze sniadanie bylo pyyyyyszne (w poprzednuej ciazy mialam mega ssanie na kanapki z zoltym serem. Myslalam, ze w tej nie, a jak zobaczylam ser to az slinotoku dostalam), ale niestety jak tylko cos zjem to mnie mdli. A najgorzej to jest po piciu.
Ogolnie to w czwartek rano i tak beda wszyscy wiedziec bo albo trafie do szpitala albo wezme choc ten tydzien czy dwa (choc akyrat nie wiem czy i dla nich nie lepuej bym wziela zwolnie ie a oni zaczeli szukac kogos na zastepstwo), ale moja byla "przyjaciolka" jest tak niezyczliwa, ze serio mam jakies obawy ze jak sie dowie to mi bedzie zle zyczyc i takie tam..
Siklam zeby sie troche uspokoic. Testowa wyszla szybciej niz kontrolna. A ja mam ladne kreski na pamiatke -
Malgoniu, jak pisalam wczesniej Ty i Kropek jestescie teraz najwazniejsi!
A co do zle zyczacej bylej "przyjaciolki" - to zobacz ona jest jedna, a nas tu na forum w tym i innych watkach dobrze, ba najlepiej Tobie/Wam zyczacych jest kilkanascie jak nie kilkadziesiat dziewczyn!!!
Takze sama widzisz, jaki jest bilans - olej ja;)
Do sikajacych w najblizszym czasie: No przebieram nozkami na te Wasze testowania dziewczyny! Juz tak sie nie moge doczekac! Prosze nam tu od razu wstawiac zdjecia;)Magduullina, Malgonia, Kittinka83, Nuch, MonikA_89!, Ania_85_, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze dziecię od 12.2017
5 poronien: 03.2018 & 12.2018 & 06.2019 & 03.2020 & 08.2020
12.2018 - pierwsza wizyta w klinice
04.2019 - HSG: prawy jajowód niedrożny
Od 08.2019 - Pacjentka Prof. M.
10-11.2019 szczepienia limfocytami męża ->allo mlr 23.3%
01.2020 - 06.2020 - szczepienia pullowane -> allo mlr 22% -
No ciut jestem spokojniejsza..
Dziulka jak ja tu narzekalam na swoj wykres jak zaszlam mysle ze z kazdego moze byc ciaza, ale Twoj jest obiecujacy.Magduullina, okularnica91, Niecierpliwa..., Iseko, Kittinka83, DzulkaJ, szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
okularnica91 wrote:Izape no ja mam nadzieję 😉 Maj ma być piękny. O której wyniki powinny być?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Malgoniu ale czad ! jeszcze takiej grubej i intensywnej kreski nie widziałam wszystko jest dobrze, uwierz w to
Magduullina, Ochmanka lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Dzulka toś Ty jeszcze nie sikala?! ale ja też dzielnke trzymam się do środy. Dzisiaj przedostatnia dawka ovi i zobaczymy.
Małgonia będziemy trzymać kciuki, i nawet nie gadaj takich bzdur. Będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Wiem że masz obawy, a innymi się nie przejmuj. Ludzie teraz potrafią być okrtuni. Mnie ostatnio zupełnie obca babka z firmy - mamy pokoje obok siebie zapytała w socjalnym czemu ja jeszcze w ciąży nie jestem, bo jestem młodą a w banku wszystkie młode w ciąży... Zapytałam tylko co to za pytanie bo aż mnie wcielo.
0amietam jak przy pierwszym pozytywie dziewczyny mi gratulowaly i pisały że płaczą z radości, zaś jedna napisała mi że płaczę, ale dlatego że to nie ona zaszła. Jak tydzień później straciłam ciążę to wiecie co sobie pomyślałam... Ten tekst zapamiętam do końca życia chyba... Cała radość mi wtedy minęła jak go przeczytałam.
Szona jak tam wypad?
Małgonia ale krecha :oWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 08:27
DzulkaJ lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:A ja sie wczoraj poplakalam i tak wkurwilam ze szok... Na nic moje checi byly .... brak finiszu... jak nie trzeba to myrdu myrdu i pult a jak trzeba to nie... Ale sie wkurzylam... brzuch cmi ale tak jakby owu jeszcze nie bylo ....
Wiem jak takie sytuacje potrafią wkurzac, ale co zrobisz... Ja jeden jedyny raz tak miałam i to było przy 1 ciąży akurat więc tymbardziej byłam zdziwiona. A jakiś ♥️ nie było wcześniej? Może nie jest za późno jeszcze??Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Usg mam w srode 18.30. Urlop jeszcze dzis i na 3 dni wracam do pracy.
Siklam zeby sie troche uspokoic. Testowa wyszla szybciej niz kontrolna. A ja mam ladne kreski na pamiatke
Cudna kreska
U mnie w lab taka kolejka ze nie wiem czy zrobię tego proga. Moze potem moze wcale -
To ja Wam sie przyznam, ze dwa razy mialam taka sytuacje, ze sie poplakalam nie ze szczescia na widok czyis kresek. Czasem mam wyrzuty sumienia ale serio obu bardzo dobrze zyczylam, nawet jeden dzidzius juz na swiecie jest, ale tak bardzo chcialam by to byly moje kreski..
To troche jak z ciazami w rodzinie. Niby czlowiek sie cieszy no ale rez by chcial.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape byly ale 2 dni temu .. Dzis nie pijade do pracy tylko jutro rano.. :* weekend jest nasz widocznie tak mialo byc by plemniczki dojzaly zrobie jeszcze po poludniu oststniego powiniem byc ladny pozytyw :* teraz z rana i siury juz po 3 kawach ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 08:52
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny