Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ja bym zrobiła. Te wyniki są bardzo istotne. U nas na 99% z tym był problem i dopiero jak mąż sie porządnie wziął za to to się udało, także możesz odzalowac te 300 zł naprawdę. Jeśli tam będzie ok to będziesz miała jasność, że nie z mężem problem, a tak to zawsze człowiek się zastanawia.. Zbadalabym jeszcze hba i posiew.
-
Misiaa wrote:Pytanie do dziewczyn ktore sa/byly w ciazy... wiecie w ktorym dniu przed po owulce zaciazylyscie? Tak mnie wzielo na zastanawianie się jak to w praktyce wyglada bo ja w sumie nawet nie wiem czy w poprzednich ciazach udalo sie przed czy po owulacji :p
-
Wiecie co? Oczywiscie pragne maluszka najbadziej na swiecie ale w tym cyklu kiedy wiem ze to bylby naprawde chyba jakis cud gdyby sie udalo to jestem baaardzo spokojna. Nie doszukuje sie zadnych objawow, nie badam szyjki i... taki spokoj mi odpowiada :p juz zapomnialam jak to jest nie odliczac dni i zajac glowe ťym czym sie lubi od stycznia ruszamy znowu pelna para a ten miesiac jest na wyciszenie..moze akurat ten miesiac taki na wyciszenie w styczniu zaowocuje
Angelika super ze z maluszkiem wszystko dobrze !
Testujacym jutro ✊Angelika1313, Mama_Zuzia, Patik, Kittinka83 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Misiaa wrote:Pytanie do dziewczyn ktore sa/byly w ciazy... wiecie w ktorym dniu przed po owulce zaciazylyscie? Tak mnie wzielo na zastanawianie się jak to w praktyce wyglada bo ja w sumie nawet nie wiem czy w poprzednich ciazach udalo sie przed czy po owulacji :p
Co do ciązowego, to w 10 dpo jeszcze było biało, w 14 dpo kreska ledwo widoczna i beta ponad 100. Objawów brakWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 01:57
Mama_Zuzia, Miska _a, Patik lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
U mnie z piątku na sobotę był zastrzyk Ovitrelle(dokładnie o 3 rano po powrocie z wigilii firmowej jak byłam pijaniusieńka ze hoho), seksy przez cały weekend ale czułam ze pęcherzyk pekl w niedziele. W sobotę za dwa tygodnie czyli 12dpo beta hcg 150.
Angelika- będzie rozbójnik mały ❤️ Cudnie ze wszystko ok!
MonikA- aż się zdziwiłam, bo to podobno clo upośledza endometrium, a Ty mówisz ze u Ciebie słabo na lametcie! Co organizm to preferencje jak widać. Kciuki za podkoksowanie pęcherzyków 😍 super, ze wyniki męża coraz lepsze!
Madziandzia- tylko spokój nas uratuje 🙏🏼 Ja tez w szczęśliwym cyklu byłam dziwnie spokojna do poprzednich! Oby to był znak ✊🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 04:38
Madziandzia, Angelika1313, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRaczej nic z tego bo tak sobie dla sportu od czwartku mierze temperaturę i ewidentnie tendencja spadkowa. Będzie 🍷 jak nic.
Zresztą ja nawet nie mam potwierdzonych owulacji ani nie wiadomo czy jajowody drożne, że o mężu nie wspomnę. Także tyle tylko, że mam rok w plecy bo jaśnie pan dupy nie chciał na badanie ruszyć wcześniej.
Edit: A no i mój pan doktor nie dał mi recepty na duphaston, bo "nie ma sensu". Kiedyś zbadałam progesteron 7dpo i wynosił 5... Na duphastonie byłam może z 3-4 cykle no i recepty mi nie dał. Założę się, że progesteron jest tak samo ch*jowy jak owego dnia gdy go zbadałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 06:20
-
nick nieaktualnyDrogie Panie oto Bobek
Niby coś majaczy... No nie wiem, ale różowe to to nie jest... Nie dotarła do mnie paczka z Gemini i nie mam na co siurać, na moim zadupiu nie wiem, czy będzie gdzie test kupić.
Wieczorem przychodzą znajomi, na wszelki wypadek nie siupne drinkaMadziandzia, Agape91, szona, Cabrera, nowa na dzielni, Malgonia, Pati96, Aga9090, i'm_back, Patik, Ochmanka, syllwia91, agge, Miska _a, MonikA_89!, moyeu, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, byle komoreczki były dojrzałe. Przecież i tak wystarczy jedna do zapłodnienia, wiem ze przy ivf im wiecej tym lepiej, ale może wychodujesz sobie w grudniu złote jajo 🤣🐣(nie mam emotki jajka więc wrzucam kurczaka
Mama_Zuzia, szona, Patik, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
🍳🍳🍳 Elfia, voila, są i jajka haha
Frez- ja widzę cień a naprawdę rzadko je widzę!
Madziandzia- ależ te chłopy są durne pały! Zawsze oczywiście sadza, ze u nich wszystko ok, bo jakżeby inaczej 🤦🏼♀️Madziandzia, Sasanka55., szona, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frez ja tak samo jak Małgonia weźcie nie sikajcie na te facelle bo to jakaś masakra. Kreska była mega wyraźna. A po chwili Frez patrzyłas na bobka? Bo mi np. Nie od razu kreska wychodziła tylko tak po ok. 10 minutach wyszła w pełni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 08:08
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyPatrzyłam, patrzyłam. Dla mnie to evap i tyle
Jak kuriero dojedzie z moim Gemini, to będę sikać dalej.
Znajdę chwilę to spróbuję zrobić foto wyschniętego bobka
Edit: po wyschnięciu jest takiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 08:54
Izape_91, szona, Patik, Malgonia, Cabrera, Ochmanka, Gosiek1993, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja chyba muszę odpuścić. Oczyścić głowę, zastanowić się nad wszystkim i chyba nauczyć się żyć z myślą, że może nigdy się nie udać. Źle znoszę psychicznie te kilkanaście porażek. Nie usuwam konta i na bank wrócę ale póki co daję się na spokój. Nawet nie wiem czy jestem w stanie zajść w ciążę a co dopiero ją utrzymać...
-
Madziandzia wrote:Dziewczyny ja chyba muszę odpuścić. Oczyścić głowę, zastanowić się nad wszystkim i chyba nauczyć się żyć z myślą, że może nigdy się nie udać. Źle znoszę psychicznie te kilkanaście porażek. Nie usuwam konta i na bank wrócę ale póki co daję się na spokój. Nawet nie wiem czy jestem w stanie zajść w ciążę a co dopiero ją utrzymać...
Kochana odpocznij i wracaj do nas !! Ja nadal wieżę że nam się uda w tym cyklu idziemy w łeb w łeb z dnie po ovu więc będą grube kreski, będę wierzyć za Ciebie ! Też mam na imię Magda i Magdy w grudniu będą w ciąży !!Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Frez ta kreska jest różowa??
Madziandzia jak potrzebujesz wziąć oddech to go weź i wracaj do nas niedługo z dobrymi wiadomościami ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 09:05
szona, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%