Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Frez, przychylam się do wniosku Małgoni, prosimy o jakąś popołudniową aktualizację jeszcze zanim goście przyjdą
i'm_back, frezyjciada, Ochmanka, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Irvine90 wrote:Małgoniu, póki co to były takie hiper intensywne bóle okresowe. Bardzo ostry ból. Miałam je już od kilku dni raz, dwa razy dziennie, a wczoraj były jeszcze silniejsze i co jakąś minutę - dwie. Teraz już może trochę mi przeszło to wrażenie, ale generalnie w ich trakcie powtarzałam sobie, że NIGDY drugiego dziecka
Nie wiem w zasadzie, czy to były porodowe i trochę się boję, że porodowe są jeszcze sporo silniejsze, bo te dzisiejsze niespecjalnie rozwarły mi szyjkę
Dziękuję Kochana i korzystaj z pobytu w domku, ile się da 😘😊Irvine90, Magddullina2 lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Dziewczyny, ale Wy macie z tymi facetami. Mnie mój też denerwuje, ale jakoś zawsze zaraz przylezie, pryzmili się i się już nie gniewamy na siebie. Nie potrafimy się kłócić tak, żeby np. Nie odzywać się do siebie 3 - 4 dni. A jak się poklocimy to zaraz i tak nic z tego bo nie możemy się mijac na 49 metrach bez słowa :p pamiętam że jak raz się porządnie poklocilismy - zima w pelni- nie miałam gdzie iść, to poszłam do samochodu na parking i tam siedziałam, było w cholere zimno. Siedziałam tak z godzine, aż wreszcie przylazl po mnie bo zobaczył mojego wielkiego pompona w szybie. Szukał mnie po osiedlu.... Byłam mu wdzięczna, bo długo bym tam nie wysiedziala :p
Frez gdzie test??
Irvine trzymam kciuki, żebys nie musiala tam leżeć za długo i urodzisz lada dzień :*
A z przyjemniejszych rzeczy, to skończyłam właśnie szyć Lisiczke dla naszej Cheresty:) ileż ja się osiedzialam nad nią i nad koncepcja stroju ostatecznie im więcej się stresuję tym lepiej wychodzi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 17:44
Kittinka83, Pati96, Madziandzia, Irvine90, Miska _a, Mildred, Magddullina2, Malgonia, Nuch2, i'm_back, Agape91, Gosiek1993, Ochmanka, Daniela, Salome, Ewelina29, Malinowa91, moyeu, szona, MonikA_89!, Malinaa90, 5ylwian, agge, Iseko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Dziewczyny, ale Wy macie z tymi facetami. Mnie mój też denerwuje, ale jakoś zawsze zaraz przylezie, pryzmili się i się już nie gniewamy na siebie. Nie potrafimy się kłócić tak, żeby np. Nie odzywać się do siebie 3 - 4 dni. A jak się poklocimy to zaraz i tak nic z tego bo nie możemy się mijac na 49 metrach bez słowa :p pamiętam że jak raz się porządnie poklocilismy - zima w pelni- nie miałam gdzie iść, to poszłam do samochodu na parking i tam siedziałam, było w cholere zimno. Siedziałam tak z godzine, aż wreszcie przylazl po mnie bo zobaczył mojego wielkiego pompona w szybie. Szukał mnie po osiedlu.... Byłam mu wdzięczna, bo długo bym tam nie wysiedziala :p
Frez gdzie test??
Irvine trzymam kciuki, żebys nie musiala tam leżeć za długo i urodzisz lada dzień :*
A z przyjemniejszych rzeczy, to skończyłam właśnie szyć Lisiczke dla naszej Cheresty:) ileż ja się osiedzialam nad nią i nad koncepcja stroju ostatecznie im więcej się stresuję tym lepiej wychodzi!
Izape_91 lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyOgłaszam biel absolutną(z tym, że nie pilnowałam picia)
Kolejna aktualizacja jutro rano!
Ale uprzedzam, że to nie bobki
Padam z nóg, jeszcze dziś nie usiadłam! Ale za to zrobiłam wielki gar zupy z pulpetami, chyba 100szt kanapeczek- nigdy nie jedzą jak mają sami zrobić,a tak to chociaż coś szamną, sałatkę z tortellini, 10 tortilli na zimno- każda inna, dwa rodzaje wafli, no i ogarnęłam chatę. Cieszę się z gości, bo uwielbiam towarzystwo! A że dodatkowo bezdzietne, to w końcu będzie można pogadać o czymś innym
także,bez odbioru!
Edit: Irvine już bliżej niż dalej! Zobaczysz będzie pięknie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 17:59
Irvine90, Miska _a, Kittinka83, Magddullina2, Cabrera, Ochmanka, Daniela lubią tę wiadomość
-
Frez nie lubię za biel, ale zaa jedzenie! Mogłabym tam do Ciebie wpaść!!!
Magddullina2 lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Irvinko no badz dzielna.
Ja dzis sie zastanawialam czy zauwaze ze mi wody odeszly pod prysznicem 🤔 moj maz to taki masrala ze na pewno, ale w sumue to odchodzily mu kiedys wody, ze taki madry
Takie rozkminki ns ostatniej prostej
Mam nadzirje ze jak juz sie macica wycwiczy to potem szybko pojdzie.Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Do lucha, czy jak zabawka jest vardziej stylowa ode mnie to powinnam sie zaczac martwic?
Frez no dupa blada.. ale na pulpeta tez bym sie chetnie zalapala.Magddullina2, Izape_91, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Dziewczyny, ale Wy macie z tymi facetami. Mnie mój też denerwuje, ale jakoś zawsze zaraz przylezie, pryzmili się i się już nie gniewamy na siebie. Nie potrafimy się kłócić tak, żeby np. Nie odzywać się do siebie 3 - 4 dni. A jak się poklocimy to zaraz i tak nic z tego bo nie możemy się mijac na 49 metrach bez słowa :p pamiętam że jak raz się porządnie poklocilismy - zima w pelni- nie miałam gdzie iść, to poszłam do samochodu na parking i tam siedziałam, było w cholere zimno. Siedziałam tak z godzine, aż wreszcie przylazl po mnie bo zobaczył mojego wielkiego pompona w szybie. Szukał mnie po osiedlu.... Byłam mu wdzięczna, bo długo bym tam nie wysiedziala :p
Frez gdzie test??
A lisiczka wymiata ! Tworz kochana bo twoje prace tak piekne ze az szczena opada😘😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 18:30
Izape_91 lubi tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualny
-
Madziandzia co się stało? Mnie meczą od niedawna, żebym rpzedluzyla umowę, a nikt nie odnotował w systemie że mam jeszcze ponad rok, bo rolzozylam sobie spalte na dłużej. Makabra. Ja im mówię żeby sobie zaznaczyli że mam umowę aktualna, która wygasa dopiero w 2021....
Madzia, niestety ale z facetami tak jest, że przepraszaj a zaraz robią coś znowu. Ja już się przyzwyczaiłam i czasami poprostu ignoruje, bo to i tak nic nie da.Magddullina2 lubi tę wiadomość
Izape_91 wrote:Madziandzia co się stało? Mnie meczą od niedawna, żebym rpzedluzyla umowę, a nikt nie odnotował w systemie że mam jeszcze ponad rok, bo rolzozylam sobie spalte na dłużej. Makabra. Ja im mówię żeby sobie zaznaczyli że mam umowę aktualna, która wygasa dopiero w 2021....
Madzia, niestety ale z facetami tak jest, że przepraszaj a zaraz robią coś znowu. Ja już się przyzwyczaiłam i czasami poprostu ignoruje, bo to i tak nic nie da.
Wiem kochana wiem aleeee... No ilez mozna? Mnie u mojego najbardziej wkurza to ze mysli tylko o swoim tylku gdzie ja zwykle po prostu zawszr o swoim zapominam...jak to jest? Moge powiedziec z czystym sumieniem jak jestem z nim tzn mieszkam 7 lat nigdzie nie wyszlam nawet z kolezankami... Jak teraz po tym wszystkim zlym i "dobrym" czlowiek dalej z siebie daje a ta druga strona nic to ma sie ochote wsiasc w auto i odjechac..... Szczescie ,pomoc, bezpieczenstwo... Nie ma... Szczesliwa jestem bo mam dwoch wspanialych synkow bezpieczenstwo w tej chwili daje calej trojce teraz ja borabiam i zawsze mam (na co trzeba) i na poerdoly a on ? W pracy calymi dniami a szczerze co ja mam i dzieci z tego? Dziewczyny czasem az nie spie i mysle nad tym wszystkim i poprostu ... Poprostu placze...👩👦👦
👣2014
👣2016
nick nieaktualny
-
Magdulinka mi jest nieprzerwanie smutno, ze u Was tak sie dupiato uklada. Sle tez mysle, ze jeszcze sie iskrzy a poki sie iskrzy to zawsze moze cos wypalic.
Jako ze maz mnie zabiera na mikolajkowa kolacje i doprowadzilam sie do jakotakiego ladu to sle jyz pewnie ostatnie zdjecie w dwupaku. Juz ledwo wlazlam w kiecke, a jest bardzo elastyczna. Ciazowe rajstopy nie echodza mi juz na brzuch.. no jestem olbrzymem
Magddullina2, Izape_91, Angelika1313, i'm_back, Gosiek1993, Irvine90, Ochmanka, Agape91, Daniela, papinana, Pati96, Salome, DzulkaJ, Ewelina29, JaSzczurek, Sasanka55., Malinowa91, frezyjciada, makowa, moyeu, Kittinka83, Cabrera, Madziandzia, Nuch2, Mama_Zuzia, Patik, MonikA_89!, Malinaa90, szona, 5ylwian, Rucola, nowa na dzielni, agge, Iseko lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Magdulinka mi jest nieprzerwanie smutno, ze u Was tak sie dupiato uklada. Sle tez mysle, ze jeszcze sie iskrzy a poki sie iskrzy to zawsze moze cos wypalic.
Jako ze maz mnie zabiera na mikolajkowa kolacje i doprowadzilam sie do jakotakiego ladu to sle jyz pewnie ostatnie zdjecie w dwupaku. Juz ledwo wlazlam w kiecke, a jest bardzo elastyczna. Ciazowe rajstopy nie echodza mi juz na brzuch.. no jestem olbrzymem
😍😘
Agape91, Malgonia lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
Malgonia mialam nie pisac ale musze ... Jezeli juz w sexie nie iskrzy i nie ma nic to czlowiek moze tylko plakac bo juz wie ze iskra zgasla....
Malgonia, Kittinka83 lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
Małgonia jaki piękny brzuszek 😍😍😍 udanej randki :* ja byłam z mężem tydzień temu )))
I'm back dziękuję Ci bardzo za tak miłe slowa♥️♥️♥️
Mildred jakbyś coś chciała to pisz, wyczaruje coś igłą😊i'm_back, Mildred, Malgonia, MonikA_89! lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Iza prosze daj namiary na twoje uszytki zamowie i ja u Cb bo moi chlopcy mali wariutuncie lubia spac z misiami a po czym dwa psy spia na mamie haha😜😍🤣 maja do mnie zal moze cos wymyslisz na tulisie do snu dla moich lobuzow? 😜😍🤣👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔