X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
Odpowiedz

Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D

Oceń ten wątek:
  • szona Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez, przychylam się do wniosku Małgoni, prosimy o jakąś popołudniową aktualizację jeszcze zanim goście przyjdą :D

i'm_back, frezyjciada, Ochmanka, Aga9090 lubią tę wiadomość

age.png

7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • MamaStasia :) Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irvine90 wrote:
    Małgoniu, póki co to były takie hiper intensywne bóle okresowe. Bardzo ostry ból. Miałam je już od kilku dni raz, dwa razy dziennie, a wczoraj były jeszcze silniejsze i co jakąś minutę - dwie. Teraz już może trochę mi przeszło to wrażenie, ale generalnie w ich trakcie powtarzałam sobie, że NIGDY drugiego dziecka :P
    Nie wiem w zasadzie, czy to były porodowe i trochę się boję, że porodowe są jeszcze sporo silniejsze, bo te dzisiejsze niespecjalnie rozwarły mi szyjkę :/
    Dziękuję Kochana i korzystaj z pobytu w domku, ile się da 😘😊
    Taa ja też tak mówiłam 😂 a po roku zapragnęłam drugiego małego skrzata 😍 Chociaż nadal pamiętam Stasia poród ..

Irvine90, Magddullina2 lubią tę wiadomość

Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale Wy macie z tymi facetami. Mnie mój też denerwuje, ale jakoś zawsze zaraz przylezie, pryzmili się i się już nie gniewamy na siebie. Nie potrafimy się kłócić tak, żeby np. Nie odzywać się do siebie 3 - 4 dni. A jak się poklocimy to zaraz i tak nic z tego bo nie możemy się mijac na 49 metrach bez słowa :p pamiętam że jak raz się porządnie poklocilismy - zima w pelni- nie miałam gdzie iść, to poszłam do samochodu na parking i tam siedziałam, było w cholere zimno. Siedziałam tak z godzine, aż wreszcie przylazl po mnie bo zobaczył mojego wielkiego pompona w szybie. Szukał mnie po osiedlu.... Byłam mu wdzięczna, bo długo bym tam nie wysiedziala :p

Frez gdzie test??

Irvine trzymam kciuki, żebys nie musiala tam leżeć za długo i urodzisz lada dzień :*

A z przyjemniejszych rzeczy, to skończyłam właśnie szyć Lisiczke dla naszej Cheresty:) ileż ja się osiedzialam nad nią i nad koncepcja stroju :D ostatecznie im więcej się stresuję tym lepiej wychodzi!
    f76bf10c15e4.jpg 918e0ecb5dd5.jpg 2b6445139817.jpg cfdda9071409.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 17:44

Kittinka83, Pati96, Madziandzia, Irvine90, Miska _a, Mildred, Magddullina2, Malgonia, Nuch2, i'm_back, Agape91, Gosiek1993, Ochmanka, Daniela, Salome, Ewelina29, Malinowa91, moyeu, szona, MonikA_89!, Malinaa90, 5ylwian, agge, Iseko lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • MamaStasia :) Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Dziewczyny, ale Wy macie z tymi facetami. Mnie mój też denerwuje, ale jakoś zawsze zaraz przylezie, pryzmili się i się już nie gniewamy na siebie. Nie potrafimy się kłócić tak, żeby np. Nie odzywać się do siebie 3 - 4 dni. A jak się poklocimy to zaraz i tak nic z tego bo nie możemy się mijac na 49 metrach bez słowa :p pamiętam że jak raz się porządnie poklocilismy - zima w pelni- nie miałam gdzie iść, to poszłam do samochodu na parking i tam siedziałam, było w cholere zimno. Siedziałam tak z godzine, aż wreszcie przylazl po mnie bo zobaczył mojego wielkiego pompona w szybie. Szukał mnie po osiedlu.... Byłam mu wdzięczna, bo długo bym tam nie wysiedziala :p

Frez gdzie test??

Irvine trzymam kciuki, żebys nie musiala tam leżeć za długo i urodzisz lada dzień :*

A z przyjemniejszych rzeczy, to skończyłam właśnie szyć Lisiczke dla naszej Cheresty:) ileż ja się osiedzialam nad nią i nad koncepcja stroju :D ostatecznie im więcej się stresuję tym lepiej wychodzi!
    O ja cię 😍jakie to śliczne jest 😍masz talent kochana 😘

Izape_91 lubi tę wiadomość

Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2019, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam biel absolutną(z tym, że nie pilnowałam picia)
    Kolejna aktualizacja jutro rano!
    Ale uprzedzam, że to nie bobki ;)
    Padam z nóg, jeszcze dziś nie usiadłam! Ale za to zrobiłam wielki gar zupy z pulpetami, chyba 100szt kanapeczek- nigdy nie jedzą jak mają sami zrobić,a tak to chociaż coś szamną, sałatkę z tortellini, 10 tortilli na zimno- każda inna, dwa rodzaje wafli, no i ogarnęłam chatę. Cieszę się z gości, bo uwielbiam towarzystwo! A że dodatkowo bezdzietne, to w końcu będzie można pogadać o czymś innym ;)
    także,bez odbioru!

Edit: Irvine już bliżej niż dalej! Zobaczysz będzie pięknie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 17:59

Irvine90, Miska _a, Kittinka83, Magddullina2, Cabrera, Ochmanka, Daniela lubią tę wiadomość

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frez nie lubię za biel, ale zaa jedzenie! Mogłabym tam do Ciebie wpaść!!!

Magddullina2 lubi tę wiadomość

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Irvinko no badz dzielna.
    Ja dzis sie zastanawialam czy zauwaze ze mi wody odeszly pod prysznicem 🤔 moj maz to taki masrala ze na pewno, ale w sumue to odchodzily mu kiedys wody, ze taki madry ;)
    Takie rozkminki ns ostatniej prostej ;)

Mam nadzirje ze jak juz sie macica wycwiczy to potem szybko pojdzie.

Irvine90 lubi tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape lisiczka 😍😍😍😍
    Sprzedajesz gdzieś swoje prace ?

Cudne.
    Sama chciałabym mieć taką przytulankę 😀

Izape_91, szona lubią tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Malgonia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do lucha, czy jak zabawka jest vardziej stylowa ode mnie to powinnam sie zaczac martwic?

Frez no dupa blada.. ale na pulpeta tez bym sie chetnie zalapala.

Magddullina2, Izape_91, Ochmanka, MonikA_89! lubią tę wiadomość

age.png

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:

Frez gdzie test??

Izus moj tez tak ze zawsze przechodzi przeprasza ...itd ale niekiedy slowa wypowiedziane potrafia odbic taka pieczec w sercu zeni cholery nie da sie tego cofnac... 🤨😪 oczywiscie my nigdy nie chodzimy pokluceni nawet 1 dzien... Tylko zauwazylam po tym wszystkim ostatnio az wstyd sie przyznac... Ze mnie juz nie zalezy czy on przyjdzis czy nie poprostu jakos ... Ahhh wiem ze on przeprasza a i tak za chwile znow ... Wiec po co wogole przepraszac?...😭 cos sie wypalilo...
    A lisiczka wymiata ! Tworz kochana bo twoje prace tak piekne ze az szczena opada😘😍😍😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 18:30

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
    🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uwierzcie mi, że salon playa ma szczęście, że nie dojechałam bo bym rozsadziła cały budynek!
    Ja ich kur... załatwię!

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziandzia co się stało? Mnie meczą od niedawna, żebym rpzedluzyla umowę, a nikt nie odnotował w systemie że mam jeszcze ponad rok, bo rolzozylam sobie spalte na dłużej. Makabra. Ja im mówię żeby sobie zaznaczyli że mam umowę aktualna, która wygasa dopiero w 2021....

Madzia, niestety ale z facetami tak jest, że przepraszaj a zaraz robią coś znowu. Ja już się przyzwyczaiłam i czasami poprostu ignoruje, bo to i tak nic nie da.

Magddullina2 lubi tę wiadomość

S3YWp2.png

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Madziandzia co się stało? Mnie meczą od niedawna, żebym rpzedluzyla umowę, a nikt nie odnotował w systemie że mam jeszcze ponad rok, bo rolzozylam sobie spalte na dłużej. Makabra. Ja im mówię żeby sobie zaznaczyli że mam umowę aktualna, która wygasa dopiero w 2021....

Madzia, niestety ale z facetami tak jest, że przepraszaj a zaraz robią coś znowu. Ja już się przyzwyczaiłam i czasami poprostu ignoruje, bo to i tak nic nie da.

Wiem kochana wiem aleeee... No ilez mozna? Mnie u mojego najbardziej wkurza to ze mysli tylko o swoim tylku gdzie ja zwykle po prostu zawszr o swoim zapominam...jak to jest? Moge powiedziec z czystym sumieniem jak jestem z nim tzn mieszkam 7 lat nigdzie nie wyszlam nawet z kolezankami... Jak teraz po tym wszystkim zlym i "dobrym" czlowiek dalej z siebie daje a ta druga strona nic to ma sie ochote wsiasc w auto i odjechac..... Szczescie ,pomoc, bezpieczenstwo... Nie ma... Szczesliwa jestem bo mam dwoch wspanialych synkow bezpieczenstwo w tej chwili daje calej trojce teraz ja borabiam i zawsze mam (na co trzeba) i na poerdoly a on ? W pracy calymi dniami a szczerze co ja mam i dzieci z tego? Dziewczyny czasem az nie spie i mysle nad tym wszystkim i poprostu ... Poprostu placze...

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape ja jestem zachwycona Twoimi uszytkami! Coś wspaniałego 😍 odkuje się po nowym roku to na pewno sie po coś zgłosze! Przepadlam gdy przejrzałam Twojego insta! ❤

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulinka mi jest nieprzerwanie smutno, ze u Was tak sie dupiato uklada. Sle tez mysle, ze jeszcze sie iskrzy a poki sie iskrzy to zawsze moze cos wypalic.

Jako ze maz mnie zabiera na mikolajkowa kolacje i doprowadzilam sie do jakotakiego ladu to sle jyz pewnie ostatnie zdjecie w dwupaku. Juz ledwo wlazlam w kiecke, a jest bardzo elastyczna. Ciazowe rajstopy nie echodza mi juz na brzuch.. no jestem olbrzymem ;)

e7bcb2e542e7.jpg

Magddullina2, Izape_91, Angelika1313, i'm_back, Gosiek1993, Irvine90, Ochmanka, Agape91, Daniela, papinana, Pati96, Salome, DzulkaJ, Ewelina29, JaSzczurek, Sasanka55., Malinowa91, frezyjciada, makowa, moyeu, Kittinka83, Cabrera, Madziandzia, Nuch2, Mama_Zuzia, Patik, MonikA_89!, Malinaa90, szona, 5ylwian, Rucola, nowa na dzielni, agge, Iseko lubią tę wiadomość

age.png

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Magdulinka mi jest nieprzerwanie smutno, ze u Was tak sie dupiato uklada. Sle tez mysle, ze jeszcze sie iskrzy a poki sie iskrzy to zawsze moze cos wypalic.

Jako ze maz mnie zabiera na mikolajkowa kolacje i doprowadzilam sie do jakotakiego ladu to sle jyz pewnie ostatnie zdjecie w dwupaku. Juz ledwo wlazlam w kiecke, a jest bardzo elastyczna. Ciazowe rajstopy nie echodza mi juz na brzuch.. no jestem olbrzymem ;)

e7bcb2e542e7.jpg
    Kochanie baw sie dobrze! 😍😘 wygladasz cudownie i wraz z malenstwem brzunio zniknie i nie jako tako a bosko !!! Ja przy koncowkach ciazy wygladalam jak ropucha nabrzmiala woda i serio mowie takze cieszcie sie kochane ze tylko brzusie rosna 😍😘 a tak apropo to kobieta w ciazy zawsze wyglada zajebiscie!!! Chocby byla nie umalowana!!! zmeczona!!! Ma prawo! Kij z tym a po porodzie wogole ! Szczesciem pala i zmeczeniem ale i tak jest cudowna i piekna!!! A pozniej juz strzala bo macierzynstwo uskrzydla i kropka!
    😍😘

Agape91, Malgonia lubią tę wiadomość

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
  • Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia mialam nie pisac ale musze ... Jezeli juz w sexie nie iskrzy i nie ma nic to czlowiek moze tylko plakac bo juz wie ze iskra zgasla....

Malgonia, Kittinka83 lubią tę wiadomość

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia jaki piękny brzuszek :) 😍😍😍 udanej randki :* ja byłam z mężem tydzień temu :))))

I'm back dziękuję Ci bardzo za tak miłe slowa♥️♥️♥️

Mildred jakbyś coś chciała to pisz, wyczaruje coś igłą😊

i'm_back, Mildred, Malgonia, MonikA_89! lubią tę wiadomość

S3YWp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia miłego wieczoru 😊 wyglądasz pięknie 😍

Malgonia lubi tę wiadomość

• Magddullina2 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza prosze daj namiary na twoje uszytki zamowie i ja u Cb bo moi chlopcy mali wariutuncie lubia spac z misiami a po czym dwa psy spia na mamie haha😜😍🤣 maja do mnie zal moze cos wymyslisz na tulisie do snu dla moich lobuzow? 😜😍🤣

👩‍👦‍👦
    👣2014
    👣2016
‹‹ 44 45 46 47 48 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ