Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgoniu, wyglądasz fantastycznie Masz przepiękny, kraglutki brzuszek, no cudnie wyglądasz
Udanej randki!
Izape, Twój mąż odpowiednio reaguje. Mój niestety byłby zbyt dumny na to, by przyjść do auta, gdybym w nim siedziała. Jest za to mistrzem odwracania kota ogonem... Nie potrafi dyskutować. Ale jesteśmy ze sobą już sporo lat, w przyszłym roku suknie nam 10 rocznica ślubu, dotarliśmy się. Jesteśmy siebie pewni, sporo przeszliśmy i to nas wzmocniło. Kłócimy się o pierdoly zazwyczaj.Magddullina2, Malgonia, Kittinka83, szona lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Madziadzia absolutnie tak nie myśl!!! Jak poszłam do tej nowej gin to ze stresu czy mnie nie oleje i żeby mnie chociaz przejrzała bez względu na okres to nie powiedziałam jej o wynikach nasienia, zapytała tylko czy M. bierze na stałe jakieś leki. I niemal pewna jestem że gdyby wiedziała że bida to też by tak nie podeszła. A u nas w święta pęknie pełne 15miesiecy od kiedy postanowiliśmy się starać. Cykli mniej bo przecież miałam i po 50 dni ale też mi się dłuży.
Walnełam gafe bo zabieg jednak w styczniu więc za ponad miesiąc i 3-6 miesięcy będzie się poprawialo ale lekarz kazał "robić swoje i produkować cały czas"😉. I kto wie czy się nie uda szybciej. Ja tam wierzę, wiem że będzie Dzidź bo dlaczego mam nie wierzyć skoro nikt mi nie powiedział że nie mamy ŻADNYCH szans!
A odnośnie poronienia to wolałabym dalej nie móc zajść niż stracić dziecko. Argument że mogę zajść do mnie nie przemawia bo wolę niewiadomą, zadanie niż śmierć. Bo dla mnie to była śmierć, ktora w dodatku sporo we mnie zmieniła, i nie jest mi lepiej że zaskoczyło. I zawsze będę pamiętać i uronie niejedną jeszcze łzę ale nikt się za mnie sam nie weźmie jak nie będę szukać!
Sorry za epopeje ale chciałabym wszystkie wątpiące podnieść na duchu a i pogadać o tym mam potrzebe.
Frez ja myślę że to przez nadmiar płynów kreska nie wyszła 😋
Iza standardowo ślinię się do ekranu jak widzę Twoje cudeńka! Kurde chyba zrobię sobie prezent i coś zamówię, tym razem dla siebie 😁
Malgonia jak Ty ślicznie wyglądasz z tym brzuszkiem!
Wracamy wreszcie do swojej chatki w lesie. Lubię wyjazdy ale powroty do swojego łóżka kocham jeszcze bardziej!!😍🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 20:37
Malgonia, Madziandzia, Kittinka83, szona lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Madziadzia absolutnie tak nie myśl!!! Jak poszłam do tej nowej gin to ze stresu czy mnie nie oleje i żeby mnie chociaz przejrzała bez względu na okres to nie powiedziałam jej o wynikach nasienia, zapytała tylko czy M. bierze na stałe jakieś leki. I niemal pewna jestem że gdyby wiedziała że bida to też by tak nie podeszła. A u nas w święta pęknie pełne 15miesiecy od kiedy postanowiliśmy się starać. Cykli mniej bo przecież miałam i po 50 dni ale też mi się dłuży.
Walnełam gafe bo zabieg jednak w styczniu więc za ponad miesiąc i 3-6 miesięcy będzie się poprawialo ale lekarz kazał "robić swoje i produkować cały czas"😉. I kto wie czy się nie uda szybciej. Ja tam wierzę, wiem że będzie Dzidź bo dlaczego mam nie wierzyć skoro nikt mi nie powiedział że nie mamy ŻADNYCH szans!
A odnośnie poronienia to wolałabym dalej nie móc zajść niż stracić dziecko. Argument że mogę zajść do mnie nie przemawia bo wolę niewiadomą, zadanie niż śmierć. Bo dla mnie to była śmierć, ktora w dodatku sporo we mnie zmieniła, i nie jest mi lepiej że zaskoczyło. I zawsze będę pamiętać i uronie niejedną jeszcze łzę ale nikt się za mnie sam nie weźmie jak nie będę szukać!
Sorry za epopeje ale chciałabym wszystkie wątpiące podnieść na duchu a i pogadać o tym mam potrzebe.
Frez ja myślę że to przez nadmiar płynów kreska nie wyszła 😋
Iza standardowo ślinię się do ekranu jak widzę Twoje cudeńka! Kurde chyba zrobię sobie prezent i coś zamówię, tym razem dla siebie 😁
Malgonia jak Ty ślicznie wyglądasz z tym brzuszkiem!
Wracamy wreszcie do swojej chatki w lesie. Lubię wyjazdy ale powroty do swojego łóżka kocham jeszcze bardziej!!😍🙈[/QUOTE
Kochana dlatego nie nawidze,badan,lakarzy itd itp no serio.... Majac dwoje dzieci wiem ze mialam biochemiczne ciaze o wiem to i czulam .... Nigdy nie sprawdzalam.... Bo nie chcialam!!! 3 lata ile to mieaiecy? No ok 2.5roku?! Obliczylam na szybko 30iesiecy i? Moj m mowiac mi ze jest bezplodny rozpierdala mi system 1 syn z wygladu wykapany tatus ,drugi ma zrosniete palce jak tatus u nog choc do mnie ppdobny... Ja mam za soba wiele gownianych podejrzen o rakaa a zyje na tamten czas mialam opcje poddac sie tylko chrmii a nie zrobilam tego i czenu wyniki sie poprawily?! Niewiem kurwa
Jezu wybaczcie mi dlatego nie oddzywam sie czesto boli mnie to jak te skurwysyny czerpia z ludzkiej niewiedzy i ufnosci ( chodzi mi o lekarzy) naprawde mozecie mnie tu teraz zhejtowac ale wiem kurwa co gadam kropka... To samo tyczy sie malych dzieci i szczepionekWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 21:13
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Malgonia- pięknie wyglądasz . A brzusio cudny ..A randki zazdrosze ..dawno nie byłam nigdzie z mężem sami bez dzieci....może kiedyś się to zmieni
Magddullina2, Malgonia lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Malgonia wrote:Irvinko no badz dzielna.
Ja dzis sie zastanawialam czy zauwaze ze mi wody odeszly pod prysznicem 🤔 moj maz to taki masrala ze na pewno, ale w sumue to odchodzily mu kiedys wody, ze taki madry
Takie rozkminki ns ostatniej prostej
Mam nadzirje ze jak juz sie macica wycwiczy to potem szybko pojdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 21:50
Magddullina2, Malgonia lubią tę wiadomość
-
MamaStasia :) wrote:Malgonia- pięknie wyglądasz . A brzusio cudny ..A randki zazdrosze ..dawno nie byłam nigdzie z mężem sami bez dzieci....może kiedyś się to zmieni👩👦👦
👣2014
👣2016
nick nieaktualnyMalgoniu, jak Ty pieknie wygladasz 😍😍😍❤️ Cudownej zabawy
Magduulinka, wez Ty porozmawiaj z chlopem na spokojnie, dlugo i szczerze. Fakt, ze nie ma iskierki w lozku, o niczym nie swiadczy. Ja z M. tez mialam przerwy w z roznych powodow, ale ani na ulamek sekundy nie przestalismy sie kochac. Wierze, ze wszystko sobie wyjasnicie :*
Wspomnialas cos o szczepionkach, no ja akurat stanowczo mowie im wielkie TAK, tak samo jak pomyslowi, bys pogodzila sie z M. raz na zawsze
U mnie swieta pelna geba Blagam o grudniowego kropka, bo kocham ten miesiac calym sercem
Irvine, caly czas mysle o Tobie i moim przyszlym ZieciuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 22:04
Magddullina2, Agape91, Irvine90, Malgonia, moyeu, Madziandzia, Misiaa, Mama_Zuzia, Salome, MonikA_89!, Malinaa90, Kittinka83, szona, agge, Iseko lubią tę wiadomość
-
Sasanka55. wrote:Malgoniu, jak Ty pieknie wygladasz 😍😍😍❤️ Cudownej zabawy
Magduulinka, wez Ty porozmawiaj z chlopem na spokojnie, dlugo i szczerze. Fakt, ze nie ma iskierki w lozku, o niczym nie swiadczy. Ja z M. tez mialam przerwy w z roznych powodow, ale ani na ulamek sekundy nie przestalismy sie kochac. Wierze, ze wszystko sobie wyjasnicie :*
Wspomnialas cos o szczepionkach, no ja akurat stanowczo mowie im wielkie TAK, tak samo jak pomyslowi, bys pogodzila sie z M. raz na zawsze
U mnie swieta pelna geba Blagam o grudniowego kropka, bo kocham ten miesiac calym sercem
Irvine, caly czas mysle o Tobie i moim przyszlym Zieciu
Pshahs a o co chodzi z tym banans w tle 😜😍😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 22:28
👩👦👦
👣2014
👣2016
Sasanko ale przystojny banan a wystroju zazdroszcze. Serio juz mi sie marzy przystroic dom.
Wiecie, troche sie zrobilam jak mi maz tydzien temu cyknal fote pod choinka w koszykach to wygladam jak 7 nieszczesc.. az sie sama zdziwilam, ze wygladam az tak zle :p
Jutro sa imieniny mojej mamy wiec znow musze sie jakos ubrac. Najgorsze jest to, ze rajstopy to wlozylam tak ledwo, ledwo. Buty juz mi emek wiazal. Jeszcze adidaski daje rade bo wiaze na boku ale zimoweczki mnie przerosly
No i jak stanelam w windzie na jednolitym tle to doszlam do wniosku ze musze sobie jeszcze ta jedna focie tam strzelic
Daniela - odwracanie kota ogonem - skad ja to znamSasanka55., Malinaa90, szona lubią tę wiadomość
-
Hej w magicznym grudniu! Matko, jak ten czas leci... Pamiętam zeszłoroczny wysyp II i moje testowanie nad ranem gdy za oknem było jeszcze ciemno, a ja szorowałam zęby zerkając na test. I jak robiłam mu zdjęcie, żeby Wam je wrzucić, kładąc go na kiblu xD
Każdej z Was życzę, żeby 2020 r. przyniósł Wam dzidziusia :*
Malgoniu, wyglądasz pięknie, zgrabnie. Ja miałam wieeelki brzuch, każdy mi to mówił, nawet lekarze. Po porodzie też takie opinie słyszałam Powodzenia!Ochmanka, JaSzczurek, Miska _a, Mildred, Agape91, Pati96, Malinaa90, Malgonia, MonikA_89!, Madziandzia, szona, Iseko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam dziewczyny za moje jazdy...
Ochmanko to absolutnie nie tak, że cieszyłabym się z poronienia. Po prostu boję się, że jeśli kiedykolwiek się uda to się długo nie naciesze i boję się, że przez olewczy stosunek lekarzy nawet mogę przez głupi progesteron nigdy dwóch kresek nie zobaczyć
Chyba pierwszy raz nie wywaliłam testu i może taki idealnie bieluśki po wyschnięciu nie jest ale już plamić zaczynam więc po sprawie... -
A ja dzisiaj olałam to ze biorę metę i wypiłam aż 2 piwa :p nie pamietam kiedy ostatnio przez te wszystkie leki wypiłam aż tyle haha
Madziandzia przestań gadać farmazony. Będziesz mamą! Najwidoczniej tak jak ja musisz poczekać na małe szczęście trochę dłużej..i ja na Twoim miejscu poszłabym do innego gina..powiedziała że się staram ponad rok ale dupa z tego wychodzi i moźe by Cię skierował na np.hsg - ja tak miałam. Wyników M nie zrobił do dzisiaj a ginekolog powiedziałam zgodnie z prawdą że urodziłam 2 dzieci ale nie żyją, staram się 9 miesięcu (wtedy tyle było) i dostałam od razu skierowanie na nzf na hsh - wspomnę źe u ginekolog byłam prywatnie także nie zbijaj sobie tylko walcz!Ochmanka, Madziandzia lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Daniela wrote:Piwonia, jak Twoja beta? Wybacz, jeśli pisałaś, a przegapiłam.
Daniela, miło że o mnie pamiętałaś.Nie pisałam bo o czym tu pisać beta <1.2
Tylko czemu cień na bobku i facelle? One chyba są jakieś felerne.Dziś nie testowałam.Staram się o tym nie myśleć.Temp rano wysoka jak nigdy...nic nie rozumiem
Na dokladkę spędzilam dzien oglądając milion zdjęc dziecka kolezanki,kupując dla niego ubranka i książeczki.Chyba mi już wystarczy,muszę od tego odpocząć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 00:33
-
nick nieaktualnyMałgonia! Ale jesteś laska z tym brzuchem!!!! Mega! Do schrupania!
Uwielbiam kobiety w ciąży 😍 są takie apetyczne!
Jestem padnięta, ale taka szczęśliwa... Tak rzadko mamy gości, a ja uwielbiam ten gwar, śmiechy, jak za starych czasów! Tylko jedzenia zostało od groma i nie wiem kto i kiedy to zje😅 pewnie psiaczki się ucieszą 😋
Rozkminiam czy opłaca mi się rano testować... Mamy 1 w nocy a ja właśnie wpierniczam sałatkę i popijam sokiem pomarańczowym (mniaaaam). Zamiast sprzątać to siedze i wcinam.... A garów pełny zlew, cóż się dziwić przy takiej prawie dziesięcioosobowej obsadzie jeszcze ciuteczek, a wrzucać będę wszystko do zmywarki, to będzie jeden z szczęśliwszych dni mojego życia😂Malgonia lubi tę wiadomość
-
Izape- zachwycam się niezmiennie Twoimi dziełami 😍
Małgonia- jaka piękna zgrabna piłeczka 😍 już tak niedużo zostało a dopiero co się denerwowałas będąc w Azji o swoją kruszynkę ❤️ mam nadzieje, ze randka udana!
Magddullina2- aż mi łezka w oku się zakręciła jak przeczytałam Twoje posty, takie smutne, a Ty kochana powinnaś codziennie tryskać szczęściem
Ochmanka- ❤️
Mildred- oczywiście, ze będziesz Mamą! Wszystkie tu będziemy jak jeden mąż! Jedne wcześniej, drugie trochę później, ale za 10 lat spotkamy się wszystkie z naszymi już całkiem sporymi dziećmi i będziemy wspominać te trudne, ale tez piękne same w sobie chwile jak się o nie staralysmy! Głowa do góry!
Sasanko- i ja Ci życzę grudniowego prezentu tego najpiękniejszego!
Jak sobie mieszkanie przyozdobilas pięknie. No i nawet rower swieci haha ❤️
Ale m na kanapie z bananem na twarzy robi największa robotę hahah
Misiaa- i pięknie, na zdrowie! 🍺 czasem trzeba
Frezyjciada- no pewnie, ze testuj! Ja bardzo lubiłam sok pomarańczowy na początku ciąży
Irvine- całuje Cię kochana w czółko i trzymam za Ciebie niezmiennie kciuki! Kochana już tak niedługo spotkasz się ze swoim skarbem!
Dzień dobry wszystkim!
Niech ten dzień będzie piękny. Tak po prostu, żebyście kładąc się spac stwierdziły, ze takich dni mogłoby być więcej ;* ja jestem w stanie pisac w zasadzie glownie rano tutaj tak jak teraz, kiedy jest już po drugim karmieniu a mała jeszcze śpi, a ja się wybudzam i leżę później to już armagedon na całego żeby na spokojnie przeczytac i się odnieść
Salome, Irvine90, Malgonia, Madziandzia, Ochmanka, Mildred lubią tę wiadomość
-
Witajcie testowałam 9dpo pozytyw i dzisiaj 11dpo! Strasznie się boję bo jestem po stracie 😥
https://zapodaj.net/477129d060027.jpg.html
Mam nadzieję że jednak się uda ❤️ narazie nie cieszę się poczekam do wizyty 😉 czy 23 grudnia to za szybko na wizytę czy później lepiej? Czy pregna plus mogę już brać bo brałam do tej pory inofolic! 🙂😉😀i'm_back, Patik, papinana, Kittinka83, Madziandzia, szona, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny