Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny...
zrobiłam z ciekawości test owulacyjny i wielka czerwona kreska mi wyszła... czy testy owu pokazują też ciążę?
wtf??!!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
pani_sztygar wrote:Słyszałam o tym kiedyś, że niby reagują, ale nie mam pewności
IDŹ NA TĄ BETĘ BABO!!!
No dzisiaj to już za późno Nie zrobię nigdzie już. Jutro rano pójdę... chyba, że dzisiaj jeszcze mąż gdzieś kupi mi testyStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:No dzisiaj to już za późno Nie zrobię nigdzie już. Jutro rano pójdę... chyba, że dzisiaj jeszcze mąż gdzieś kupi mi testy
Te prywatne laby, jak np. ALAB przyjmują do 15 nawet próbki :o Ja w zeszłą środę byłam u siebie w szpitalu prywatnym, to o 14:30 normalnie mi krew pobrali i o 17 dali wynik01.22 - cp (6tc) -
Zaraz mąż pojedzie do Rossmanna i zakupi co trzeba a jak się lepiej poczuję to może i pojadę rano na betę bo u mnie to wycieczka
pani_sztygar, Matleena89 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
pani_sztygar wrote:Trzymam kciuki!!!
Nie nastawiam się, te owulacyjne to przecież co innego, nie wiem co mnie tknęło.
No i już jestem wysikana dokumentnie ze wszystkiego.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Zaraz mąż pojedzie do Rossmanna i zakupi co trzeba a jak się lepiej poczuję to może i pojadę rano na betę bo u mnie to wycieczka
Czekamy na wieści -
Tedka wrote:Dziewczyny...
zrobiłam z ciekawości test owulacyjny i wielka czerwona kreska mi wyszła... czy testy owu pokazują też ciążę?
wtf??!!
Ale jedna czerwona czy dwie? -
https://zapodaj.net/d5854e67f65a9.jpg.html
Tedka to mój w ciąży 🤭🤭
Oczywiście ta krecha to testowa, pokazała się już jak tylko siusiu doleciało 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:48
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dawaj szybko znać bo jajo chyba zniosę 😳😳😳❤️❤️❤️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:https://zapodaj.net/d5854e67f65a9.jpg.html
Tedka to mój w ciąży 🤭🤭
Oczywiście ta krecha to testowa, pokazała się już jak tylko siusiu doleciało 😂
https://zapodaj.net/f0442cbf01236.jpg.html
To mój.
Twoj test dużo wyraźniejszy ofkors, ale u mnie testowa kreska była ciemna i pokazała sie od razu jak doszło siku. Dodam ze te testy podczas owulacji pokazywały mi wielkie G - musiałam kupić facelle bo te były jakieś niewyraźne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:57
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Felinka94 wrote:Dawaj szybko znać bo jajo chyba zniosę 😳😳😳❤️❤️❤️
mąż dopiero się zbiera... wiecie jak to facet... także pewnie za godzinę siknę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2022, 14:59
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Dopiero się zbiera... wiecie jak to facet... także pewnie za godzinę siknę...
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:No powiem Ci ze krecha konkret. A Ty juz po owulacji i to dość długo.... Raczej wątpię aby drugi pik 😳 ewidentnie coś jest na rzeczy 😁
Dziś jest 15dpo...
teoretycznie pojutrze @.
ale dwa ni temu bobo test 25 negatywny.
Nie chcę się nastawiać, ale oczywiście już świruję...Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Dziś jest 15dpo...
teoretycznie pojutrze @.
ale dwa ni temu bobo test 25 negatywny.
Nie chcę się nastawiać, ale oczywiście już świruję...
Kochana powiem Ci tak, te testy to o dupe potłuc wszystkie. Ja w dniu miesiączki miałam bladziocha test czułości 10 gdzie beta była już ponad 100.
https://zapodaj.net/afc9f048c7b87.jpg.html
Proszę
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Myślałam że wyjdzie piękny test dla dziadków na prezent bo mi dzień @ wypadał w wigilię a tu dupa 🤦🏻♀️
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
No tak blady, ale ten początek kreski wyraźny pewnie dlatego ze te Pinki tak się wybarwiają jakos krzywo.
No nic, okaże się. Na dwoje babka wróżyła, są takie którym jak Ty, wychodziły oba testy pozytywne, a są i takie którym owulacyjny zakłamywał.
Jakby nie ta moja choroba to po teście i temperaturze bym coś już przeczuwała może, ale tak... trzeba uważać żeby się nie nakręcić.
Druga sprawa jest też taka, że nie bolą mnie ani cycki, ani większe, ani mniejsze... normalne. Jedyne co to od czasu do czasu brzuch boli okresowo.
Ajajajaj że też mi przyszło takie rozterki miećStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:No tak blady, ale ten początek kreski wyraźny pewnie dlatego ze te Pinki tak się wybarwiają jakos krzywo.
No nic, okaże się. Na dwoje babka wróżyła, są takie którym jak Ty, wychodziły oba testy pozytywne, a są i takie którym owulacyjny zakłamywał.
Jakby nie ta moja choroba to po teście i temperaturze bym coś już przeczuwała może, ale tak... trzeba uważać żeby się nie nakręcić.
Druga sprawa jest też taka, że nie bolą mnie ani cycki, ani większe, ani mniejsze... normalne. Jedyne co to od czasu do czasu brzuch boli okresowo.
Ajajajaj że też mi przyszło takie rozterki mieć
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Ja was głównie obserwuję, ale dzięki Tedka za emocje na koniec pracy! akurat chciałam gdzieś odgonić myśli
Felinka94, Matleena89, Tedka lubią tę wiadomość