Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tedka , ładnie w górę poszło!starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
O Tedka wstałaś a ja już od rana wykres patrzę piękny skok jak się czujesz?
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kochane moje podniecioszki to stan pogorączkowy. Całą noc kaszel, katar, spocona wstałam. Nic nie mogę wyczytać z tego wykresu, bo ta choroba mi wszystko rujnujeStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Kochane moje podniecioszki to stan pogorączkowy. Całą noc kaszel, katar, spocona wstałam. Nic nie mogę wyczytać z tego wykresu, bo ta choroba mi wszystko rujnuje
Bidulko :c Kuruj się tam! Robota czeka!Tedka lubi tę wiadomość
01.22 - cp (6tc) -
Tedka, kuruj się szybciutko
U mnie dziś temp. lekko w górę, @ nie widać na horyzoncie nadal, więc poszłam na betę. Przynajmniej będę miała jasność w końcuxvwb1994 lubi tę wiadomość
-
Dzięki wam nie wariuje tak bardzo jak w zeszłych miesiącach ! Tedka wracaj szybko do zdrówka bo mamy nowy cykl do obrobienia 🤪
Ja od dziś temp mierze 💪🏼 Startuje z 36,41Tedka, Felinka94 lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Matleena89 wrote:Tedka, kuruj się szybciutko
U mnie dziś temp. lekko w górę, @ nie widać na horyzoncie nadal, więc poszłam na betę. Przynajmniej będę miała jasność w końcu
Nooo faktycznie wysoko idzie! Trzymam kciuki
Koniecznie od razu napisz wynikStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
xvwb1994 wrote:Dzięki wam nie wariuje tak bardzo jak w zeszłych miesiącach ! Tedka wracaj szybko do zdrówka bo mamy nowy cykl do obrobienia 🤪
Ja od dziś temp mierze 💪🏼 Startuje z 36,41
Dziękuję za życzenia Staram się z całych sił, już chciałabym żeby @ przyszła, bo ten cykl zafundowalam sobie bardzo emocjonalny
Super, że zaczęłaś mierzyć, to na pewno pomoże, powodzenia w obserwacjach!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Ja właśnie wróciłam z przychodni, byłam dzisiaj znowu doglądać betę i jak zwykle nie obyło się bez dramatów -.- Weszłam w swojej kolejności, żadnego kombinowania, wyprzedzania, po prostu z gabinetu wyszedł pan, który był przede mną, to weszłam ja. I już siedzę na krzesełku, a wchodzi facet, który miał być po mnie i się drze, że gówniarze się wciskają poza kolejkę, że co ja sobie myślę, że to jest brak szacunku i że mam w tej chwili wyjść :x Ja się nawet nie zdążyłam odezwać, i w sumie dobrze, bo od razu się zestresowałam, ale głos zabrała pielęgniarka, która niesamowicie stanowczym tonem powiedziała, że jestem w ciąży, więc pan ma w tej chwili wyjść, bo jeszcze mi niepotrzebnie nerwy podnosi, co w moim stanie jest zabronione.
Ale jak wychodziłam z zabiegowego, to i tak mi coś pod nosem rzucił...01.22 - cp (6tc) -
xvwb1994 wrote:Dzięki wam nie wariuje tak bardzo jak w zeszłych miesiącach ! Tedka wracaj szybko do zdrówka bo mamy nowy cykl do obrobienia 🤪
Ja od dziś temp mierze 💪🏼 Startuje z 36,41
Jeśli to nie problem dla Ciebie - może udostępnij nam wykres, będziemy czuwać razem z Tobą01.22 - cp (6tc) -
pani_sztygar wrote:Ja właśnie wróciłam z przychodni, byłam dzisiaj znowu doglądać betę i jak zwykle nie obyło się bez dramatów -.- Weszłam w swojej kolejności, żadnego kombinowania, wyprzedzania, po prostu z gabinetu wyszedł pan, który był przede mną, to weszłam ja. I już siedzę na krzesełku, a wchodzi facet, który miał być po mnie i się drze, że gówniarze się wciskają poza kolejkę, że co ja sobie myślę, że to jest brak szacunku i że mam w tej chwili wyjść :x Ja się nawet nie zdążyłam odezwać, i w sumie dobrze, bo od razu się zestresowałam, ale głos zabrała pielęgniarka, która niesamowicie stanowczym tonem powiedziała, że jestem w ciąży, więc pan ma w tej chwili wyjść, bo jeszcze mi niepotrzebnie nerwy podnosi, co w moim stanie jest zabronione.
Ale jak wychodziłam z zabiegowego, to i tak mi coś pod nosem rzucił...
No to faktycznie niemiła akcja. Nie lubię takich sytuacji, szczególnie jeśli człowiek niczym nie zawinił. Ja wtedy zazwyczaj zapominam języka w gębie i nie umiem się bronić. Najlepsze riposty przychodzą mi do głowy po fakcie. Dobrze, że pielęgniarka się wstawiła za Tobą.
A ludzie niektórzy to za kolejkę zjedliby żywcem
Ja to zawsze się cieszę, jak gdzieś jest automatyczny system kolejkowy, numerki itd. A najlepiej jak lekarz sam wyczytuje kolejność. Nienawidzę starych systemów, gdzie idę pod gabinet i pytam kto ostatni, a z której godziny, a to i tamto, a zaraz przychodzi ktoś i pyta czy może wejść ze mną/przede mną i tysiąc oczu skierowanych na mnie.
Fuj.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wiesz, najzabawniejsze jest to, że zaraz po tym cudownym facecie był starszy schorowany pan, który chodził o lasce i naprawdę powinien SAM iść poza kolejnością. Zaoferowałam mu swoje miejsce i wiesz co? "Nieee, spokoojnie, ja mam czaaas"01.22 - cp (6tc)
-
pani_sztygar wrote:Wiesz, najzabawniejsze jest to, że zaraz po tym cudownym facecie był starszy schorowany pan, który chodził o lasce i naprawdę powinien SAM iść poza kolejnością. Zaoferowałam mu swoje miejsce i wiesz co? "Nieee, spokoojnie, ja mam czaaas"
Ano właśnie, tak to jest.
Daj znać jak tam wynikipani_sztygar lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Jej chwilę mnie nie było a tu się tyle dzieje 😱
Tedka kochana kuruj się i wracaj szybciutko do zdrowia mam nadzieję że jeśli głupi okres przyjdzie (oby nie) to chociaż o czasie aby Twoje plany się nie zmieniły
Matleena koniecznie napisz jaki wynik! Kciuki 🤞 🍀
Xvwb1994 udostępnij wykres, chętnie będę podglądać 😁
Pani_sztygar daj spokój, przepraszam za wyrażenie ale te stare dziady są najgorsze i w sklepach i tym bardziej u lekarza. Wiem to okropne co mówię ale po prostu niektórzy powinni swój podły charakter ujrzeć w innym człowieku. Nie niwie że wszyscy starsi ludzie tacy są, ale niektórzy po prostu nadrabiają. Jak wiecie jestem niepełnosprawna, nie da się tego ukryć i widać to na pierwszy rzut oka. Nawet sobie nie wyobrażacie ile nieuprzejmości spotyka mnie właśnie ze strony seniorów lub takich osób 60+.pani_sztygar lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
P. S. wizytuje dziś o 15:30 poproszę o kciuki
pani_sztygar, Tedka, Matleena89, Natka23, xvwb1994 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
pani_sztygar wrote:już dziś? Ojejku!!!! koniecznie się pochwal rezultatami!
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:P. S. wizytuje dziś o 15:30 poproszę o kciuki
Mocno mocno trzymam i czekam na wieściFelinka94 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Dam znać, na pewno
Dziś mam huśtawkę nastrojów, najpierw udało mi się przyspieszyć wizytę u immunologa o miesiąc 💪🏼 A potem przyszły wyniki, które robiłam na zlecenie gin. właśnie do konsultacji z immunologiem i nie wyglądają one najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 10:48
-
Matleena89 wrote:Dam znać, na pewno
Dziś mam huśtawkę nastrojów, najpierw udało mi się przyspieszyć wizytę u immunologa o miesiąc 💪🏼 A potem przyszły wyniki, które robiłam na zlecenie gin. właśnie do konsultacji z immunologiem i nie wyglądają one najlepiej
Ale wykres wygląda mega obiecująco, więc może po prostu będzie trzeba tylko utrzymywać Cię w dobrym zdrowiu czekamy!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.