Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena89 wrote:Dam znać, na pewno
Dziś mam huśtawkę nastrojów, najpierw udało mi się przyspieszyć wizytę u immunologa o miesiąc 💪🏼 A potem przyszły wyniki, które robiłam na zlecenie gin. właśnie do konsultacji z immunologiem i nie wyglądają one najlepiejMatleena89, Aypis lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
Przez was wykorzystałam dziś ostatni owulacyjny test jaki miałam w szafce i są dwie czerwone krechy, zupełnie jak te zwiastujące owulację. Jestem w 9dpo, mam nadzieję, że mnie organizm nie robi w bambuko 😅. Testowałabym już jutro najchętniej, ale termin @ przypada dopiero na za tydzień, więc nie chcę też się zdziwić, że to za szybko.
-
Matleena89 wrote:Zgłupiałam już totalnie.
BetaHCG <2,3, czyli lipa. Progesteron 16,35. Czyli co? Owulacja kiedy była? 🤷♀️
Piszą, że norma w fazie lutealnej to : 4,71-18,0 ng/ml
ale kurczę, aż taki piękny wykres i nic? Może beta dopiero wzrośnie? -
Czekam na usg fasolki Felinka94 ❤️
Udostępniałam wam moj wykres w razie co tez tu wrzucę
Lecimy z tym miesiącem 💪🏼
Największy mam stres co w przyszłym tyg na usg pokaże. Tak mocno liczę na piękna owulke i potem dwie krechy. Może się za bardzo nastawiam ale liczę ze się uda w tym cykluJa 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Może jeszcze urośnie ta beta nie jest to też mniej niż 1Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Matleena89 jak nie dostaniesz okresu powtórz za jakie 3-4 dni. U mnie negatyw jest mniej niż 0,2 🤔
Aypis to samo co u Tedki? 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
W laboratorium w którym robię, zawsze tak podają wynik negatywny. Zobaczę w najbliższych dniach jak temp. będzie wyglądać. Może owu się przesunęła. Ale to wtedy mogliśmy nie trafić w termin. Pogmatwane to wszystko. Podobny wynik progesteronu, ok. 17 miałam w poprzednim cyklu, tydzień po owu (wtedy była potwierdzona na usg).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 13:42
-
Matleena89 wrote:W laboratorium w którym robię, zawsze tak podają wynik negatywny. Zobaczę w najbliższych dniach jak temp. będzie wyglądać. Może owu się przesunęła. Ale to wtedy mogliśmy nie trafić w termin. Pogmatwane to wszystko. Podobny wynik progesteronu, ok. 17 miałam w poprzednim cyklu, tydzień po owu (wtedy była potwierdzona na usg).
U mnie się tak zdarzyło w jednym cyklu, w zeszłym roku, że temperatura wciąż rosła, nawet miałam książkowy wykres trójstopniowy, a testy wciąż negatywne. Poszłam do gina, jakoś 3-4 dni po spodziewanej @ i dowiedziałam się, że tarczyca mi siadła - skok TSH z 1,21 na 2,48. Oczywiście nikomu nie życzę, ani nie stawiam diagnoz, po prostu patrzę tak na ten Twój cykl i mam jakieś flashbacki hahaha01.22 - cp (6tc) -
Ja planowałam zbadać hormony, w tym tarczycę w kolejnym cyklu. Chcę się skonsultować z nowym gin i chciałam mieć świeże wyniki. A tu się coś musiało poprzestawiać 🙄 Wiecznie pod górkę 😪
-
Felinka może być, że coś podobnego. Zrobiłam z ciekawości i byłam zaskoczona, że pozytyw. Ale poczekajmy chociaż do końca tygodnia, jednak Tedka robiła w późniejszym dniu i negatyw, to co dopiero u mnie
-
pani_sztygar wrote:U mnie beta w piątek 99,57 a teraz 141,59…
Lekarz mówi, że jeszcze nic straconego, ale bardzo się stresuje.
Proszę nie stresuj sie :* mojej znajomej tez beta przyrastala jakos dziwnie w stosunku do wszelkich norm a urodziła niedawno zdrowego bobaska
Kazał Ci jeszcze niedługo zbadać ponownie?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Felinka, juz po wizycie? ❤️Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Proszę nie stresuj sie :* mojej znajomej tez beta przyrastala jakos dziwnie w stosunku do wszelkich norm a urodziła niedawno zdrowego bobaska
Kazał Ci jeszcze niedługo zbadać ponownie?
Tak, w piątek. Mówił ze jestem po stymulacji i może były dwa zarodki a jeden obumarł, że tak się często zdarza, ale jestem kłębkiem nerwów.01.22 - cp (6tc) -
pani_sztygar wrote:Tak, w piątek. Mówił ze jestem po stymulacji i może były dwa zarodki a jeden obumarł, że tak się często zdarza, ale jestem kłębkiem nerwów.
To jeszcze dwa dni, biedactwo rozumiem Twoje nerwy ale bądź dobrej myślisz pamiętaj! ❤️ Musisz o siebie dbacStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 17:37
Tedka, Natka23, JustNow, xvwb1994, Piwonia24 lubią tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Słodziak! Gratulacje
Ach te usg :p niewiele z nich rozumiem, ale to Twoje nawet całkiem jasne :pStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina.