Co sądzicie na temat mojego wykresu?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:Temp. może podskoczyć po owulacji do 4 dni
-
Cześć dziewczyny
Mam prośbę mogłybyście zerknąć na mój wykres? ovu weczśniej zaznaczyło mi owulację na 18dc ale dzisiaj po porannej temperaturze zabrało mi kreskę czy ten cykl wg Was zapowiada się bezowulacyjnie?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Cześć dziewczyny
Mam prośbę mogłybyście zerknąć na mój wykres? ovu weczśniej zaznaczyło mi owulację na 18dc ale dzisiaj po porannej temperaturze zabrało mi kreskę czy ten cykl wg Was zapowiada się bezowulacyjnie? -
nick nieaktualnyAnia1704 wrote:Może ktoś coś powie kilka słów o moim wykresie, to mój pierwszy pełny cykl na Ovu i nie bardzo się we wszystkim mogę połapać Będę wdzięczna za komentarze. Pozdrawiam i życzę zieloności )
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Cześć dziewczyny
Mam prośbę mogłybyście zerknąć na mój wykres? ovu weczśniej zaznaczyło mi owulację na 18dc ale dzisiaj po porannej temperaturze zabrało mi kreskę czy ten cykl wg Was zapowiada się bezowulacyjnie? -
Vraska wrote:Wiem, wiem Tylko co z tą szyjką? Już ok tego 14 dc była miękka, wysoko i otwarta. Ale z drugiej strony ten śluz - dziś też wodnisty i rozciągliwy, a szyjka nisko, myślicie że może się jeszcze otworzyć i podnieść? Ehh za dużo myślę o tym wszystkim! Kiedy udaje mi się myśleć mniej, to się dowiaduje, że moja kolejna dobra koleżanka jest w ciąży...
-
Ania1704 wrote:Może ktoś coś powie kilka słów o moim wykresie, to mój pierwszy pełny cykl na Ovu i nie bardzo się we wszystkim mogę połapać Będę wdzięczna za komentarze. Pozdrawiam i życzę zieloności )
W poradach pamiętnikowych (na niebieskim tle) w skrócie zamieściłam potrzebne info do interpretacji wykresu. Zerknij wbrew pozorom to bardzo proste
https://ovufriend.pl/pamietnik/mialo-byc-tak-pieknie,446.html -
vanessa wrote:Kiedy był szczyt objawu śluzu? to najważniejszy objaw i bez niego nie da rady zinterpretować wykresu.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Patrycha wrote:witam Was Kochane
chciałam napisać prywatną wiadomość ale chyba się nie da albo ja źle szukałam.
Vanessa jestem po @ jeszcze trochę plamię i dziś zrobiłam test ovu i wyszedł pozytywnie.. czyli wychodzi na to że mam wcześnie owulację więc mogłam zajść w ciąże 3 dni po @.
https://ovufriend.pl/pamietnik/mialo-byc-tak-pieknie,446.html -
Magdas wrote:No właśnie nie wiem sama ;/ dla mnie wczoraj był najładniejszy patrząc na cały cykl
Magdas lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Jeżeli szczyt śluzu był dopiero wczoraj to skok temp. po owulacyjnej dopiero nastąpi. Po za tym takiego dwudniowego (wczoraj i dziś) spadku po owulacji nie powinno być. Jeden dzień może spaść ale nie dwa. Tak ja myślę ale mogę się mylić. Możliwe że wcześniej organizm podchodził do owulki ale do niej nie doszło i teraz znowu się przygotowuje.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Dziękuję Ci bardzo ale może być też tak,że ten cykl będzie bezowulacyjny?
-
nick nieaktualnyvanessa wrote:A szyjkę badasz co dziennie o tej samej porze? Ja bym sie bardziej śluzem kierowała niż szyjką. Nie wiem jak u innych kobiet ale u mnie szyjka badania kilka razy dnia potrafi być na różnej wysokości, różnej miękkości itd. i nawet jak mam dzień płodny to sie zmienia z godziny na godzinę (co prawda co godzine jej nie sprawdzam)
-
nick nieaktualnyVraska wrote:A wiesz dlaczego masz puste kropeczki? Widzę, że mierzysz tempkę codziennie o 6 tak? Może zaznaczyłaś żeby ignorował te temperatury? Poza tym wydaje mi się że wszystko w porządku, czekamy na skok