Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej jestem po wypróbowaniu żelu conceive. Dla mnie jest mega! Nigdy nie miałam tak długiego orgazmu! Mężowi trochę mniej się spodobał, powiedział że jest lepki. Co ważne po stosunku jak już wstałam praktycznie nic nie wyciekło, więc w jakiś sposób zatrzymuje plemniki. Co mnie zdziwiło- na papierze przy podcieraniu zauważyłam że śluz zabarwiony jest na beżowo/brązowo. To nie było plamienie. Nigdy tak nie miałam. Może przy aplikacji coś się podrażniło, nie wiem. A wy tak miałyście?
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Implantacyjne raczej nie bo to 13 dc, jeśli już to może owulacyjne. Ale ja obstawiam podrażnienie. Dziś mam wizytę i monitoring więc zobaczymy na jakim etapie jest moje jajo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 14:23
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Hej
Ja od odstawienia tabletek mam strasznie sucho Przeczytałam, że zwykłe lubrykanty nie sprzyjają plemnikom i pary starające się o dziecko powinny stosować specjalnie do tego przeznaczone produkty.
Więc od razu google i pierwszy żel jaki mi wyskoczył to właśnie ten Conceive plus i go kupiłam. Podchodzę sceptycznie do tego, że zwiększa prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale jak już napisałam - szukaliśmy czegoś co może w nawilżeniu nie zabijając plemników. To pierwsze już przetestowane i działa rewelacyjnie - chyba odżyje w końcu nasze życie intymne bo ostatnie 3 miesiące to była dla nas męczarnia, chociaż bardziej dla mnie bo nie dość, że podczas czułam ból to jeszcze następnego dnia przy oddawaniu moczu strasznie piekło. Ale z żelem już inna bajka
Teraz oby się potwierdziła jego druga właściwość -
nick nieaktualny
-
Potwierdzam w 100% wpis powyżej, a jaki komfort i przyjemność mmmhhm polecam, nawet jeśli nie przyczyni się do ciąży to na pewno dla mnie jest obowiązkowy w sypialni!24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Noskapina wrote:Hej dziewczyny, zostały mi 4 aplikatory z żelem conceive plus, data do końca stycznia 2016. Chętnie się ich pozbędę za symboliczną kwotę. Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o wiadomość
Hej:) ja odkupię za jaką kwotę?Tęsknimy 29.05.2015
10 tc.
-
nick nieaktualnymy z mężem właśnie od trzech dni stosujemy ten żelik
co do wrażeń to oboje stwierdzamy, że odczucia są lepsze niż przy takim zwykłym firmowym żelu. Fakt, że jest on nieco lepki, ale da się przeżyć
Oczywiście idea stosowania jest inna, więc na wyniki czekamy jakoś do 12.12.2015
-
Hej!
Ja użyłam tego żelu może ze dwa trzy razy w jednym cyklu i to był właśnie TEN cykl ale czy pomógł sam żel, ciężko mi powiedzieć gdyż piłam od dwóch cykli ziółka o.Sroki i bardziej skłaniam się ku temu, że to one zadziałały. Niemniej żel polecam przy uczuciu suchości, świetnie sobie z tym radzi. -
Hej:) czytam i czytam te Wasze historie z żelem C+, że sama postanowiłam go zakupić. A nuż się uda:) Teraz zaczynamy 3 cykl starań, może akurat okaże się szczęśliwy:) Mam jeszcze pytanie o ziółka o. Sroki- co to za zioła konkretnie i gdzie można je dostać?
-
U mnie również żel czeka na zastosowanie to nasz 7cs... U mnie jest problem ze śluzem płodnym z powodu przewlekłej infekcji drożdżakami... Walczę z tym już kilka lat i nic nie pomaga, teraz jestem w trakcie diety antygrzybicznej i jest dużo lepiej ale nadal jest...
-
hej dziewczyny! naczytałam się o tym żelu że hoho oczywiście już zamówiłam i przy najbliższych płodnych dniach wypróbuje. To będziesz nasz 4 cs oby zjawił się świąteczny cud A te które go używałyście, czy jakieś infekcje potem się Wam pojawiły po stosowaniu?
-
nick nieaktualny