Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyancymonek wrote:Hej!
Ja użyłam tego żelu może ze dwa trzy razy w jednym cyklu i to był właśnie TEN cykl ale czy pomógł sam żel, ciężko mi powiedzieć gdyż piłam od dwóch cykli ziółka o.Sroki i bardziej skłaniam się ku temu, że to one zadziałały. Niemniej żel polecam przy uczuciu suchości, świetnie sobie z tym radzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:bobofrut a to siemię lniane to te gluty piłaś, bo ja po prostu miksuje sobie go z owocami w blenderze albo rano w musli z jogurtem. Myślicie, że to wystarczy czy jednak trzeba te gluty pić?
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was używała może żelu pre-seed lub conceive plus? Rozważam zakup któregoś z nich, ale nie wiem, który wypróbować i chciałabym poznać Wasze opinie i rady dotyczące tego typu wspomagaczy no i dobrze by było usłyszeć jakieś opinie o ich skuteczności
Z góry wielkie dzięki za wszelkie rady! -
nick nieaktualny
-
Ja biore juz oeparol od 2 cykli i tez wydaje mi sie, ze jakby mam wiecej śluzu niestety nadal bezowocnie! Ale zachecona Waszymi historiami juz zamowilam conceive plus - oby ten cykl byl tym szcześliwym
Olu mam nadzieje, że ujrzysz dwie kreseczki daj znać! -
Cześć dziewczyny po 2 ciążach biochemicznych i prawie półrocznym staraniu trafiłam na żel C+. Jestem świeżo po owulacji i 1 cyklu starań z żelem. Za jakieś 12 dni zrobimy test. Jestem bardzo ciekawa, czy i nam żel pomoże, bo po tylu udanych cs z C+, opisanych przez dziewczyny z tego forum, mam wielką nadzieję..
-
olka6841 wrote:Dam znać trzymajcie kciuki i Wam tez zycze 2 kreseczek
Olu i jak tam u Was? Już coś wiadomo? Mam nadzieję, że masz dla Nas dobre wieści!
My właśnie wchodzimy w nowy okres płodny, pierwsze próby z C+ były i jak na razie bardzo pozytywnie
Pozdrawiam! -
Hej, ja również zaczęłam używać tego żelu w tym cyklu (3 cykl starań) i jestem pozytywnie zaskoczona, ale czy da efekt w postaci zielonego kropka, to aż taką optymistką nie jestem. Ogólnie u mnie jest problem z ilością śluzu, więc C+ nawilża fajnie i daje fajny poślizg w czasie serduszkowania, no i dopiero niedawno odkryłam, że to chyba po nim, pojawił się u mnie śluz rozciągliwy. Póki co obserwuję i zobaczymy jaki będzie tego efekt:)