Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny, czy ten żel jest dostępny w aptekach? szukam dziś cały dzień i dzwonie po aptekach i mówią że nie ma w hurtowniach? coś z nim nie tak? Coś słyszałyście?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:cześć dziewczyny, czy ten żel jest dostępny w aptekach? szukam dziś cały dzień i dzwonie po aptekach i mówią że nie ma w hurtowniach? coś z nim nie tak? Coś słyszałyście?
http://www.sklepstarania.pl/zel-conceive-plus-75-ml-tuba-p-8.html
http://www.aptekagemini.pl/conceive-plus-alikatory-z-lubrykantem-8-sztuk.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiczkka wrote:Skuteczny?
ja do strzykawki pobieram maksymalnie 1,5 - 2 ml (więcej to w moim odczuciu za dużo), kładę się na plecach i wstrzykuję. Na siedząco mam wrażenie, że grawitacja nie sprzyja
Niekiedy traktujemy go jak żel na zewnątrz
A czy działa tak jak zapewnia producent... nie wypowiem się, bo stosuję go od jesieni a w ciąży nie jestem. W zeszłym cyklu wykryłam u siebie chorą tarczycę, więc zakładam, że z jej powodu się nie udaje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Ja kupiłam ten żel w tym miesiącu. Używałam go w tym cyklu po raz pierwszy. Jestem w 7dc po owulacji (wg OvuFriend), ale wydaje mi się, że owulka była wcześniej
Dodatkowo zakupiłam też Femibion Natal 1.
Jakie będą efekty pakietu wspomagaczy, to zobaczymy w najbliższym czasie - mam nadzieję, że będzie dobrzeKarissa, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
Ja stosuje od marca- w marcu niestety nie udalo sie zobaczymy co bedzie w kwietnu-ale chyba cos sobie uszkodzilam albo mam problem - ost przed stosunkiem wstrzykiwalam go sobie 2ml strzykawką i po wyleciała ze mnie sperma z krwią (16dc) i do dzis widze jeszcze sluz zmieszany z odrobina krwi i czy to teraz wina strzykawki czy Mojego bo za gleboko wszedl we mnie . Miała tak ktoras z Was?
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
nick nieaktualny
-
hmm.. to nie wiem co robic bo to Mój mi wstrzykiwał i teraz nie wiem czy mnie uszkodził strzykawka czy penisem... isc z tym do gina czy poczekac jeszcze - od 16.04 do dzis czyli do 20 jeszcze jest nie duzo ale jest troche tej krwi
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285