Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
PARIS^^ wrote:Cześć
Ja kupiłam ten żel w tym miesiącu. Używałam go w tym cyklu po raz pierwszy. Jestem w 7dc po owulacji (wg OvuFriend), ale wydaje mi się, że owulka była wcześniej
Dodatkowo zakupiłam też Femibion Natal 1.
Jakie będą efekty pakietu wspomagaczy, to zobaczymy w najbliższym czasie - mam nadzieję, że będzie dobrze
Hej ja dokładnie od początku tego cyklu stosuje ten sam zestaw mam nadzieje, że efekty będą owoce czego sobie i wszystkim starającym się o dzidzie życzę!!PARIS^^ lubi tę wiadomość
-
Ja używam, ale tylko jako lubrykant a nie wspomagacz. Zaczęłam używać w listopadzie i zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, teraz wracamy do starań, to nasze drugie opakowanie, jest wydajny (mam ten w tubce a nie w aplikatorach). Na początku zrażała nas cena, bo na obietnice producenta patrzymy z przymrużeniem oka, ważne aby nie przeszkadzał tak jak podobno większość zwykłych lubrykantów, ale mogę go polecać
-
Pierwszy cykl z żelem zobaczymy czy coś pomoże ,staramy sie juz 12 cykli ,chociaż nie liczę teraz na cuda bo dopadło mnie paskudne przeziębienie
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Hej dziewczyny pierwszy cykl z żelem i sie udało ,moim zdaniem warto spróbować ! byl to juz 12 cykl starań ... I pierwszy w którym prolaktynę wyrównalam bo była lekko podwyższona nie wiem co bardziej pomogło ale chyba to i to zel stosowaliśmy codziennie przez 5 dni w terminie owu 2 dni temu zobaczyłam wyczekane 2 kreseczki
Magdzia88, Jagah, Brave, pszczola2000 lubią tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela jeśli masz w aplikatorach, to powinnaś zużyć cały. Na stronie C+ pisze, że odcinasz końcówkę i wyciskasz w 2-3 etapach około 15 minut przed To jest taka "jednorazówka", zawierająca 4 g.
Ja z Alexiąą mamy w tubce, do tego zakupioną osobno strzykawkę, za pomocą której same wybieramy ilość. Ja ze względu na sporą wilgotność w tych dniach biorę tylko 2 ml, bo inaczej zero odczuć Łudzę się, że tyle wystarczyAlexiaa lubi tę wiadomość
-
Magda87 wrote:Angela jeśli masz w aplikatorach, to powinnaś zużyć cały. Na stronie C+ pisze, że odcinasz końcówkę i wyciskasz w 2-3 etapach około 15 minut przed To jest taka "jednorazówka", zawierająca 4 g.
Ja z Alexiąą mamy w tubce, do tego zakupioną osobno strzykawkę, za pomocą której same wybieramy ilość. Ja ze względu na sporą wilgotność w tych dniach biorę tylko 2 ml, bo inaczej zero odczuć Łudzę się, że tyle wystarczy
Dziękuję za info
Czekam na @ i w nowym cyklu spróbuje: )
Milego dnia dziewczynyAlexiaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja tylko wam napisze, że my użyliśmy żelu w naszym szczęśliwym cyklu, mąż miał badania nasienia więc ostatnie z żelem były dwa dni przed owulacją i plemniki przetrwały do owu, może dzięki żelowi
pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!Magdzia88, Alexiaa lubią tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Edziunia gratuacje !
wlasnie dzwonilam do aptek - brak zelu ale moze mi zamowic i bylaby na dzis wieczor, tuba 30 ml... czyli bez aplikatora.... a slyszalam ze w aplikatorze lepsze... myslicie zeby kupic tube? jak wtedy aplikujecie ten zel????? dzieki za infoEdziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
juz wyczytalam...ze z tuba tez potrzebna strzykawka....dzis odbiore zel,tylko musze przemyslec kiedy go uzyc zeby trafić na owulacje...
mam ostatnio zle dni...psychicznie poleglam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:14
-
nick nieaktualnyMagdzia88 wrote:tuba 30 ml... czyli bez aplikatora.... a slyszalam ze w aplikatorze lepsze... myslicie zeby kupic tube? jak wtedy aplikujecie ten zel????? dzieki za info
Dokupiłam osobno strzykawkę Aplikuję ilość taką jaką chce. A czasem używamy bez strzykawki jako zwykły lubrykant (w czasie fazy lutealnej).