X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Conceive Plus - Żel, lubrykant
Odpowiedz

Conceive Plus - Żel, lubrykant

Oceń ten wątek:
  • Ewela35 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PARIS^^ wrote:
    Cześć :)
    Ja kupiłam ten żel w tym miesiącu. Używałam go w tym cyklu po raz pierwszy. Jestem w 7dc po owulacji (wg OvuFriend), ale wydaje mi się, że owulka była wcześniej ;)
    Dodatkowo zakupiłam też Femibion Natal 1.
    Jakie będą efekty pakietu wspomagaczy, to zobaczymy w najbliższym czasie - mam nadzieję, że będzie dobrze <3 :)

Hej ja dokładnie od początku tego cyklu stosuje ten sam zestaw mam nadzieje, że efekty będą owoce czego sobie i wszystkim starającym się o dzidzie życzę!!

PARIS^^ lubi tę wiadomość

w4sqyx8d5t3hk7tg.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam, ale tylko jako lubrykant a nie wspomagacz. Zaczęłam używać w listopadzie i zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, teraz wracamy do starań, to nasze drugie opakowanie, jest wydajny (mam ten w tubce a nie w aplikatorach). Na początku zrażała nas cena, bo na obietnice producenta patrzymy z przymrużeniem oka, ważne aby nie przeszkadzał tak jak podobno większość zwykłych lubrykantów, ale mogę go polecać :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • infinity888 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tez uzywam femibion natal 1 z lepiej przyswajalnym kwasem w internecie to lepsze op kosztuje 20 zl a sklad ma bardzo dobry porownywalam 8 innych wit.prenatalnych;)

34bwvfxmgk5zmjd1.png
    Beta HCG
    25.05-433
    27.05-1285
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy cykl z żelem :-D zobaczymy czy coś pomoże ,staramy sie juz 12 cykli ,chociaż nie liczę teraz na cuda bo dopadło mnie paskudne przeziębienie :-/

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zamówiłam, jutro startuje z Clostilbegytem, mam nadzieję od wtorku zacząć próbować z CP o ile kurier nie nawali ;)

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, aktualnie jestem na innym wątku....poronienia ponowne starania....i dzis trafilam na ten żel...czytam.. i kurcze robi wrazenie...na ile starcza takie cos;) warto????

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Alexiaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-) pierwszy cykl z żelem i sie udało ,moim zdaniem warto spróbować ! :-D byl to juz 12 cykl starań ... I pierwszy w którym prolaktynę wyrównalam bo była lekko podwyższona nie wiem co bardziej pomogło ale chyba to i to ;-) zel stosowaliśmy codziennie przez 5 dni w terminie owu :-) 2 dni temu zobaczyłam wyczekane 2 kreseczki ;-)

Magdzia88, Jagah, Brave, pszczola2000 lubią tę wiadomość

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa wrote:
    Hej dziewczyny :-) pierwszy cykl z żelem i sie udało
    jaką ilość nakładałaś? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 07:30

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda brałam do szczykawki po ok 5 ml. I chwile przed <3 .miałam w tubce. Powodzenia :-*

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa gratulacje ! Ja mam tez zel , czekam na nowy cykl , aby go uzyc :)

Alexiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alexiaa wrote:
    Magda brałam do szczykawki po ok 5 ml. I chwile przed <3 .miałam w tubce. Powodzenia :-*
    o to dużo dawałaś :/
    My przy 3 ml czuliśmy się już niekomfortowo...
    No ale może się w końcu uda :)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a mialyscie gotowe w aplikatorach , to czy caly aplikator naraz ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jeśli masz w aplikatorach, to powinnaś zużyć cały. Na stronie C+ pisze, że odcinasz końcówkę i wyciskasz w 2-3 etapach około 15 minut przed <3 To jest taka "jednorazówka", zawierająca 4 g.
    Ja z Alexiąą mamy w tubce, do tego zakupioną osobno strzykawkę, za pomocą której same wybieramy ilość. Ja ze względu na sporą wilgotność w tych dniach biorę tylko 2 ml, bo inaczej zero odczuć :P Łudzę się, że tyle wystarczy ;)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda87 wrote:
    Angela jeśli masz w aplikatorach, to powinnaś zużyć cały. Na stronie C+ pisze, że odcinasz końcówkę i wyciskasz w 2-3 etapach około 15 minut przed <3 To jest taka "jednorazówka", zawierająca 4 g.
    Ja z Alexiąą mamy w tubce, do tego zakupioną osobno strzykawkę, za pomocą której same wybieramy ilość. Ja ze względu na sporą wilgotność w tych dniach biorę tylko 2 ml, bo inaczej zero odczuć :P Łudzę się, że tyle wystarczy ;)

Dziękuję za info ;)
    Czekam na @ i w nowym cyklu spróbuje: )
    Milego dnia dziewczyny <3

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 15 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......

• Edziuuuuuuuunia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja tylko wam napisze, że my użyliśmy żelu w naszym szczęśliwym cyklu, mąż miał badania nasienia więc ostatnie <3 z żelem były dwa dni przed owulacją i plemniki przetrwały do owu, może dzięki żelowi ;)

pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!

Magdzia88, Alexiaa lubią tę wiadomość

2nn3hqvk90lv3v8r.png

04.12.2015 [*] 7tc
    Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
    Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edziunia gratuacje !
    wlasnie dzwonilam do aptek - brak zelu ale moze mi zamowic i bylaby na dzis wieczor, tuba 30 ml... czyli bez aplikatora.... a slyszalam ze w aplikatorze lepsze... myslicie zeby kupic tube? jak wtedy aplikujecie ten zel????? dzieki za info

Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak tu wycyrklowac kiedy mam owulke...jak ostatnie 3 miesiace to cykle 31-32-34 dni.....

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz wyczytalam...ze z tuba tez potrzebna strzykawka....dzis odbiore zel,tylko musze przemyslec kiedy go uzyc zeby trafić na owulacje...

mam ostatnio zle dni...psychicznie poleglam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:14

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 wrote:
    tuba 30 ml... czyli bez aplikatora.... a slyszalam ze w aplikatorze lepsze... myslicie zeby kupic tube? jak wtedy aplikujecie ten zel????? dzieki za info
    ja mam w tubce i sobie chwalę :) Jest wydajniejszy, starczy na kilki cykli w porównaniu do tych z aplikatorami i mogę używać bez wyrzutów sumienia w fazie lutealnej :)
    Dokupiłam osobno strzykawkę :) Aplikuję ilość taką jaką chce. A czasem używamy bez strzykawki jako zwykły lubrykant (w czasie fazy lutealnej).

‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ