Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wykresu :)
Odpowiedz

Interpretacja wykresu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a7630019fd08737ab24470c5d74b67ff.png

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badalas poziom progesteronu? Często masz takie plamienia? Ja tez takie mam i dostałam luteine od mojego gin, ale dopiero od tego cyklu po owu wiec póki co nie powiem czy mi pomogło. Dobrze by było, jeżeli oczywiście plamienia sie bedą powtarzały, żebyś pogadali ze swoim lekarzem :)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mozecie mi pomoc zinterpretowac moj wykres? Pierwszy raz mierze temperature i zastanawiam sie czy takie skoki temp sa normalne? Wiem, ze przed owulacja moze byc spadek temp, ale to jest 10dc nie mam plodnego sluzu bo jest kremowy i testy owu wychodza negatywne. Poki co nawet jeszcze drugiej kreski nie ma tylko jedna.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ