Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wykresu :)
Odpowiedz

Interpretacja wykresu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2014, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a7630019fd08737ab24470c5d74b67ff.png

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 23 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badalas poziom progesteronu? Często masz takie plamienia? Ja tez takie mam i dostałam luteine od mojego gin, ale dopiero od tego cyklu po owu wiec póki co nie powiem czy mi pomogło. Dobrze by było, jeżeli oczywiście plamienia sie bedą powtarzały, żebyś pogadali ze swoim lekarzem :)

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mozecie mi pomoc zinterpretowac moj wykres? Pierwszy raz mierze temperature i zastanawiam sie czy takie skoki temp sa normalne? Wiem, ze przed owulacja moze byc spadek temp, ale to jest 10dc nie mam plodnego sluzu bo jest kremowy i testy owu wychodza negatywne. Poki co nawet jeszcze drugiej kreski nie ma tylko jedna.

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ