X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jaka jest szyjka macicy przed okresem??
Odpowiedz

jaka jest szyjka macicy przed okresem??

Oceń ten wątek:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kraszixp wrote:
    https://www.google.com/amp/s/zdrowie.tvn.pl/amp/szyjka-macicy-po-zapłodnieniu-jaka-jest-ja-wygląda opisy różnią się na stronach i ciężko coś konkretnie z tego wywnioskować :/
    Kochana ja już nie czytam tych artykułów bo dawno od nich zgłupiałam 🤣 wolę właśnie na forum spytać realnych kobiet które mają przeróżne doświadczenia 🙃 trzymam za nas wszystkie starające się kciukasy ❤️

Kraszixp lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Kochana ja już nie czytam tych artykułów bo dawno od nich zgłupiałam 🤣 wolę właśnie na forum spytać realnych kobiet które mają przeróżne doświadczenia 🙃 trzymam za nas wszystkie starające się kciukasy ❤️
    Ja też już ogłupiałam, ale na forum co kobieta inne doświadczenie, więc niewiele nam to da, czekamy do @ :D

Felinka94 lubi tę wiadomość

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
  • Nutka_90 Nowa

Wysłany: 30 kwietnia, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , jak rozpoznać czy to ciąża szyjka macicy wysoko twarda i lekko zamknięta do okresu zostało 5 dni

• Purple Nowa

Wysłany: 12 listopada, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka_90 wrote:
    Witam , jak rozpoznać czy to ciąża szyjka macicy wysoko twarda i lekko zamknięta do okresu zostało 5 dni
    Hej i co to było u ciebie?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ