X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów jaka jest szyjka macicy przed okresem??
Odpowiedz

jaka jest szyjka macicy przed okresem??

Oceń ten wątek:
  • Felinka94 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kraszixp wrote:
    https://www.google.com/amp/s/zdrowie.tvn.pl/amp/szyjka-macicy-po-zapłodnieniu-jaka-jest-ja-wygląda opisy różnią się na stronach i ciężko coś konkretnie z tego wywnioskować :/
    Kochana ja już nie czytam tych artykułów bo dawno od nich zgłupiałam 🤣 wolę właśnie na forum spytać realnych kobiet które mają przeróżne doświadczenia 🙃 trzymam za nas wszystkie starające się kciukasy ❤️

Kraszixp lubi tę wiadomość

event.png
    Witaj Mały Cudzie <3
    18.12 ⏸️
    20.12 beta 15,9 mlU/ml
    19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
    Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️

👩 27 l.
    TSH - ⚠️
    FT3 🆗
    FT4 🆗
    ATPO 🆗
    ATG 🆗

Glukoza na czczo 🆗
    Po 1h 🆗
    Po 2h 🆗
    INSULINA 3pkt ❌

FSH 🆗
    LH 🆗
    PROG I faza cyklu 🆗
    PROLAKTYNA 🆗
    AMH 3,80 🆗
    Podejrzenie PCOS
    Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.

🧒 29 l.
    Diagnozy brak.
  • Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2021, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felinka94 wrote:
    Kochana ja już nie czytam tych artykułów bo dawno od nich zgłupiałam 🤣 wolę właśnie na forum spytać realnych kobiet które mają przeróżne doświadczenia 🙃 trzymam za nas wszystkie starające się kciukasy ❤️
    Ja też już ogłupiałam, ale na forum co kobieta inne doświadczenie, więc niewiele nam to da, czekamy do @ :D

Felinka94 lubi tę wiadomość

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
  • Nutka_90 Nowa

Wysłany: 30 kwietnia 2024, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , jak rozpoznać czy to ciąża szyjka macicy wysoko twarda i lekko zamknięta do okresu zostało 5 dni

• Purple Nowa

Wysłany: 12 listopada 2024, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka_90 wrote:
    Witam , jak rozpoznać czy to ciąża szyjka macicy wysoko twarda i lekko zamknięta do okresu zostało 5 dni
    Hej i co to było u ciebie?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ