obliczenia
-
WIADOMOŚĆ
-
jastjast wrote:Dziewczynki,przepraszam bo pewnie jest to gdzieś wyjaśnione ale nie mogę znaleźć,co oznacza czerwona pozioma linia na wykresie,mam nadzieję,że nie okrzyczycie mnie za moje niedoczytanie....
Powinna to być linia podstawowa, przechodząca przez najwyższą z temperatur z I fazy Twojego cyklu. Choć doświadczenie pokazuje że owu różnie ją zakreśla, często z pominięciem niektórych wyższych tempek I fazy.Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
Justeck wrote:Powinna to być linia podstawowa, przechodząca przez najwyższą z temperatur z I fazy Twojego cyklu. Choć doświadczenie pokazuje że owu różnie ją zakreśla, często z pominięciem niektórych wyższych tempek I fazy.
Linia podstawowa przebiega przez najwyższy punkt 6 niższych temp sprzed skoku. -
Justeck wrote:Powinna to być linia podstawowa, przechodząca przez najwyższą z temperatur z I fazy Twojego cyklu. Choć doświadczenie pokazuje że owu różnie ją zakreśla, często z pominięciem niektórych wyższych tempek I fazy.
Linia podstawowa przebiega przez najwyższy punkt 6 niższych temp. sprzed skoku a NIE przez najwyższy punkt pierwszej fazy -