Pierwszy wykres i prośba o pomoc
-
WIADOMOŚĆ
-
A ta jedna nad linią 36.6? linia jest na poziomie 36.5 a mam jedną 36.6 a pominęło ją w wyznaczabiu linii, ciekawa jestem dlaczego żebym wiedziała na czym to polega Dziękuję Ci za odpowiedź
-
najpierw wchodzisz w zakładkę moje ovu-->bieżący wykres-->pod nim masz zakładki wydruku i udostępnij wykres,wchodzisz w zakładkę udostępnij wykres-->następnie wchodzisz w zakładkę wkres na tablicy i zaznaczasz kto może zobaczyć twój wykres-->potem obok wchodzisz w miniaturkę,naciskasz po załadowaniu niebieską ikonkę kopiuj
>wracasz do bierzącego wykresu,w górnym prawym rogu masz ustawienia--->wchodzisz w zakładkę społeczność--->naciskasz prawy przycisk myszy i w twój podpis na forum wklejasz skopiowany link(niebieska ikonka kopiuj) -
Może miałaś owulację między 15 a 17 dniem, ale niestety masz sporo luk w pomiarach, co uniemożliwia, a na pewno znacznie utrudnia, interpretację. Żeby z wykresu dało się coś wiarygodnego wyczytać, trzeba sumiennie codziennie badać przynajmniej dwa kryteria (np. temperaturę i śluz) (a najlepiej jeszcze badanie szyjki, albo testy owu).
Na razie masz wpisanych za mało kryteriów. Można tylko zgadywać. -
wiem wiem info malo ale to tylko dlatego , że mam wrazenie ze moja szyjka jest ciagle taka sama (rozni sie jedynie po okresie ;/ )
a co do sluzu .po okresie brak . nastepnie pojawia sie lepki, grudkowaty. Potem czuje go przy badaniu szyjki i wygladem przypomina MLEKO . i to MLEKO utrzymuje sie praktycznie caly czas zmienia sie jedynie ilosc .
z tego tzw mleka zauwazylam zmiane dopiero teraz na rozciagliwy .
Pozdrawiam i dziekuje fajnie tu -
jak tak patrzę na twój wykres to ovl miałaś chyba 14 .....oglądnij sobie filmiki w zakładce moja ovu --->interpretacja wykresu mnie to pomogło i myślę że w miarę możliwości to ogarniam ,chodz też temp różnie mierze ze względu na nieunormowany czas pracy
-
nick nieaktualny
-
Czesć dziewczyny mam do was ogromną prosbe jest to mój pierwszy cykl z wami wytłumaczcie mi dlaczego ovu wyznaczylo mi owulacje na 13 marca jesli test wyszedł negatywny.Nic z moich objawó nie wskazywalo ze mam owulacje.Jeszcze małpke przesuneło mi z niedzieli 24 na czwartek 28.Moje cykle są regularne co 28 29 dni,i wiem że jesli ta cholera @ przyjdzie to w niedzielę.Już sie martwie bo jesli faktycznie owulacje miałam 13 to chyba znów sie nie udało.Zerknijcie na mój wykres prosze.
-
Skok temperatury może nastąpić do czterech dni po owulacji, więc mogłaś mieć owu 14 lub 15 dc. Nie ma możliwości dokładnego podania dnia, możemy tylko mówić o okresie okołoowulacyjnym. Program jak to program, ma wklepane swoje dane i nich się trzyma. Jeśli okresy miałaś zawsze regularne to za trzy-cztery dni powinno być coś wiadomo Powodzenia!
karoam lubi tę wiadomość
-
PatiKo wrote:Skok temperatury może nastąpić do czterech dni po owulacji, więc mogłaś mieć owu 14 lub 15 dc. Nie ma możliwości dokładnego podania dnia, możemy tylko mówić o okresie okołoowulacyjnym. Program jak to program, ma wklepane swoje dane i nich się trzyma. Jeśli okresy miałaś zawsze regularne to za trzy-cztery dni powinno być coś wiadomo Powodzenia!
Patiko ma racje- mozemy mowic tylko o okresie okoloowulacyjnym. Najpewniejszym sposobem okreslenia momentu wystapienia owu jest monitoring u gina ale nie kazdy ma na to czas i kasePatiKo lubi tę wiadomość
-