pogubiłam się :( kto pomoże zinterpretować mój wykres?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asta, dziękuję za odpowiedz. Dodaje wykres.
Niemniej zrobiłam dzis tc i wyszedł negatywny:( Ale nie smutaskam, moze ciąża po prostu nie moze być jeszcze wykryta;))
Pozdrawiam Cię i resztę Forumowiczek- tworzycie wspaniała mała rodzine, grupę wsparcia:)
https://ovufriend.pl/graph/a585e1ff0a8dea600331a74e6edff231%5B/url%5D
Wg Ovufriend owilację miałam 11, sama skłaniam sie, ze jednak wystąpiła ona 17 dc. Wiec dlatego test nie wykrył jeszcze ciąży... Na dodatek mam chyba jak suczka psia "ciążę urojoną"
Cykl trwa 30 dni, a to mój drugi monitoring ( pierwszy zaczęłam w połowie cyklu bo dopiero odkryłam Was). Cykle regularne:)
P.s. Po naniesieniu dzisiejszej temp Ovufriend przesunął mi owulke na 18dc, czyli tak jak sądziłam. Tylko czy mężusia plemnik Ninja przetrwa te 3 dni skoro sex był 15dc;) I wróciła nadzieja, ze ciąża moze być, a w dodatku z wielką szansą na królewnę
Ściskam i życzę wszystkim powodzenia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:16
Kasiczorek -
Co prawda poszłam dzisiaj na BETE, ale może ktoś rzuci jeszcze okiem na mój wykres... cykle zazwyczaj 26dniowe, a fl14LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Patrycha wrote:nic nie rozumie z tych temperatur...
Saramago lubi tę wiadomość
-
Patrycha wrote:szczyt objawu śluzy czyli owulacja czy coś innego?
-
Patrycha wrote:ciężko było mi to stwierdzić bo przy szyjce miałam mało śluzu, zaś na majtkach czasem był.. może coś ze śluzem jest nie tak, ostatnio miałam sporo problemów ze strony hormonów
Miewasz krótkie cykle czy mi się wydaje?
Od następnego cyklu mierz temp. o stałej porze jak Ci wcześniej tłumaczyłam i badaj śluz a wykres podejrzewam że "ładniej" będzie wyglądał Temp. o różnych porach nic nie daje żadnych informacji na temat płodności. -
Patrycha wrote:mam długie cykle ale ovu mam na początku, w pierwszą ciąże zaszłam 3 dni po @. w ovu wpisuje śluz tylko z szyjki,
-
Patrycha wrote:w każdym razie 3 dni po okresie zaszłam w ciąże
-
nick nieaktualny
-
O godz. 12 a od 11 leżę w bezruchu w łóżku. Wiem, że to nie sposób zalecany, za późno przeczytałam jak poprawnie mierzyć Od nowego cyklu bd zaraz po przebudzeniu. <zawstydzona>
Mama nadzieje, ze choć inne wytyczne (upławy, test owulacyjny) uwiariarygadniają moją tebelkę.
Poza tym w tamtym cyklu o tej porze juz niewyobrażalne bolały mnie piersi na @, a teraz nic (ciąża urojona)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:06
Kasiczorek