X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów pogubiłam się :( kto pomoże zinterpretować mój wykres?
Odpowiedz

pogubiłam się :( kto pomoże zinterpretować mój wykres?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny proszę Was bardzo o pomoc w interpretacji mojego wykresu bo ja już w depresje wpadam !!!
    https://ovufriend.pl/graph/bf1c9282496294ac509ec7fdc5e5ad54

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 11:06

• vanessa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabella wrote:
    Dziewczyny proszę Was bardzo o pomoc w interpretacji mojego wykresu bo ja już w depresje wpadam !!!
    Wytłumaczyłam jakinterpretować wykres na tym wątku wczoraj w poście z godz. 17:07 :) w razie wątpliwości pytaj?
    I udostępnij wykres :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:51

Zielony_Domek lubi tę wiadomość

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ