Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim, dawno mnie nie było. Ja dostałam @ ale nie wiem czy to konkretnie @ bo 1 dnia miałam lekkie krwawienie, 2 prawie wcale i tak aż do teraz (możecie zerknąć w wykres to same zobaczycie). Nie wiem co to się porobiło bo nigdy tak nie miałam, muszę chyba się udać do gina i zapytać czy jest coś nie tak. Martwię się, że coś się pozmieniało w moich cyklach i mogę w najbliższym czasie zapomnieć o fasolce.
-
nick nieaktualny
-
Kalia- te plamienio/krwawienia faktycznie troszkę dziwne. Może tak jak wspomniałaś najlepiej wybrać się do gina i sprawdzić czy wszystko jest ok
Anika- wykresik wygląda ładnie i mam nadzieję, że coś się z niego "wykluje" Ale mimo wszystko jest jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić cokolwiek. A co do objawów- najlepiej wogóle o nich nie myśl bo tak na dobrą sprawę jest trochę wcześnie na "objawy". Nasza psychika lubi sobie z nami pogrywać
-
Dzięki Karoam, martwię się żeby nic poważniejszego nie było. Ale dziwnie czuję w dole brzucha, pobolewa mnie raz lewy, raz prawy jajnik i mam dziwny ból podbrzusza. Dziś mierzyłam rano tempkę i tak samo mam jak wczoraj-o 5:30 rano 36,54 a za 3 godziny cały czas leżąc i nie wstając oczywiście 36,81. Plamienie od 6 dni tylko przy podcieraniu (pierwszego dnia miałam tylko lekkie krwawienie). Dziś niedziela to i tak nic nie zdziałam ale jutro zadzwonię do lekarza i zapytam o wizytę.
-
proba czy uda mi sie wkleic moj wykres...
Kochane pomozecie mi zinterpretowac moj wykres? owulacje mialam ladna i potwierdzona przed monitoring usg i testy owul. mam wyzsza tempke od owul a dzis nagle spadla o 2 kreski,,, moze to zagniezdzenie zarodka? testje za jakies 6 dni
pozdriawma cieploMrowwwka -
Lilianka - u Ciebie temp lekko w dół, test ovu pozytywny więc ovu na dniach. Jedyna rada - działać i się nie stresować
Australijka - ovu przewiduje kiedy ovu może wystąpić. Być może wprowadziłaś dane, które zinterpretował w taki a nie inny sposób. Na wykresie widzę, że temp zaczęłaś notować od 15dc, śluz płodny był kilka razy. Program nie jest pewien na 100 % kiedy masz ovu. Zazwyczaj kilka razy zmienia termin, w zależności od wprowadzanych danych.
Nie przejmuj się tym, obserwuj siebie i działaj
Mrowwwka - wykres ładny. Spadek o 0,15 jest lekkim wahnięciem i może oznaczać wszystko, zagnieżdżenie ale i gorszy sen czy osłabienie organizmu. Nie przejmuj się za mocno. Życzę zieloności na końcu wykresu -
Aisa dziekuje Ci za odpowiedz i pomoc
a wiesz moze cos o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, tez Ci zycze II kresek na tescie, a kiedy testujesz?Mrowwwka -
Cykle miałam 31 dniowe, ale grudniowy już 35 dniowy, a teraz od kiedy lekami bromokryptynę znowu standardowy czyli 30. Nad ovu - wstyd się przyznać - nigdy się nie zastanawiałam. Testy przestałam robić jak mi się skończyły, bo uznałam, że to bez sensu, że przez tyle czasu wychodzą mi dwie grube krechy. Poprostu kontynuowaliśmy boboseksy.Australijka