Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:A masz monitoring? Ja miałam swojego czasu clo i przy tym monitoring aż do potwierdzenia owulacji. Nie wiem czy to możliwe. To już lekarza pytaj. Ale wydaje mi się że nie każdy organizm może reagować na clo
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
No dziś też piękny. Niby patrzy się na 1 pozytywny bo potem jeszcze mogą wyjść pozytywne zależy od kobiety jakie ma się stężenie hormonów. Ja tam bym próbowała jak tylko mąż ma siły;pHaschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
zania1313 wrote:Dziś 10dpo. Test ciążowy 10: II kreseczka blada, lecę na betę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
zania1313 wrote:Pierwszy cykl starań beta 13,2 dwa dni przed terminem miesiączki
U mnie dziewczyny dziwne rzeczy, niby 5 dni po owulacji, a u mnie pojawił się znowu przezroczysty rozciągliwy śluz. Do tego doszły mi bóle w macicy, takie jakby kłucie, wbijanie szpilek. -
Kotek90 a był seks wczoraj albo przed wczoraj? To może być wypkuwajace nasienie. Nie bez podowu przed badaniem ginekologicznym i cytologia trzeba się powstrzymywac od stosunku przez 2 a nawet 3 dni.
U mnie też dziwy się dzieją.... Niby jestem 2/3 dni po owu (chociaż chyba muszę baterie w termometrze wymienić bo z temp wychodzi prosta linia) a dziś w nocy gdzieś o 4 miałam ból podbrzusza wzięłam no spe to było takimi falami jak lezalam a dziś rano przy mierzeniu czułam jak mi termometr pływa w sluzie i mam od dziś dużo kremowego śluzu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 10:34
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień doberek. Czy mógłby ktoś zerknąć na mój wykres? System ciągle zmienia owulacje, wczoraj pokazało że była 14, dzisiaj ze 16. Już sama nie wiem. Mało wiarygodne mogą być u mnie temperatury. Ogólnie to myślałam że była wcześniej a po prostu przez pomiar o różnych godzinach system nie wyznaczył. Teraz też te temperatury niezbyt wysokie. Co o tym myśleć, są jakieś szanse w tym cyklu?
-
Girl25 wrote:Kotek90 a był seks wczoraj albo przed wczoraj? To może być wypkuwajace nasienie. Nie bez podowu przed badaniem ginekologicznym i cytologia trzeba się powstrzymywac od stosunku przez 2 a nawet 3 dni.
U mnie też dziwy się dzieją.... Niby jestem 2/3 dni po owu (chociaż chyba muszę baterie w termometrze wymienić bo z temp wychodzi prosta linia) a dziś w nocy gdzieś o 4 miałam ból podbrzusza wzięłam no spe to było takimi falami jak lezalam a dziś rano przy mierzeniu czułam jak mi termometr pływa w sluzie i mam od dziś dużo kremowego śluzu. -
Mojaciaza2019 wrote:Dzień doberek. Czy mógłby ktoś zerknąć na mój wykres? System ciągle zmienia owulacje, wczoraj pokazało że była 14, dzisiaj ze 16. Już sama nie wiem. Mało wiarygodne mogą być u mnie temperatury. Ogólnie to myślałam że była wcześniej a po prostu przez pomiar o różnych godzinach system nie wyznaczył. Teraz też te temperatury niezbyt wysokie. Co o tym myśleć, są jakieś szanse w tym cyklu?
-
Kotek90 wrote:Nie przytulanka nie było od niedzieli, wszystko mam na wykresie zaznaczone. Dziś też miałam ból, ale jakby jajnik albo jajowód, a śluz dziś raz lepki, raz rozciągliwy, ale biały. Temperatura mi spadła do podstawowej, więc chyba zaraz przyjdzie okres. Najgorsze, że to dopiero 15 d.c.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Chciałabym chociaż dobić do 20 d.c. Ten cykl i tak spisałam na straty. Dziś zbadałam z ciekawości szyjkę żeby zobaczyć czy to już @ i też dxiwnie bo jest taka nijaka, niby nisko, ale nie aż tak jak mam przed @ a na średnio to za nisko, no i jest miękka 🤔 a powinna być raczej twarda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 19:49
-
Kotek90 wrote:Chyba musisz jeszcze raz wstawić wykres, bo nie widać miniatury, ale jak mierzysz o różnych pitach, to fakt, temperatura może być niewiarygodna.
https://ovufriend.pl/graph/c1f55b47cf3bc4c34c4c96a4b46e42b8
Nie wiem jak inaczej wstawić wykres -
Mojaciaza2019 wrote:https://ovufriend.pl/graph/c1f55b47cf3bc4c34c4c96a4b46e42b8
Nie wiem jak inaczej wstawić wykres[/QUOTE
A jak długie masz cykle? Po temperaturze, to faktycznie jakby ta owulacja była dopiero teraz, ale najlepiej mierzyć o stałej porze. Ja też czasem w nocy wstaję dać kotu jeść, ale zawsze wpisuję tą temperaturę mierzoną o 7, nawet jak wstałam o 5.Mojaciaza2019 lubi tę wiadomość
-
Kotek90 bardzo różnie ostatnio. Zazwyczaj miałam 28- 30 dni. Ale poprzedni trwał chyba 42 dni, już myślałam że się udało, bo to był pierwszy cykl starań. Ale nie prowadzilam wtedy wykresu i obserwacji. Temp zazwyczaj mierze ok 6, ale zazwyczaj to nie jest po 3 godz snu tylko mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 06:30