Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc w interpretacji wykresu...
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji wykresu...

Oceń ten wątek:
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2019, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scandi90 wrote:
    Teoretycznie może być jeszcze za wcześnie. Czytałam o przypadkach w których test wychodził dopiero po kilku lub kilkunastu dniach po terminie @.
    Dajesz mi nadzieję :). W sumie póki @ nie ma to wszystko może się zdarzyć :). Zrobię jeszcze w środę to niby będzie 18 tpo

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki :))

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
  • Nami Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Piszę do Was bo mam problem, a raczej zastanawiam się czy taki skok temperatury jest normalny w 2 fazie? Staramy się 7 cykl i to pierwszy taki "dziwny wykres". Dodam że w tym samym dniu w noy zalały mnie mega poty czułam się słabo, następnego dnia jak ręką odjął. Czy wskazuje to na cykl 3 fazowy? Czy może jest szansa na dzidzie?:)

Haschimoto.niedoczynność tarczycy
    7cs szczesliwy
    ❤Hania 🧡 Franek
    h84f2n0aftn3jvsb.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nami wrote:
    Cześć dziewczyny. Piszę do Was bo mam problem, a raczej zastanawiam się czy taki skok temperatury jest normalny w 2 fazie? Staramy się 7 cykl i to pierwszy taki "dziwny wykres". Dodam że w tym samym dniu w noy zalały mnie mega poty czułam się słabo, następnego dnia jak ręką odjął. Czy wskazuje to na cykl 3 fazowy? Czy może jest szansa na dzidzie?:)
    A dlaczego masz aż do 7 kwietnia temperatury skoro dziś jest 2gi? Miałaś duży skok ale zaraz ci drastycznie spadła. Gdyby to była ciąża to by się utrzymalo. Chociaż i tak jest 37 st. Ale widzę że w pierwszej fazie też masz wysokie. Poczekaj do terminu miesiączki i zrób test. Ja w pierwszej ciąży nie miałam wcale skoku trojstopniowego a ciąża i tak była :)

dxomanli5dlutv4a.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny niestety dostałam dziś w nocy okres

dxomanli5dlutv4a.png
  • Nami Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2019, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 długo się staracie? Może majówka Was pozytywnie zaskoczy;)) na moim profilu jest normalnie 2 kwietnia a na wykresie udostępnionym przesunięcie o 5 dni... nie mam pojęcia dlaczego. Właśnie też mnie dziwi ten duży spadek... zostaje czekać..

7cs szczesliwy
    ❤Hania 🧡 Franek
    h84f2n0aftn3jvsb.png
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, proszę poradzcie mi coś.zaczęłam przygode z mierzeniem temperatury w tym cyklu dlatego nie mam porownania i moze martwie sie na zapas. Powiedzcie mi moje drogie kolezanki czy to normalne, że mam taka wysoką temperature? Konczy mi sie okres (choć i tak trwa dzień za długo) a moja temepratura waha się 36.9-36.7 :/ Dziś rano obudziłam się o 5 i wskazywała 36.68 a o 8 (zawsze o ten mierze) juz 36.83. Może nastawiać budzik na wcześniej to bedzie lepiej? Prosze poradzcie cos. Dziekuje z gory z odpowiedzi

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nami wrote:
    Girl25 długo się staracie? Może majówka Was pozytywnie zaskoczy;)) na moim profilu jest normalnie 2 kwietnia a na wykresie udostępnionym przesunięcie o 5 dni... nie mam pojęcia dlaczego. Właśnie też mnie dziwi ten duży spadek... zostaje czekać..
    W sumie dopiero od tego cyklu zaczynamy się starać o drugie bo wcześniej były tylko stosunki przerywane więc małe szanse na ciąże ale jednak niby były jakieś :p a dopiero teraz się zabierzemy wlasciwie za robotę więc zobaczymy

dxomanli5dlutv4a.png
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cantwait wrote:
    hej dziewczyny, proszę poradzcie mi coś.zaczęłam przygode z mierzeniem temperatury w tym cyklu dlatego nie mam porownania i moze martwie sie na zapas. Powiedzcie mi moje drogie kolezanki czy to normalne, że mam taka wysoką temperature? Konczy mi sie okres (choć i tak trwa dzień za długo) a moja temepratura waha się 36.9-36.7 :/ Dziś rano obudziłam się o 5 i wskazywała 36.68 a o 8 (zawsze o ten mierze) juz 36.83. Może nastawiać budzik na wcześniej to bedzie lepiej? Prosze poradzcie cos. Dziekuje z gory z odpowiedzi
    Po pierwsze jak krwawisz to nie mierzy temperatury bo to raz niehigieniczne a dwa bez sensu. Trochę wysoka ale może masz po prostu wysokie. Zacznij mierzyć tak moze 8 dc, wszystko zależy jak długie masz cykle? Jejku czasami krwawie trwa 4 dni czasami 6 i to nie jest powód do niepokoju, pierwszy faza jest zmienna

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cantwait wrote:

to wcale nie są wysokie temperatury, raczej normalne. 37,4 to jest wysoka a i taka się zdarzała :)

Cantwait lubi tę wiadomość

• Cantwait Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uspokoiłyście mnie. Bardzo Wam dziękuję :) Tak już mam, dopiero zaczynam a juz wsyztsko bym chciała wiedzieć, a najlepiej to już teraz zaraz zostać mamą. Trzeba troche cierpliwości :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cantwait wrote:
    Uspokoiłyście mnie. Bardzo Wam dziękuję :) Tak już mam, dopiero zaczynam a juz wsyztsko bym chciała wiedzieć, a najlepiej to już teraz zaraz zostać mamą. Trzeba troche cierpliwości :)
    Tylko nie chciej za bardzo bo wtedy też się w ciążę nie zajdzie bo to blokuje. Nie wiem jakie mogą być temperatury bo ja mam do 36,50 w pierwszej fazie a w drugiej od ok 36, 6 do 37,1

dxomanli5dlutv4a.png
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Tylko nie chciej za bardzo bo wtedy też się w ciążę nie zajdzie bo to blokuje. Nie wiem jakie mogą być temperatury bo ja mam do 36,50 w pierwszej fazie a w drugiej od ok 36, 6 do 37,1

Ah od dziś będę sobie powtarzać właśnie to " Chcę ale nie aż super bardzo" :D Girl25 myślisz, że dziecko zrobi mi na zlosc i sie pojawi? haha bardzo (ale nie za bardzo) bym chciala :) :) :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2019, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cantwait wrote:
    Ah od dziś będę sobie powtarzać właśnie to " Chcę ale nie aż super bardzo" :D Girl25 myślisz, że dziecko zrobi mi na zlosc i sie pojawi? haha bardzo (ale nie za bardzo) bym chciala :) :) :)
    Nie wystarczy że będziesz to powtarzać tylko faktycznie musisz wyluzowac. Nie chodzi ze na złość tylko jak się za bardzo chce to nie ma a jak nie chce to wychodzi odrazu

dxomanli5dlutv4a.png
  • Nami Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety z tym wyluzowaniem to co cykl to trudniej;) wiem bo sama się z tym boryka choć jest duuuuzo lepiej. Tylko spokój nas uratuje dziewczyny. Ja wierzę że tym razem @ nie nadejdzie;)

7cs szczesliwy
    ❤Hania 🧡 Franek
    h84f2n0aftn3jvsb.png
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2019, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ja jeszcze przed owulacją, a już myślę, czy ta @ bedzie czy nie .. :)

• Nami Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehhe. Mi zostało 2 dni do @... teraz czekamy. Ale już w głowie nastawiam się na maj. Nie czuje się ciazowo;))

7cs szczesliwy
    ❤Hania 🧡 Franek
    h84f2n0aftn3jvsb.png
  • Cantwait Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro nie czujesz się ciążowo to a nóż widelec coś z tego będzie :) Trzymam kciuki, daj znac :)

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nami wrote:
    Hehehhe. Mi zostało 2 dni do @... teraz czekamy. Ale już w głowie nastawiam się na maj. Nie czuje się ciazowo;))
    I tak najlepiej :p. Wiem bo sama starałam się o pierwszą ciąże długo, z 5 lat... Także uwierz wiem co mówię :p. Dobrze wiem że najtrudniej odpuścić ale czasami właśnie tylko to pomoże. Ja miałam stymulacje clo to nie pomogło. A ty o córkę długo się staralas?

dxomanli5dlutv4a.png
  • Nami Ekspertka

Wysłany: 6 kwietnia 2019, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5 lat... podziwiam. Naprawdę. Moja mama starała się tyle o mnie. A moja przyjaciółka teraz ma stymulacja i trzymam kciuki bardzo za nich bo mega chcą mieć dziecko a tu takie rzeczy wyszły.... Ale to tak często jest. Świat dziwnie skonstruowany.... Z córką poszło w mgnieniu oka. 2 cykl ;) ale powiem Wam dziewczyny że nie wi3m czy świruje czy się udało.
    https://zapodaj.net/89181a680b273.jpg.html
    Ja widzę cień cienia a Wy?
    Ale powiem Wam że mam ponad 38 stopni gorączki i ból gardła kaszel...
    Nie wiem jak do tego podejs

7cs szczesliwy
    ❤Hania 🧡 Franek
    h84f2n0aftn3jvsb.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ