Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Patkalip wrote:Testy wydaje mi się że są dobre. Wzięłam duża ilość za grosze. Owulacja pokazują super. Ostatnio ciąże też pokazało mi już w 25 dc czułość maja 10.
-
Kotek90 wrote:Wiesz co ta beta na początku jest niska i czasem dziewczyny się denerwują, że za mała i że będzie źle, więc według mnie lepiej poczekać do miesiączki i zrobić test. No chyba, że testy uparcie pokazują 1 kreskę a jest już np. 20 dzień wysokich temperatur, to wtedy leciałabym na betę mimo negatywnych testów.
-
anita92222 wrote:No naprawdę ciekawie, a który w ogóle dzień cyklu? więc jeszcze wszystko się może zdarzyć
😀😜
Kotek90 właśnie tym bardziej że wczoraj już miałam lepki śluz... A może to tak przez co innego.... W sumie nie ciągnie się bardzo. Może max 0.5 cm jak nie mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 13:31
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
O Girl to znak. Może tydzień przed tym jak dowiedziałam się o ciąży, mój tato do mnie dzwonił, że jak wracał z pracy, to bocian zaszedł jemu drogę i nie chciał się ruszyć, korek się zrobił a bociek sobie stali przed jego maską i nie myśli się ruszyć. Śmiał się, że chyba dziadkiem zostanie, za kolka dni miał nowinę.
A z tym śluzem to sama nie wiem jak to interpretować, niby przed miesiączką może być płodny, ale traktuje się go jak niepłodny, ja do okresu jeszcze miałam ho ho tak jak Ty, więc potraktowałam to jako zaburzenia hormonalne pewnie. Nie wiem już sama, może ten wysoki estradiol takie ma działanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz ja robiłam testy codziennie przez kilka dni i wiesz wkońcu musisz trafić na owulacja, rób testy codziennie do tad az bedzie widoczna. Tym bardziej że to testy po groszach to nawet nie szkoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 17:31
Kotek90 lubi tę wiadomość
-
anita92222 wrote:A który masz dzień cyklu? Może jeszcze przyjdzie, u mnie też bardzo późno, w 25 dniu cyklu.