Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:W sumie jak tak patrzę to zawsze ta 3cia była na poziomie do ok. 36,65 (36,61-36,63) a 4tego wybijala jeszcze o 0,10 w górę czasami więcej. W ciążowym 3go była też wyżej niż normalnie ale wtedy to ja dupka chyba od 2dpo brałam, nie mam zaznaczone i nie jestem pewna ale rączej tak było bo w zaleceniu pisali żeby od 15 dc brać czyli dwa dni po owu wg ksiazkowego cyklu.
Pewnie czekaj do skoku i na drugi dzień weź albo jak wolisz w tym samym dniu. Właśnie to jest do dupy że ciężko znaleźć lekarza który kazuje się obserwować i brać po skoku tylko każdy jedzie jednym schematem....
Zacznę brać w dniu skoku, bo dupek lubi zahamować owulację, chyba że lekarz stwierdzi, że u mnie nic specjalnego się nie dzieje. -
anita92222 wrote:Też się zastanawiam nad tą temperatura, girl mamy podobnie u mnie też na takim poziomie i co ciekawe u mnie jakoś stałe się zrobiły 😀😁 jak wcześniej góry i doliny tak teraz stagnacja, żadnych skoków 😜 jutro chyba sprawdzę inny termometr xD[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Beta dzisiaj 128. A dopiero jutro powinnam mieć okres. To plamienia to był różowy śluz i to po tym jak miałam problem z załatwieniem się. Było to jednorazowe. W środę mam wizytę u lekarza. Czuję się dobrze. W tej ciąży obiecałam sobie ze pójdę dopiero w 6 Tc żeby już było serduszko a jak zwykle będę wcześniej 🙈😁
-
Mojaciazaw2019 wrote:Beta dzisiaj 128. A dopiero jutro powinnam mieć okres. To plamienia to był różowy śluz i to po tym jak miałam problem z załatwieniem się. Było to jednorazowe. W środę mam wizytę u lekarza. Czuję się dobrze. W tej ciąży obiecałam sobie ze pójdę dopiero w 6 Tc żeby już było serduszko a jak zwykle będę wcześniej 🙈😁
Anita ale mierzyć możesz też potem tylko ściągnij sobie aplikacje albo na enpr.pl tam nie musisz płacić[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 zaczęłam używać tej aplikacji, ale ona nie jest intuicyjna sama nie wyznacza prawdopodobnej owulacji albo ja coś źle robię. Przepisałam tam cały cykl i coś mi tam nie pasuje. U mnie dziś dzień przewidywanej miesiączki ale miesiączki brak szyjka wysoko tylko temp lekko spadła 🤨
-
Hej dziewczyny
Zerknęłybyście na mój wykres? Owu wyznaczyło mi owu, lekarz na usg nie potwierdził, nie zaprzeczył a dla mnie te temperatury po owu jakieś dziwne są
Czy widzicie tam gdzies moment zagnieżdzenia np?
Wykres na tablicy (w moim profilu)
dzięki! -
Natalia DRP wrote:Hej dziewczyny
Zerknęłybyście na mój wykres? Owu wyznaczyło mi owu, lekarz na usg nie potwierdził, nie zaprzeczył a dla mnie te temperatury po owu jakieś dziwne są
Czy widzicie tam gdzies moment zagnieżdzenia np?
Wykres na tablicy (w moim profilu)
dzięki! -
Natalia DRP wrote:Dzięki za opinię!
tempkę mierzę w ustach, zawsze o 5 rano.
Tak nietypowo mój wykres wygląda po raz pierwszy (mierzę dopiero od marca)
Mam identyczne zdanie jak Ty, ale wiadomo wciąż się łudzę.
Następny cykl zaczynam od antykoncepcji przed IVF -
No i jestem po wizycie. Piersi całe szczęście ok. Lekarz stwierdził, że jeden jajnik jest w nietypowym miejscu i albo jest niedrożny albo zrośnięty z macicą 😢. No i twierdzi, że w macicy to nie mięśniak się robi, a endometrioza, nawiasem mówiąc, to mojej mamie reż kiedyś stwierdził endometriozę, a okazało się, że nic nie ma. Wydaje mi się, że gdyby była endometrioza, to miałabym bolesne miesiączki, a ja mam bezbolesne. Są dwa pecherzyki, jeden 21,7 mm, drugi 14,2 mm, endometrium bardzo cienkie 2,9 mm. A i stwierdził, że nie widzi powodu żebym brała duphaston.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 22:06
-
Patkalip wrote:Girl25 zaczęłam używać tej aplikacji, ale ona nie jest intuicyjna sama nie wyznacza prawdopodobnej owulacji albo ja coś źle robię. Przepisałam tam cały cykl i coś mi tam nie pasuje. U mnie dziś dzień przewidywanej miesiączki ale miesiączki brak szyjka wysoko tylko temp lekko spadła 🤨[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kotek90 wrote:No i jestem po wizycie. Piersi całe szczęście ok. Lekarz stwierdził, że jeden jajnik jest w nietypowym miejscu i albo jest niedrożny albo zrośnięty z macicą 😢. No i twierdzi, że w macicy to nie mięśniak się robi, a endometrioza, nawiasem mówiąc, to mojej mamie reż kiedyś stwierdził endometriozę, a okazało się, że nic nie ma. Wydaje mi się, że gdyby była endometrioza, to miałabym bolesne miesiączki, a ja mam bezbolesne. Są dwa pecherzyki, jeden 21,7 mm, drugi 14,2 mm, endometrium bardzo cienkie 2,9 mm. A i stwierdził, że nie widzi powodu żebym brała duphaston.
-
Kotek90 wrote:No i jestem po wizycie. Piersi całe szczęście ok. Lekarz stwierdził, że jeden jajnik jest w nietypowym miejscu i albo jest niedrożny albo zrośnięty z macicą 😢. No i twierdzi, że w macicy to nie mięśniak się robi, a endometrioza, nawiasem mówiąc, to mojej mamie reż kiedyś stwierdził endometriozę, a okazało się, że nic nie ma. Wydaje mi się, że gdyby była endometrioza, to miałabym bolesne miesiączki, a ja mam bezbolesne. Są dwa pecherzyki, jeden 21,7 mm, drugi 14,2 mm, endometrium bardzo cienkie 2,9 mm. A i stwierdził, że nie widzi powodu żebym brała duphaston.
U mnie coś mimo wszystko słabo ta temperatura się pnie... Wczoraj było 36,63 a dziś 36,70... W tamtym cyklu 4 dnia ładniej wyskoczyła było 36,77 ....[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj test i tak się wydaje, że minimalnie ale widać druga kreskę, myślałam, że to moje zwidy coś sobie wkrecam, ale mąż jak przyszedł z pracy też mówi, że "coś" widać, choć on test zobaczył po godzinie więc nie wiem czy to będzie zaklamywac jakoś.. Ale plan mam taki, żeby kolejny zrobić może za dwa dni i wtedy jeśli ma coś być to kreska powinna być bardziej widoczna.. A wy co myślicie?
-
Patkalip wrote:Chodzi mi o enpr
Anita powoli dopiero 10 dpo. Zrób w terminie miesiączki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]