Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Roxa ja bym odpuściła Taka tempka i tak jest mało wiarygodna.
Picja czasem warto pogadać z innymi lekarzami. Ja znam masę dziewczyn, które zachodzą w ciąże przy pco, więc zobaczysz...Tobie też się uda
Ciri a czemu mąż ma awersję do sexiku?
Maxima to jak u mnie ten agnus castus. ten cykl mam zupełnie inny niż wcześniejsze od porodu (czyli od kiedy przestały być regularne). Mam nadzieję,że niebawem zzieleniejeszSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest bladoróżowa krecha! Jest! (rano nie mogłam zrobić testu, zrobiłam dopiero teraz, o 17:15 po całym dniu chlania kawy i wody wyszła blada krecha). O Boże boje się zaznaczyć by nie zapeszyć Obym się przedwcześnie nie cieszyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 17:40
Liskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoję się tylko okrutnie ,że to przedwczesna radość bo bardzo mnie brzuch jak na miesiączkę boli. Mój mąż, który jest, jak on to mówi "realistą" (jak dla mnie to on pod pesymizm podpada, ale niech mu będzie ) a jak mu pokazałam test, powiedział, "no coś tam widać, jest kontur"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:56
-
starająca się15 wrote:Witajcie
możecie w wolnej chwili zerknąć na mój wykres? @ ani widać ani słychać, mam nieregularne cykle....
No cóż... wygląda na bezowulacyjny, niestety. Bardzo podobny do mojego.
Namida, gratki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW tym tygodniu nie mam, jak iść na bete (a w czwartek jeszcze święto jest), więc chyba się obkupię w domowe testy i będę sprawdzać. A na betę za tydzień we wtorek
O Jezu, Jezu oby się jutro rano nic nie zmieniło:) Tylko teraz drżeć za każdym razem będę jak będę robić testWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 18:58
-
Hej dziewczyny!
Pomóżcie mi proszę w interpretacji wykresu. Dziś jak zwykle zaznaczyłam dane na wykresie i ovu zmienił mi dzień owulacji, tylko nie za bardzo rozumiem dlaczego? Wcześniej miałam w 12 dniu i to by się zgadzało, a teraz przesunął na 14 dc. ? Ktoś coś podpowie dlaczego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:06
-
nick nieaktualny
-
Namida cudownie!!! Kochana ja z bladziochów mam 4 dzieci, więc z całego serca Ci gratuluję ogromnie
Starająca się niestety ja tez nie widzę u Ciebie owulacji. Lec do gina i daj znać co i jak
Palunia ovu zaznacza owulację po 3 wyższych temperaturach, które poprzedza 6 niższych....tzn tak mi się wydaje. To jest jednak tylko komputer i ja osobiście nie ufam temu, bo któraś może mieć owulację 2 dni przed bólem jajnika, a inna 3 dni po. Żadne objawy nie są specyficzne dla każdej babeczki
Ciri co do męża skrobnę na tamtym watku w wolniejszej chwili, bo u nas też kiedyś szału nie było
Picja brawa za podejście! Niech się zatem na luzie zazieleni
Pozdrawiam Was wszystkie oczywiścieMaxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
U mnie dzisiaj jak wczoraj.
LILTTLE jak ladny awatarek.
NAMIDA i......? Jak ta driga krecha jest lepsza dzisiaj ?
SKIRERKA czyli u mnie jak jutro bedzie tak samo lub wyzej to owu powinna byc 18 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:06
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaxima test zrobiony rano i jest dalej blada kreska. Ale jak Siekierka napisała, że ma z bladiochów 4 pociechy to ten bladzioch mnie ogromnie cieszy:D
Nie chcę mówić Wszystkim dziękuję, bo to moje pierwsze szczęście i nie chcę zapeszać Także życzcie mi dalej zielonościWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 07:26
littleladybird, Skierka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Namida wrote:Maxima test zrobiony rano i jest dalej blada kreska. Ale jak Siekierka napisała, że ma z bladiochów 4 pociechy to ten bladzioch mnie ogromnie cieszy:D
Nie chcę mówić Wszystkim dziękuję, bo to moje pierwsze szczęście i nie chcę zapeszać Także życzcie mi dalej zieloności
Zieloności przez najbliższe 9 miesięcy
Maxima, tamten avatar mi się z nudził
U mnie dziś znowu spadek, już mam dość