Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo właśnie wczoraj sie przyjrzalam ze cos mi ten awatar nie gra. Nowy? Wyprany czy co:)? A to z nudy! Ja liczyłam dzis na skok bo wieczorem miałam baaaardzo wysoko jak na mnie 37,6 a zwykle mam 37 najwięcej a tu rano...zmija zygzakowata a nie skok..
-
Nasza LISKOVA sie nie pokazuje. Pewnie NAMIDA tez niedlugo nas opusci. Ale to dobrze oby coraz wiecej nas opuszczalo z zielonego powodu.
Dzisiaj pelnia ksiezyca to moze dlatego te temp. sa w dole a jutro beda w gorze $) -
nick nieaktualnykurde a ja to mam drugi cykl z mierzeniem temperatury i wezcie pod uwage ze jestem po odstawieniu tabletek i chyba juz wszystko wrocilo do normy bo wykres juz drugi taki ladny plasciutk przed owu. w zwszlym miesiacu przed owulacja mialam dwa skoki i dwa spadki a reszta rowna.
Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny!
czy mozecie zerknac na moj wykres? czy sadzicie ze byla u mnie owu? bo temp powoli wzrasta, znacznego skoku ja nie widze,
cykle mam nieregularne ale dlugie 31-38dniowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Namida Tobie to już tylko życzyć spokojnych 9 miesięcy pozostaje kochana
Maxima tak mi się wydaje, ale pewna nie jestem bo system czasem dziwnie interpretuje to wszystko. Mi w tym cyklu wyjątkowo dobrze zaznaczył owulację. Tzn wszystkie moje objawy idealnie pasują Szkoda,że tak późno masz owulkę, bo myślałam,że będziemy razem testować
Ladybird, Picja faktycznie skaczą te Wasze tempki Hmm....ciekawe od czego to zależy?
Pati patrząc na takie wysokie tempki to można przypuszczać,że owulacja była, ale z drugiej strony w I fazie tez masz dość wysoko...zobaczymy jutro. Kciuki trzymam!
Ciri no u Ciebie na wykresie to oaza spokojuNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi w tym cyklu to w ogóle system powariował, raz mi owulację pokazywał 12dc a raz 15dc. A w ogóle to już myślałam, że to cykl bezowulacyjny
Żeby było śmieszniej, poprosiłam Redhotkę by tą metodą Rotzera wykres wyjaśniła to mi odpisała, że się nie da mojego cyklu wytłumaczyć przez zawirowania temperaturyMaxima lubi tę wiadomość
-
NAMIDA kiedy sie najmniej spodziewamy to zostajemy mile zaskoczone Jednak to nieprawda, ze ciagle myslac o dziecku nie mozna zajsc w ciaze.
SKIERKA ja juz wiem, ze u mnie zielono nie bedzie bo wlosy mi sie szbko przetluszczaja a zawsze to byl znak, ze nadchodzi @. Pozatym brzuch mam tak nadety jak balon i dzisiaj jakos wyjatkowo jestem zmeczona.
Ja sie nastawilam juz na nagirtek od wrzesnia -
nick nieaktualnyMaxima wrote:NAMIDA kiedy sie najmniej spodziewamy to zostajemy mile zaskoczone Jednak to nieprawda, ze ciagle myslac o dziecku nie mozna zajsc w ciaze.
Można, można
A skąd wiesz, że nic się nie dzieje, a kto to tam wie
Mnie brzuch dalej, jak na @ boli, wysypało mi pryszczochów jak zwykle a tu taki psikus -
Ja tam pamiętam, jak zachodziłam w dwie pierwsze ciąże. Wtedy nie miałam takich intensywnych starań i ciąża, choć była planowana, to jednak bardziej spontaniczna. W obu przypadkach 3 dni biegałam do toalety, bo miałam wrażenie,że już dostałam okresu. Pamiętam,że w I bardzo mnie piersi bolały zaraz po owulacji, a potem połowę ciąży. Tak bardzo,że spałam z poduszką przyciśniętą do nich. W drugiej po prostu bolał mnie brzuch. Byłam wtedy z mężem na wspólnym wyjeździe i jeszcze we czwartek test nic nie pokazał, a w sobotę był już bladzioch (w terminie @). W ciążę nr III zaszłam po kilku cyklach starań. To był cykl spisany na straty, bo dużo wtedy chorowałam ( i to bardzo). Jedyne co skłoniło mnie do testu, to brak kurwika na 3 dni przed spodziewanym @. No i lekki spadek wagi, co normalnie szła w górę. Byłam w szoku, bo bardziej czułam się w ciąży w poprzednich cyklach. W ostatniej zaś nie miałam żadnych kompletnie objawów. Nic, zero. Wszystko jak zawsze. I to tak śmiesznie było, bo to był pierwszy cykl, kiedy uznaliśmy z mężem, że może postaramy się o kolejnego maluszka. Szybki spontan w samą owulkę i bach! Już 9 dpo miałam bladziocha Ot tak to było
Maxima, Namida lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
SKIERKA mysle, ze za tydz. dostane. Od kiedy bralam CLO to wydluzyly mi sie cykle normalnie mialm co 28 dni. no i moze wroci wszystko do normy. Na zielona kropke sie nie nastawiam bo co m-ac @
NAMIDA jak sie czujesz, jakie masz obajwy ?Skierka lubi tę wiadomość
-
kochane kurcze , czemu OVU nie zaznacza owulacji mi na wykresie
-
Poza tym nie ma wyraźnego skoku temperatury, a to znaczy,że progesteron nie wzrasta. Jeśli czujesz,że owulacja była, to ustal sobie sama od tego momentu 7 dni i zbadaj progesteronNelly 10.2008, Nicol 05.2010,