Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry !
Ale ranne ptaszki U mnie dzisiaj do gory ale OF nic nie zaznaczyl. Probowalam wpisac na jutro i tez nic.
Wyspalam sie i jest mi lepiej to chyba z przemeczenia wczoraj. Ciekawe jak u Was dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Namida spokojnie. Takie bóle na początku ciąży aż do końca I trymestru to norma
Maxima tez obstawiam,że jak coś,to ovu jutro zaznaczy owulacje. A jak Ty czujesz? Była?
Picja ja to mam tak, że nawet jak o 4 mi się siku chce,to nie ruszam się aż do 5. Zmierzę i dopiero lecę siku
Ciri mam nadzieję,że u Ciebie serducho było idealnie trafione!Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak to mówią " stare ale jare"
Ja ze swoim też miałam problemy, musiałam go wręcz zmuszać do seksu. Był płacz i awantury. Wiec w maju zrobiłam inaczej. Powiedziałam mu, ze maj będzie eksperymentalny. Ja mam w dupie a on ma się starać. Kiedy będzie chciał ma działać. Ja oczywiście tez się starałam (np wiem, że go cholernie kręci jak mam na sobie pewną sukienkę, wiec tak ze 2 razy mi się "zdarzyło" ją założyć, że niby na jego urodziny i dwa dni później na moje imieniny A W sumie to myślę, że dziad w urodziny swoje trafił a to niby film razem oglądaliśmy, na którym też się coś tam działo ) i jakoś tak chyba jak poczuł,że nie jest naciskany to się postarał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy w tym miesiącu odpusciliśmy i nie zagaduje go o jego sposoby ani o żadne plemniki. Wogóle to ani słowa na temat starań, herbatek i innych takich endometrium. Nawet nie wie kiedy byłam u lekarza, poza wspólna wizyta w invikcie. Nawet batalie leków z kuchni schowałam do szuflady i on swoje tez bierze "poza moim spojrzeniem". Termometr w szufladzie- mierze jak nie widzi i wiecie co? Zrobiło się między nami cholernie gorąco! Więcej serduszek niz kiedykolwiek...szkoda tylko, ze....ten cykl stracony:(.
Poprzednie miesiące starań był obok i wiedział wszystko- łacznie z tym jak "pluję" na mikroskop hahahaha- teraz odpuszczamyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 12:36
Liskova, Skierka lubią tę wiadomość