Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŚwietna informacja! Dziewczyny, a czy owu zawsze musi być dużym skokiem? Ja jestem przekonana ze u mnie cos sie dzialo.wieczorem i w nocy. Ból pulsowanie uwieranie.az cala noga prawa bolala...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:46
-
nick nieaktualnyNie musi byc duzym wazne zeby cyklicznie wzrasta zreszta jesli wczoraj Ci bolalo i w nocy to skok moze byc dopiero jutro. Bo wczoraj mogl peknac lub dzis w nocy pecherzyk a skok zwykle jest nastepnego dnia czyli jutro powinien byc max za 3 dni. Ja np bol mialam jednego dnia i byl test owu pozytywny nastepnego dnia rano i troche koo poludnia mi najnik dokuczal a skok byl dopiero kolejnego dnia...czyli od mega bolu. Mdlosci i bolu cyckow dopiero na drugi dzien.
-
Ladybird informuj, czy widzisz jakies różnice w tym cyklu z racji niepokalanka
Picja ten skok, to pojęcie względne, ale musi być widoczna wyraźna zmiana fazy temperatur. Miejmy nadzieję,że u Ciebie jutro zacznie rosnąć. U mnie w tym cyklu rosła stopniowo, nie było nagłego wzrostuNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Witam, witam kochaniutkie
My juz w domku OF zaznaczyl mi owu w 18 dniu CIRI trafila No i zobaczymy co dalej. Brzuch mam tak nadety powietrzem, ze szok.
Musze poczytac o czym pisalyscie bo duzo tego jest i widze, ze sa nowe kolezanki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
U mnie zmiana owu na 17 DC. Zgadlam a to znak, że zaczynam pojmować temp.
PICJA teraz do góry.
Ciekawe jak u innych ?
NAMIDA Kadarka pomogłaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:40
-
nick nieaktualny
-
u mnie temperatura trochę w dół. zmierzona normalnie. nie wstawałam, poszłam spać dalej. obudziłam się o 9,30 i znowu zmierzyłam (bez wstawania) no i było 37,24. No i teraz mam nadzieję (tak wiem, wiem, że beze sensu ), że ta o szóstej była zaburzona bo poszłam spać przed 2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina0701 wrote:Witam mam pytanie jako starająca sie , czy mam jakies szanse jeszcze na +teścik?
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.htmlMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:CIRI Ty normalnie w tch temp. to jestes EXPERT.
Ciekawe jaki u mnie bedzie cykl ? Znajac moje "szczescie" pewnie skonczy sie @ mysle, ze do nastepnej soboty.Maxima lubi tę wiadomość