Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jusiak owulacje miałam w 14 dc Przytulanki były w 11 ale również 13 dniu. Nie zrozum mnie źle,bo ja Ci na prawdę dobrze życzę, ale u Ciebie ciężko te owulacje określić,żeby odnieść czas współżycia Nie trać nadzieji! Oczywiście ze szanse są póki okresu nie ma Ja jestem stara wyga w obserwacji siebie,więc troskę mi łatwiej Jakby co,to rzetelnie obserwuj się w kolejnym cyklu,ale oby go nie było!
Ciri to kciuki za owulacje!!! &&&&&Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:https://ovufriend.pl/graph/bc636a05a79c3fa2401a9fb0a5288a86
ciri luknij na wykres skierki, tez wspolzyla w 11 dniu cyklu i miala owulke w 13 i jest w ciazy, mam nadzieje !!!
Jusiakpp ale Ty się nakręcasz Nadzieja zawsze jest. Oczywiście, życzę Ci żeby się udało, ale jeśli nie wyjdzie, faktycznie jak dziewczyny radzą, zacznij mierzyć temperaturę regularnie i obserwuj swój organizm. to zawsze będzie więcej danych bo tak to takie wróżenie jest bezowocne. -
nick nieaktualnySkierka wrote:Namida będzie dobrze!!!! Odpoczywaj
Pewnie, że będzie dobrze, nie może być inaczej Ja właśnie sobie odpoczywam w łóżeczku i czekam aż wróci mąż żeby mi (tzn nam ) "usługiwać" hihihihi ]:>Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 12:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:https://ovufriend.pl/graph/bc636a05a79c3fa2401a9fb0a5288a86
ciri luknij na wykres skierki, tez wspolzyla w 11 dniu cyklu i miala owulke w 13 i jest w ciazy, mam nadzieje !!!
a jak juz tak piszecie o tym wstrzeleniu sie to ja chyba...jeszcze wieczorem poprawięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:26
-
nick nieaktualnyPicja wrote:jak w 13 dni? w 14 miała:) i serduchowała też wieczorem 13 dnia;)
a jak juz tak piszecie o tym wstrzeleniu sie to ja chyba...jeszcze wieczorem poprawię -
nick nieaktualnyHahaha znalazłam wykres ciążowy podobny do mojego obecnego:P prawda, że podobny:)? no pocieszcie mnie, że tak-wiem, ze też porównujecie:P
https://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html
Ja juz sama sie w tym miesiącu gubię- rano dziś nic nic nic:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 13:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:jak w 13 dniu? w 14 miała:) i serduchowała też wieczorem 13 dnia;)
a jak juz tak piszecie o tym wstrzeleniu sie to ja chyba...jeszcze wieczorem poprawię
Kurde przeciez jak byk zielony plus jest 13 dnia cyklu, czy ja cos ze wzrokiem moze mam -
nick nieaktualnyZielony plus to test owulacyjny, który oznacza, że za dzień lub dwa BYĆ MOŻE dojdzie do owulacji, że nastapił wzrost hormonu LH i organizm przygotowuje sie do owulacjiale niekoniecznie musi do niej dojść Owulacja na wykresie zaznaczona jest pionowa linią
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Kurde przeciez jak byk zielony plus jest 13 dnia cyklu, czy ja cos ze wzrokiem moze mam
To,że wychodzi pozytywny test owulacyjny nie oznacza, że owulacja miała miejsce. On daje znać, że ciało się do owulacji przygotowuje i może ona wystąpić za 24-36h, ale to nie oznacza, że na 100% wystąpi. -
nick nieaktualny