Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj mialam seksik i to z jego inicjatywy. Powiedzialam ze teraz owulacja powinna byc w przeciagu tygodnia i jesli chce dziecko to on musi sie teraz postarac. I wczoraj sie udalo ciekawe jak dlugo bedzie mial zaciecie. Do tego temperatura nisko wiec owulka blisko
Liskova lubi tę wiadomość
-
CIRI to dobra wiadomosc
Ja chyba nie wytrzymam do piatku. Chialabym juz wiedziec ale nie chce sie znowu rozczarowac. Zamiast tej jednej kreski wolalabym @. Wiem, ze temp. mimo iz jest w gorze to w dniu @ moze spasc. Pozostaje mi tylko czekac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri świetna wiadomość! Ja od 3 dni borykam sie ze skurczami macicy. Jak na okres tylko mocniejszymi. Bardzo mnie to niepokoi i boje się torbieli:( miałam tylko dwa monitoringu w tym miesiącu. W 8 i 10 d.c. A dzis plamienie. Myślicie ze powinnam iść na usg? Do mojego nie ma juz miejsca ale do jakiegoś na pewno sie wcisnę. To nie bol owulacyjny bo jego juz mialam. Może po luteinie? Ale do tej pory tak nie bylo no i ona jest przeciez anty skurczowa. Skurcze sie nasilają i czuje jakbym dostala w brzuch. Na plecach tez boli. Myślicie ze torbiel ma takie objawy? To nie jest pól klujacy ani nagle. Raczej pulsujący i rozpierajacy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Ciri świetna wiadomość! Ja od 3 dni borykam sie ze skurczami macicy. Jak na okres tylko mocniejszymi. Bardzo mnie to niepokoi i boje się torbieli:( miałam tylko dwa monitoringu w tym miesiącu. W 8 i 10 d.c. A dzis plamienie. Myślicie ze powinnam iść na usg? Do mojego nie ma juz miejsca ale do jakiegoś na pewno sie wcisnę. To nie bol owulacyjny bo jego juz mialam. Może po luteinie? Ale do tej pory tak nie bylo no i ona jest przeciez anty skurczowa. Skurcze sie nasilają i czuje jakbym dostala w brzuch. Na plecach tez boli. Myślicie ze torbiel ma takie objawy? To nie jest pól klujacy ani nagle. Raczej pulsujący i rozpierajacy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny