Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mam nadzieję że starczy dla każdej z Was
Scarletta, PrimaSort lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo wiem. Ciekawa tylko jestem jak to jest z polskim prawem. Wiem ze nie moge wiedziec czy z moich jajeczek jest dziecko i kim ono jest (i szczrtze nie jestem pewna czy chcialabym wiedziec) ale zastanawiam sie co np z chorobami i narzadami. Czy jesli nie daj boze ( ale wypluc to slowo) zachorowalo by takie dziecko czy np mialo wypadek to kontaktuja sie z matka biologiczna jako potencjalnym dawca? Bardzo bym chciala zeby tak bylo...
-
nick nieaktualny
-
Maxima ja wierzę,że pomógł i żel i agnus castus Wahałam się bardzo, czy je brać, ale coś mi mówiło ciągle,żeby tak i proszę
Ciri nigdy się nie zastanawiałam nad tym, co piszesz. Nic konstruktywnego Ci nie poradzę. Jak masz dużą rezerwę jajnikową, to może warto? Nie wiem. Ciężko mi coś powiedziećNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEJ !
Chyba wszystkim dzisiaj spada bo mi tez spadla. Ja mierze termometrm elektronicznym to u mnie zazanacza cale liczby. Zeby jutro tylko podskoczyla.
BARONOWA bedzie nowe przytulanko zawsze to mile
PICJA mi sie wydaje, ze 17 DC byla owu i jeszcze bedzie dobrze.
CIRI no z jajeczkami mnie zaskoczylas.Moze najpierw postaraj sie o dziecko a pozniej rozdawaj.
SKIERKA ja mam nadzieje, ze mi tez pomga ziola i zel.Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak mam miec dziecko to predzej czy pozniej bede je miala. A jak to moja mama czasem mowi i w jej przypadku to sie sprawdza trzeba czesem komus dac zycie zeby samemu je otrzymac. To jest oczywiscie kwestia jeszcze do przemyslenia i nie polece tak zaraz to zrobic ale myslalam o tym juz kiedys wiec to tylko do mnie wrocilo
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane u mnie test digital pozytywny wiec ośmieliłam się zaznaczyć. Tempka na stałym poziomie mimo termometru z dwoma mijscami po przecinku. Termin @ w środę,a kreska widocznie ciemneje. Później napiszę więcej,bo do szkoły idziemy
wiewiórka17, Maxima, Liskova, littleladybird lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnySkierka! Gratulacje, kciuki i pozytywnie zazdrosne spojrzenia:) . Cudownie, ze Ci sie udalo:). Zaczynam zbierać sily na kolejny cykl choc dopiero 2 dni po owulacji. Ale ja czuje ze tym razem dupa. Właśnie zamowilam testy owulacyjne. Pake inofemu, kupiłam kolejną porcję herbat na plodnosc i ulubione podpaski :p cos mi intuicja kaze to zrobiłam zapas w hurtowni
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja bym chciala dac szanse tym co badzo chca a nie moga. Kobieta ktora chce powinna miec dziecko. Nawet zwierzeta choc raz do zajscia w ciaze i porodu sie dopuszcza bo sa inaczej powiklania. I wiele chorob a ja nigdy sie nie dowiem czy ktos ma z mojego jaja dziecko czy nie